Hallå där, bajs och konkelbär

Jaha, Då sitter jag här igen. Det är fan inte lönt att tusse har en blogg det är ju bara jag som skriver i den. Hon ligger i badet just nu och myser lite, och man fick inte va med :O lite taskigt..

Har iallafall precis sålt och matat alla fiskarna på fishville sen plockade jag alla körsbär på farmville bara 1270 träd kvar nu sen så har vi alla ribbons där med. sen gick jag in och serverade och lagade ny mat i caféet. och sen dödade jag lite folk på något annat spel. kommer inte ihåg vad de heter. Lolloou hatar det ialf så får passa på när hon inte ser mig. thihi Riktigt gutt, tusse börjar vid 2 imon så slipper stiga upp så jävla tidigt bara för hon ska ha skjuts till skolan. Men visst hon utnyttjar ju bara mig för jag har bil :) ? vet inte vad som händer sen imon faktiskt. Tisdagar är rätt tråkiga men man kan ju hoppas att dem ringer från huke så jag får min nya klocka :)

Nu ska vi nog snart ha sex och sova om hon är sugen. hon verkar ha drunknat eller något. har inte hört henne sjunga på länge:O fast först måste vi kolla existenz, Annars har vi inte så mycket att göra eftersom vi har sett alla OC nu :( och vi hyrde en film innan, make a porno. Riktigt dålig den hade väl sina stunder men.. B-Film ju. nu kom mimmi och tittade på mig, men hon gick igen :( tråkigt gammal hund.

Puuuddding ! It´s so fun to say, Puddiing Puuuudddiiing!

Haha nu kom tusse och gick igen, Nu skulle hon röka tydligen. förhelvete ! kommer ju aldrig till skott !



Nu får de räcka, Vi hörs ! Puss gonatt
/Alex

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0