Varför?

Går alltid och duschar för tidigt när jag ska iväg och sen sitter jag bara här och har ingenting att göra.. Och när jag väl ska iväg ja då har man jätte bråttom. Får väl gå ner och hålla dom vuxna sällskap, vilket dom kanske inte uppskattar men de får dom ta.

Pappa har sagt att vi kommer fixa annexet! Frågan är bara när och massa klydd med pengar. För jag kan ju säga att det blir inte billigt om man ska fixa helt nytt kök, ha ny soffa, nya bord, ny garderob, tvättmaskin, kyl och frys och en massa detaljer. Förlåt ska inte tjata om det mer!

Sakerna är packade till ikväll, för ikväll ska vi hem till Therese 12 st tjejer och fira henne för hon snart fyller 18. Blir mat, dricka och andra roligheter. Så skriver väl mer imorgon. Sugen på att ta med min kamera faktiskt.. Äh den är kass! Köpa? Billigt? Mycket billigt? Tack för mig och hej!


godmorgon

Har börjat vakna jätte tidigt nu.. Fast det är ju rätt skönt. Men som sagt var vi på bio igår och såg; Bröderna Karlsson. Riktigt rolig film, trodde jag inte men det var faktiskt väldigt bra!



Nu ska jag ut och ta lite frisk luft. Puss och hej!

Lite bättre!

Har mått kasst hela dagen nästan men nu har jag kunnat få i mig två mackor så det känns lite bättre iallafall. Ikväll halv åtta kommer ett par ifrån Stockholm och hälsar på. Dom stannar hela helgen. Halv åtta kommer också Alex hem och då gör vi oss iordning för att sen sticka på bio med Felicia & Micke. Berättar väl mer om de sen :)

Har inte gjort mycket alls idag.. Badade lite men det var rätt tråkigt själv och sen har jag bara suttit vid datorn och legat vid tvn. Så idag har jag inte varit till någon nytta alls faktiskt.

En sak som är positivt är att pappa har börjat ge med sig med annexet. Dock vet jag inte när detta kommer ske. Har ju lite annat att fixa i huset också, pappa ska fixa sin dusch som där är fukt i och sen måste vi slänga en massa skit som bara står här + att vår pool är Kass! Linern läcker och är ful.. Så det behövs bytas. Tycker det är mest problem med detta huset. Menmen, mer har jag inte att säga. Hej på er!





Tråkigt bild men tagen i regn och kasst väder men jag hoppas!

Några iallafall!

Hittade sladden och här är några bilder.

Båten





alex uppfyllt



och mitt


städ och nya planer!

Detta var ju inte meningen.

Iallafall, vaknade väldigt tidigt. Redan kvart i nio och kunde inte somna om. Men Max ringde lite senare och frågade om vi ville följa med till Ikea för dom skulle handla saker till sin nya och omgjorda lägenhet. Och gissa om jag och alex blev sugna? Så nu är planerna klara för att göra om annexet. Förhoppningsvis så ska det lösa sig. Måste ha kök, riva väggar, göra nya väggar, måla, nytt nytt nytt en massa saker blir det, och DYRT! Men visst, det blir några år man bor där. Skulle verkligen bli perfekt om det blir som vi tänkt! Det är bara pappa vi inte har pratat med och vågar man det egentligen???!!

Men det löser sig nog. Iallafall så var ju vi i Tyskland igår. Där blev det en hel del, mer än vi hade planerat för min och alex del.. Fast det behövs ju för nu sticker vi inte till Tyskland på läääänge. ( Bilder kommer upp när jag hittat skit sladden.. )

Mitt rum är väldigt rent just nu för vi får ju gäster i helgen från Stockholm som vi träffade i Thailand. Därför måste de ju vara sååå fint (enligt mamma). Men nu blir det en paus vid datorn.







Hittade några gamla bilder, ser väldigt glad ut. :)
Så glad hade jag varit om vi hade fått detta nu!

ensam igen

Ligger bara i sängen och kollar på tv och sitter vid datan. Har precis krängt Mdonalds... Dåligt Louise, DÅLIGT. När skolan drar igång får man börja hänga på gymmet lite oftare känner jag.

Nu lockar tvn mer, Hej!

21.46

Fick vilat en stund innan, men sen kom krille och pernilla så jag gick ner. Har fått lite mat också. Men snart kommer alex hem och då skulle vi vaxa hans bil?! Härligt när man inte ser något :) iallafall. Nu har jag suttit här ett bra tag så jag ska snart gå ner och ta en cigg och lyssna på dem gamlas skitsnack!

åh jag börjar längta till Thailand! Fast dock inte till flygresan..




inatt..

..Då blev det bus! Igår tog vi bilen iväg och hade grill och korv med oss. Så jag och Alicia satt och bara tog det lungt medans pojkarna gjorde sitt. Var hemma vid halv tre inatt och då var man trött!



Men idag var man uppe lite över tolv tror jag och då kom Andrée och Alicia för att koka och äta lite... Vi skulle ju sola också men det blev inte så mycket med det. För en stund sen stack dom igen. Och alex jobbar till halv elva ikväll. Så det händer inte mycket idag. Skulle egentligen vila en stund men det blev inte så mycket med det nä.

Aja, nu ska jag inte sitta här mer. På Onsdag drar vi till Tyskland tidigt på morgonen och kommer hem ganska tidigt förhoppningsvis. Ser bara inte framemot bilresan. Men nej, Hejdå!

Köpenhamn 24/7

Lite bilder, dock blev det inte så många.

Moder & Fader.



älskling





Ännu ett stopp



mh mh mmh





yeeeij



Nu var det nästan dax att åka hem, fan vad trött man var i benen!



Tog sen tåget till Malmö för att äta på restaurang sen när vi kom till Svedala tog vi cyklarna och hyrde film. Fy vad trött jag var.

Nästan klar

Kläderna är på eller iallafall tröjan, byxorna ligger på tork i solen. Snart kommer älskling och sen cyklar vi. Har letat i mammas sovkläder-låda så jag hittade ett linne (nattlinne) men vad gör de?!! Hatar att vänta!!!

Happy Lollo!



Puss och godnatt! Skriver inte mer under dessa två dagarna, kanske tar några foto ikväll och imorgon (får se)



om & om igen

Rising girl - Lovestoned



Empire stat of mind - Alicia keys (Sex and the city 2)



I´d rather be with you - Joshua Radin


fredag

Som sagt, det är fredag och idag ska vi hem till andrée och alicia för dom bjuder på fondue :) gottgott! Blir väl några alkoläsk/öl. Sen tar vi oss hem för imorgon ska vi till Köpenhamn och gå runt och bara ta det lugnt hela dagen. Vet fortfarande inte än när vi åker hem på kvällen men det tar vi som de kommer!

Snart är det skola igen, ska väl bli kul till en börjar. Men fy vad jobbigt det var i ettan så får hoppas detta året är lite bättre. Är fruktansvärt skoltrött men jag löser väl de på något sätt..

En sak till, någon som vill köpa mörk hårförlängning med microringar?! hör av dig!
Lär väl aldrig använda de. Känner att det är för mycket jobb.. Så vill inte lägga ner en massa pengar och tid på de. Men ni som känner för de så säg bara till.



Varför var det bara snyggt att vara blond när man var yngre och SMAL ??

trött och ensam

När alex hade stuckit iväg till jobb så tog jag på mig och skulle gå ut en runda. Riktigt varmt, men jag gick en bit och märkte att jag fick sjuka skav! Så det var bara att börja vandra hemåt. När jag väl kom hem så hoppade jag i poolen och simmade lite. Nu ska jag snart klä på mig och göra mig lite iordning för vi får snart gäster, men lite senare när det blivit kallare så tar jag väl cyklen och hälsar på alex en stund. Uttråkad och ensam här hemma själv ju.

Annars har jag inget att skriva. Så vi hörs när vi hörs!

helgen fortsätter!

Idag är det fredag och det är Sommarrocken. Är hemma hos Andrée och Alicia nu. När Alex kommer hit så blir det mat sen vidare till rocken. Mycket trevligt igår så jag förväntar mig detsamma idag. Men nu ska jag in i kylen och korka upp. Ha en trevlig kväll för det ska jag ha! Puss o hej!

idag är det fest!

Även fredag lördag. Men idag börjar sommarrocken! Och jag ska snart ner i badet och fräscha till mig lite, för sen ska jag hem till Max vid fem. Hoppas på en trevligt kväll, men jag kan inte tänka mig något annat?!! Är inte speciellt taggad just nu men det kommer väl får jag hoppas. Måste bara leta fram kläder till ikväll. Det är ju inte det lättaste imed man inte vet vädert? Men det bli väl shorts och nån tröja. :)

Ni som ska dit, VI SES DÄR!

hemma igen

Fick sms av felicia innan, så jag gjorde mig snabbt iordning och åkte till byn och mötte upp henne. Hon åt sen gick vi till ica och köpte någon hårborttagning till mig. Sen gick vi och sola och fy fan vad varmt det var, så ska nog snart komma i bikinin och slänga mig i poolen. Känner mig rätt ofräsch igen!



Upp till bevis! Alicia som har lurat på mig de ;)
På tal om Alicia så fick jag precis ett sms av henne och nu är det bestämt att vi åker till tyskland den 28juli. Andrée ska ju ja 25års fest så dom måste fylla på lagert lite, och det känner jag att jag också skulle behöva. Kändes lite enformigt de jag handlade sist. Puss

uttråkad

godmorgon! eller ja, har varit vaken sen halv ett ungefär. alex har också varit hemma på sin lunch och nu har jag absolut ingenting att göra. jag vill sticka iväg och handla men mamma ligger och sover och där är absolut inget bra på tv! jag är rätt sugen på att ta av pooltäcket men har så ont i min axel :(

idag ska jag nog inte göra allt för mycket känner att jag behöver vila lite.. så det är hur skönt som helst med lite regn här. det behövs verkligen! plus att man inte känner sig tvungen att ligga där ute och torka ut. aja onödigt inlägg men som sagt , jag är uttråkad!

måndag

Ska försöka skriva lite, väldigt svårt eftersom mina naglar är alldeles för långa.. men dom ska iaf fixas på onsdag :)

Annars har det inte hänt så mycket, badar och solar bara. Hela tiden tycker jag. Jag måste ta det lite lugnt nu för jag har äckligt ont i mitt ansikte av all sol. Som vanligt har vi varit ute och fiskat med andrée och alicia och den senaste gången fick faktiskt alla fisk! Då är det alltid lite roligare, inga stora men fisk som fisk eller?

Nu är det snart sommarrocken och jag tycker det ska bli riktigt kul faktiskt, synd att det inte kommer bli så mycket förfest med min pojkvän bara.. Tyvärr jobbar han hela torsdagen och till ganska sent på fredag och lördag.. Men iallafall, det är alltid något man ser framemot, det är ju de enda roliga som händer här i lilla svedala :)

Vad har mer hänt?! ingenting.. Här är några bilden ifrån igår, sol och bad då med!

Grillning, Micke Älskling och Andrée.









Och bildbevis!



Ett under att fisken var kvar på kroken!!

Nä nu ska jag ut i solen, eller ner i poolen rättare sagt.. Puss och hej!

hej på dig!

Är hemma igen i stugan efter att ha tagit båten ut till stan för att äta och handla lite kläder, har fotat så lägger upp när jag kommer hem. Har fotat en massa andra saker också, dock mest när vi har varit på båten. Imorgon kör vi hem men det har varit skönt här uppe. Ska samtidigt bli rätt skönt att komma hem igen nu när det nästan är 30grader i poolen :) Så vi kör imorgon efter frukost, så man inte väntar ut hela dagen.
Men nu ska jag ut i solen med mormor, har haft fint väder här hela helgen också. Alla bilder läggs in när jag kommer eftersom jag inte har min dator med. Kanske dax att smita iväg och göra mina behov, aja! Ha de fint puss <3

godkväll!

Som sagt så är vi på Hasslö nu, i Blekinge. Kom upp här några minuter över tolv idag. Har varit ute med den stora motorbåten och fiskat, dock var det bara alex och morfar som fick vars en fisk. Så det var inte mycket att hurra för. Förhoppningsvis har vi mer tur imorgon. Men imorgon ska vi åka in till stan och äta, kanske shoppa något.
Nu ska iaf jag och älskling gå in och lägga oss, det blir ingen tv för här finns inga filmer.. Så vi får väl roa oss på annat sätt, Godnatt!!



RSS 2.0