'

Gott nytt år alla!

Nu ska vi äta och sen blir det massa dricka, puss ♥


Alex som skriver.

Nu sitter vi i stugan och chillar lite, Några är och handlar mat och några sover. Rätt sleten är man. Snart sak vi käka taco men är faktiskt inte så hungrig. riktigt kallt här uppe faktiskt, -18 grader idag på toppen men inte ett ända moln och strålande solsken och de ska bli ännu kallare imorgon, men de är faktiskt fint här, härliga backar och fint sällskap. Lägger upp några bilder för jag har inte så mycket att skriva tyvärr.










03.22

Nu är klockan snart halv fyra. Ska snart tanka sen ska vi vidare till Norje och köra igenom där. Några timmar kvar.. Håll ut!! Börjar bli lite trött men det är älskling som kör så då får jag hålla mig vaken. ♥

Göteborg nästa

Göteborg om 10mil och klockan är 1. Går inte speciellt fort, men ska iallafall försöka sova en stund sen kanske. Har inte mycket batteri kvar på datan, så nu ska jag lägga den ifrån mig.. Ha de så hörs vi väl när vi har kommit fram ♥


..

Dålig humör
Vill inte göra något
Men är ändå rastlös
Pojkvännen sitter bara vid mobilen
& jag sitter bara vid datan


Nu vill jag iväg härifrån
.. men jag orkar inte packa mer ..

98% ..

.. Säker på att jag vill ha denna telefonen, någon som har den?
Bra / Dålig?


mot m o f

Klar med naglarna så nu sticker vi till mormor och morfar och äter middag, senare ikväll ska vi ut och träffa Andrée och Alicia och Jonas. Hörs kanske inatt!

Söndag

Vaknade för en liten stund sen ska snart göra mig iordning för jag ska iväg till byn och bygga mina naglar.

igår var jag och alex hemma med felicia och eken, kollade på någon skum film och sen lämnade vi dom. men nu ska jag gå, ha de.

Bild på mimmi ifrån igår kväll

'

Då har jag gjort ett matteprov till, har bara tre kvar.. ? hm men nu är jag trött på detta så nu ska jag snart åka hem och kanske sova en stund.

fyfan

Vad det är kallt nu. Är i skolan nu och ska snart börja med mattelektionen, hoppas det blir lugnt idag.

Nu börjar vår lektion, ha de!

London 2009

Mamma vid Tower Bridge ↓



Flyget påväg dit



London Eye



Jag och mammi





Big Ben



Alla bilderna kommer upp på bilddagboken; angelsmaark

Onsdag

Hade matte prov imorse, gick på en halvtimme ungefär och sen åkte jag hem och sov till halv två för att åka iväg till flamman och kolla där. Nu har jag nästan precis kommit hem, ska snart iväg och äta tror jag. Snart fredag och då är det jullov! Men nu ska jag inte sitta här och glo längre. Puss ♥

London 2009

Klicka på bilderna för att se dom större
Här är bilderna ifrån madame tussauds
På vissa bilder kom folk med som absolut inte skulle med, men det får ni stå ut med. + att vissa är inte alls lika eller bara väldigt plastiga men det får ni bedöma själva.



Fler bilder ifrån andra ställer kommer ... senare.

Kul? nej..

Var i skolan klockan nio imorse för vi skulle ha nationella? eller nej det skulle vi ju självklart inte ha, vår mattelärare hade sagt fel dag till oss. Men det löste sig genom att jag felicia och alex åkte hem till mig. Jag somnade till tolv eftersom vi börjar tio över tolv.

Idag slutar vi skolan halv fyra, orkar egentligen inte men det får gå. Nu ska jag snart ut och röka för att palla den sista tiden av svenskan. Visst ja , ska försöka få in bilderna från London här på bloggen också.

4 dagar kvar till jullov!
9 dagar kvar till julafton!
10 dagar kvar till idre!

16 dagar kvar till nyår!

Får bli en suddig bild på mig och älskling sålänge. ♥

för

er som inte kunde se videoinlägget, klicka här; http://www.tackfilm.se/?id=1260541302183RA96

Videoinlägg


HEJ

Har varit på ikea med felle, matte och alex♥ nu ikväll. :) Fick köpt julklappar till mamma pappa mormor och morfar, och såklart mimmi♥ Nu har vi specis slagit in allihopa :) Ska snart se om där är något kul på tv som man förhoppningsvis kan sova till för jag är jätte trött..

Men imorgon bjuder skolan på studiedag och det tackar vi för! Imorgon ska jag också ner till byn och fota mig till körkortet, usch! Nu ska jag bara sitta vid datan en litenliten stund till. Så Godnatt! (:



HEJ!

tisdag

Skolan nu, har svenska. Ska snart in igen och berätta om min gamla hobby? Ingen aning om vad jag ska säga längre, men det löser väl sig.

Ikväll blir det antagligen ikea och handla julklappar eftersom det är inställt på skolan ikväll. Slutar inte förrän halv fyra idag. :( Skriver kanske mer sen , haj! ♥

tv6 play

Ligger och kollar på hål i väggen medans älskling är borta, kan man ha tråkigare? idag har jag också försökt skriva ner vad jag ska berätta om på svenskan om jag nu verkligen ska göra det.. får se. men nu ska jag fortsätta kolla, woho!


hejhopp

har naturkunskap, sen ska jag hem och sova! fast snart ska vi redovisa?! tydligen... tack för mig, pusshej!
Skriver mer senare.

tradeeet!

riktigt tråkigt att blogga, men ska försöka bättra mig. men har absolut inget kul att skriva om just nu. haj!

fredag

Sitter i fiket och ska snart äta. Hungrig som jag vet inte vad.. Sen blir det matte halv ett och lite över ett ska jag till frissan och färga håret. Får se vilken färg det blir, det vet man aldrig.
Ikväll blir det idol och ta det lugnt.
Bara två veckor kvar i skolan!!

Torsdag

Sitter i skolan och har matte, egentligen matteprov men får lov att göra det imorgon också. Så det är lika bra. Efter denna lektionen ska jag följa med felicia in till jägerso snabbt, sen tillbaka till skolan.

Ikväll ska vi på stjärnklart eller vad det heter, med mamma pappa mormor morfar och alex.
Får se hur det går..


.

Ingen alls lust att skriva faktiskt. Så godnatt!

vaknat

Nu har louise vaknat, Jag har varit vaken sen innan :) ätit frukost och lite sånt, nu ska hon bli klar så ska vi köra till skolan! sen vet jag inte vad som händer ikväll.. Vi får väl se

Haj
/Alex

Älskling sover

Jag sitter här vid datorn och letar efter tutorials på coldfusion så jag kan lära mig göra ett formulär till hemsidan, louise sover fortfarande :( men vill inte väcka henne för hon är nog trött :) ska väl snart också sova lite till om de går. skola kl 12, tråkigt men man måste. Louise kommer nog skriva sen

Puss gomorgon!
/Alex

hallå där- kött och blåbär

längesen jag bloggade nu :) jag hade slut på idéer antaligen.. men nu är de tid igen, jag har inte gjort så mycket idag, va först i skolan vid 9 och jobbade lite på hemsidan. Sen vid halv 11 kom tusse och fepaKunGeN och så stack vi och handlade pizza och körde till felicia och käkade dem :) sen körde jag dem till skolan igen och jag körde hem och vila lite, gutt som fan=) sen när biffen sluta så åkte vi in till malmö för jag skulle ha en ny klocka. och hon skulle ha one tree hill säsong 6, härligt. Nu ligger hon och tittar på de så jag slipper henne i alla fall :D det verkar riktigt dåligt. men hon har ju en crush på lucas tydligen. schysst :O hon kan ju drömma i alla fall..

Hon visade precis sina armhålor :O bläää !
Nu ska vi nog snart sova.. så vi hörs puss gonatt!


Lite blek om armen men det är blixten som gör de.

Mamma:)

Osså Tussegull<3
/Alex

RSS 2.0