gott nytt år!

Idag är det som sagt nyår och jag är trött som attan just nu, men det är bara att bita i det sura och snart ta sig in till mamma. När älskling kommer hem ska jag låta honom sova. Så måste in till mamma och raka benen och sen ska vi till byn, sola och hon ska till systemet. Måste också ta ut pengar.

Ingen som är taxi ikväll? Uh känner inte för att gå hem. Men det löser sig ikväll. Ska som sagt hem till Nicolina halv sex, där blir det god mat och dricka :) Resten av kvällen får man ta det som det kommer.


onödig dag

Har varit med mamma i byn och handlade, fick även hämtat ut min jacka. & gissa vad? den passade! Fast hade varit bättre om den inte gjort de för då hade jag sparat dom pengar. men nu ska jag snart in till mamma och bada tror jag. Sen börjar jag med maten till alex kommer hem.


godmorgon godmorgon!

Jag är just nu förjävla trött. men jag ska inte sova! bättre att komma i säng tidigt idag så man hinner med lite imorgon. ikväll ska jag och älskling till vanningen för jag måste simma, men jag ska försöka ta mig till solariumet först. hur nu det ska gå till..

ingen som vill komma och hålla mig sällskap idag? känns som älskling bara jobbar hela tiden och jag kan aldrig hitta på något kul själv. (bara städar, städar och städar).



+ att min jacka kommer idag! =D eller det får jag hoppas iallafall....

den gröna milen

underbart bra film, så nu ska jag se den! den går på kanal 8.


en dusch på de

Snart ska jag ta en lång och skön dusch, det behövs!

annars har jag inte gjort ett piss idag. inte mer än solat och varit med mamma och handlat. elin var här precis och snackade lite. känner att jag behöver sova, även ifall jag vaknade klockan 13 idag.


fick en sånhär utav mamma och pappa i julklapp. ↑
men först! ska jag spela lite xbox kinect, behöver röra på mig lite ;)

Tisdag 28december.

Saker som jag skulle behöva fixa innan nyår:

1. Gå till gymmet varje dag, men har inte tid.
2. Fixa mer nya smycken, inte pengar.
3. Sola , gjorde idag och förhoppningsvis blir det fler ggr innan nyår.
4. Tvätta allt som verkligen behövs, tar tag i det imorgon kanske.
5. Fixa små saker till thailand som behövs packas ner. (Blir nog inte denna veckan)
6. Skulle också behöva fixa mina naglar, men det kan jag glömma. No money!



Saker som är fixat:

1. Alkohol självklart! (vad annars?)


inception

Har nyss tittat på film med älskling och mimmi :) blev den här filmen ↓



ingen speciell höjdar film som man har hört den skulle vara. men det kan var för jag inte förstod allt. men vad gör de, nu är jag rastlös men finns ingenting att hitta på så får väl gå och ta en natta cigg och sen försöka sova. fryser redan..... godnatt på er!

fick precis besök

av andrée och alicia. blev ett par cigg och snack. men nu är jag själv igen och tittar på 2 1/2 män. imorgon kanske vi ska åka till stan och boka resa till stockholm. eller fråga lite iallafall, för som det ser ut nu har jag inte råd att betala allt på en gång.

känns som jag just nu bara längtar genom detta och nästa år.
- Thailand
- 18år
- Körkort ?
- Älskling fyller 20år
- Stockholm
- Sommarlov (mitt allra sista..)
+ Annat.

Nystädat

När jag ändå var hemma så var det lika bra att städa så nu är allt rent här hemma!


seg söndag

Söndag idag och jag är verkligen jätte trött! Känns skönt att man slipper göra något idag, plus att jag är ensam. Alex slutar jobba halv elva ikväll så idag ska jag inte göra något alls! Kommer väl antagligen bli raslös lite senare som vanligt.. Men nu är planerna bara att ligga framför tvn.

bilder

Några bilder ifrån igår.





Pappa och den jätte fina granen.




Tomten ;)






Finns fler men orkar inte ladda upp. Nu ska jag fortsätta med de jag höll på med.

över

Nu är julen över, eller iallafall firandet. Ganska skönt faktiskt. Nu är det bara nyår kvar :)

Ikväll ska vi iväg till mormor&morfar, där blir det mat fast tack och lov ingen julmat! Just nu ligger jag och tittar på; hajar som hajar. Sen ska jag fixa lite här hemma. Plocka undan och bädda nya lakan.

Vad jag fick igår:
Solkrämer
Parfym
Kläder
Pengar + thailändska pengar
Sminkborttagning
Nya lakan
Skrubb sak till kroppen
och lite annat.
Plus att vi har fått en lägenhet, soffa och en thailandsresa. Så jag ska inte direkt klaga :)

Men förhoppningsvis åker vi till Österrike nästa jul istället för att fira den hemma ;)
(Bilder från igår kommer upp senare)

Om några dagar ska jag och älskling boka resan till Stockholm också. Vi åker redan helgen efter jag fyllt 18år. Alltså den 6-8 maj.

god jul

Som sagt julafton idag, går det att missa? Iallafall jag ska snart in i duschen för att bli fräsch igen och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.

Idag klockan 1 kommer mormor, morfar & farmor hit. Blir julmat då (öörk) sen klockan tre är det dax för Kalle Anka. Höjdpunkten på julafton :) Efter det julklapparna. Och lite mer riktig mat mot kvällen. Älskling kommer inte vara med oss denna julen för han ska själv till sin farmor. Annars ikväll ska jag inte göra något. Går väl in mot mitt eget lite senare.


räknar ner

kan inte sluta tänka på thailand. det är bara 26 dagar kvar !! längtar något så fruktansvärt. men först.. träning till tusen efter nyår.

Har även kommit på en massa nyårslöften!

1. Sluta röka, den 1 Mars. Ett måste!
-  Varför jag har bestämt mig för det får ni förhoppnigsvis reda på innan 2011 är slut ;)



2. Börja spara, sluta slösa!



3. Träna ännu mer. Älskling och jag ska ta tag i det.
+ äta nyttigt!



4. Och såklart en viktig del av hela året, skaffa körkort!



Finns en massa fler småsaker, men detta vill jag verkligen fixa! Speciellt detta med rökningen. Jag vill verkligen nu!

godmorgon

Blev väckt utav mamma som vanligt. Men det gjorde ingenting för klockan var ändå halv ett :) ska snart klä på mig något och gå ut och ta frisk luft. Ikväll ska vi som sagt iväg. Vet inte när vi kommer hem riktigt. men ganska sugen på att köpa en bingolott..

Har precis beställt en ny jacka. Vet inte varför, men älskar nya jackor. :) Förhoppningsvis kommer den innan nyår.


22/12 onsdag

Jag har precis varit inne hos mamma och badat bubbelpool. Innan det gjorde jag och alex bullar, som just nu är inne i ugnen. Känns som det kommer bli sängen tidigt idag för jag är redan trött som ett djur.

Imorgon ska jag och alex till milo och lars, där det blir "julafton" i förskott. Och redan på fredag är det efterlängtade julafton! Och då är det bara en vecka kvar till nyår som ska spenderas hemma hos Nicolina =D.



måndag

har inte haft tid att blogga, har inte haft lust och har inte något kul att berätta. har ingenting nu heller men var väl tvungen.

Har precis städat hemma med alex. När jag var klar här inne gick jag in i annexet och städade där. Kände att jag behövde tjäna lite pengar.. Men innan idag var jag och alex på vanningen, jag simmade och alex tittade på, sen gick vi till bubbelpoolen. När vi kom hem började vi med maten. Blev lasagne och mamma kom också in och åt. Mer än så har inte hänt idag.

Nu kollar jag på "Ung & Bortskämd" , så ska se vidare på det.

onsdag

Idag var jag hos frissan, igen. fick göra en permenenting till eftersom den som jag fick i lördags inte ville stanna.. Så nu är det bättre. Ska iallafall snart göra mig klar för ska hem till mormor och morfar, morfar fyller gammal :) Blir väl mat och så sen stannar vi väl inte så jätte länge. Är dödstrött idag, det absolut bästa är att jag är ledig imorgon och på fredag är det avslutning !!

Nu ska jag kolla vidare, sen ska jag bara precis inte göra någonting fram till klockan 6. Ha det fint!


måndag

Idag var det skola mellan 12.00 - 13.40, ganska meningslöst men det är så jag beskriver vår skola. :) Sen när jag kom hem så åt jag och alex, blev fransbröd. Lite i 3 kom Sandra och hämtade mig. Då var det direkt till vanningen som gällde, simmade en massa och sen satte vi oss i bubbelpoolen och tillslut blev det en lång varm dusch.

Nu håller alex på med maten, eller nej han har gått ut så jag får fixa den själv.. Så nu ska jag sätta igång.


hemma ifrån en runda ..

.. I skogen tillsammans med Sandra och Louise. Mysigt men väldigt väldigt kallt! Dock känns det skönt nu när man börjar få upp värmen i kroppen igen. Just nu ligger jag bara och kollar på tv. Ikväll blir det nog sängen tidigt, sista skolveckan nu! Och det är helt underbart. Så nu är det inte långt till thailand =D

Nu ska jag kolla runt och se om jag kan hitta lite trevliga kläder.


kallt !

Sitter i sängen och fryser. Näsan rinner och trött är jag. Men om en timme är det träning, step up idag. Förhoppningsvis klarar jag av det, p.g.a min fot. Men annars får jag snällt lägga av. När jag kommer hem blir det duschen och sen ska jag sova, för jag vill bara ha helg! Vet inte varför, men det ska bli riktigt skönt med helg nu faktiskt.

Kanske för det händer en hel del denna helgen. Lördagen är helt full med saker.
10.00 - Spruta
12.15 - Frissan i två timmar
16.00 - Restaurang ( Sankt Markus), julbord
19.00 - Tjejkväll hemma hos therese.
Sen är det söndag igen, kul !


studiedag

Idag vaknade jag vid 13. Blev inte så mycket gjort men sen gick jag in till mamma och gjorde julgodis. Jag gjorde även knäck för första gången i mitt liv. Och mums vad gott det blev! ska in där snart och göra fler, för har en känsla av att dom kommer ta slut snart (a).

Annars har det inte hänt så mycket mer. Alex är inte hemma och jag har varit inne hos mamma och pappa och ätit för annars vet jag att det bara hade blivit pizza eller mcdonalds. Och det är inte nyttigt !!


42dagar, 14timmar - 30minuter !!

Snart är det dax! Fast först är det ju Julafton och Nyår :)


tisdag 7december

Idag var det skolan klockan nio. Eller var på central och lyssnade. Klockan elva slutade vi och sen somnade jag när jag kom hem, skönt! Vaknade för ungefär en timme sen och nu ör jag klädd för träning. Sandra kommer och hämtar mig om tio min :) får se hur det går med min fot. får skippa vissa saker i gymmet bara :)

Imorgon är det studiedag
! Underbart, det behövs verkligen. Så jag och mamma ska nog baka julgodis. mer har jag inte att säga för nu ska jag göra mig färdig.

(Lägger in lite bilder sen tänkte jag. Behöver rensa min kamera)

fredag !!

Torsdag
Igår blev det som sagt ingen skola. Så jag åkte hem till Therese för att baka lussebullar :) Precis när dom blev klara åkte jag hem med mamma så vi var säkra på att vi kom hem. Vilket var tur. Då gick vi direkt in till grannarna, där det bjöds på lite gott gott och pepparkakor. När vi kom in igen var det dax att fixa ihop soffan som hade kommit! Gick rätt fort. Efter ett tag kom Andrée och Alicia och vi åkte ut en runda. Sen bestämde vi oss för att byta bil och åka pulka bakom. Sagt och gjort, efter ett tag var alla ute på vägen, tittade, fotade och åkte själv. Sen blev det film och sängen.





Fredag
Idag ska jag hem när jag slutat, ta en dusch och fixa till mig. Ikväll blir det mat med mamma, pappa, krille och pernilla. Nu ska jag gå till matsalen. Se om där finns något att äta. Hejdå

härligt

vaknar, kommer in på facebook och märker att det inte är skola. synd bara att jag är uppe och inte ett dugg trött. hoppas väder håller i sig så blir det väl ingenting imorgon heller. verkar som det blir svårt att ta sig till träningen idag också.

men men. ska sätta på en film nu och förhoppningsvis somna om.

onsdag.

Har varit i trelleborg och hämtat pass. Ätit inne hos mamma och nu ska jag kolla på paradise hotel. sen kommer nog pappa in så vi får fixat med soffan, för på fredag kommer vår nya ♥ (förhoppningsvis redan imorgon)

jag börjar känna mig mycket friskare vilket är underbart , så imorgon börjar träningen igen! känns som en evighet sen sist. inte bra! men nu är det tvn som lockar.

RSS 2.0