fredag!

Redan vaken? Ja kunde inte somna om efter att min klocka hade ringt. Jag ska snart gå upp och börja städa vilket jag inte hann igår. Fick jobb igår också vilket är perfekt! :)

Idag händer det en del. Just nu ska jag städa och senare ska vi till lokalen och fixa i den eftersom att vi fick tillgång till den redan idag. Så vi kan sova lite längre imorgon och det är ju aldrig fel. Mer har jag inte att skriva, ska kolla vidare lite och sen ska jag försöka resa mig ur sängen.

Soool!

Kan man något annat än att älska detta vädert? Har vaknat lite från och till denna morgonen så jag hoppade skolan. Vem vill vara i skolan när det är sånhär väder? Jag har iallafall legat inne vid poolen hos mamma och pappa och jag har också tvättat alla fönster på utsidan. Men nu sitter jag i solen på vår sida. När alex kommer hem ikväll vid sex tiden så ska vi dra igång grillen och grilla fläskfilé sen ska jag iväg och övningsköra med pappa. Imorgon är det väl skola igen...

Uuuusch hela denna månaden kommer där vara en del att göra.
Onsdag: Iväg med Alex och storhandla + handla saker till lördag.
Torsdag: Iväg med Alex mamma och klippa mig.
Fredag: Lugnt? antagligen inte...
Lördag: Upp i tid och fixa i lokalen till Alex 20års fest.
Nästa tordag fyller jag 18, då blir det släktkalas. Har inte riktigt bestämt mig och jag ska ha fest för mig själv men jag tror inte det blir så tyvärr.. Eftersom den 6maj åker vi till stockholm och helgen där efter är det fest igen och så fortsätter det resten utav månaden och sen är det helt plötsligt alla studenter? Jäklar vad tiden går fort. Men det gör ingenting för jag längtar liiite till hösten faktiskt!

Måndag

Somnade sent igår, alltså vaknade jag sent också. Klockan 1 var klockan och jag bytte om och la mig i solen. Har varit ute så mycket jag kunnat för ska snart iväg till mormor och morfar och äta men mamma och pappa.

Igår var a&a här hemma och vi grillade hamburgare och lite senare åkte jag och alex och hyrde film så det blev bb på kvällen och efter det film ; Devil konstig film men ändå inte så kass faktiskt.

Men nu ska jag plocka undan lite och sen klä på mig, för vi måste köra lite tidigare och lämna filmen. Kommer väl inte hem för sent ikväll men kommer inte skriva mer idag iallafall.


tråkig lördag

Vaknade för ett tag sen, har tittat på big brother från igår. Men jag orkar verkligen inte gå upp och hungrig är jag också och jag vet om att vi inte har någonting att äta. Men ikväll ska jag nog bara vara hemma får se om det inte händer något kul.

Igår blev det fest. Var först hemma hos Milo&Lars och åt middag och vid 8 tiden blev jag körd till Nicolina där det blev snack och dricka. Lite över tio åkte vi iväg till törringe och stannade till halv 2 någonting tror jag. Hade en trevlig kväll med mina tjejer!

Mer är där väl inte att säga, ska kolla vidare och kanske sova en stund eller så får jag väl resa mig ifrån sängen..

trött

Vaknade klockan 1 idag och insåg att jag verkligen inte kunde sova längre så jag klädde på mig och gick in till mamma och pappa och fortsatte måla. Senare blev jag trött på det och solade lite men nej som sagt så blir jag för rastlös utav det så jag fortsatte måla sen och blev klar. Efter det cyklade jag hem till Emma , vi har varit ute och gått 6km. Sen tog jag cykeln hem och fortsatte hjälpa mamma och pappa med tältet som ska upp innan helgen.

På fredag är det fest igen, bestämde mig för det idag. Har velat lite fram och tillbaka men nu taggar vi! Först ska vi iväg och äta hos Alex mamma. På lördag är jag ensam hemma hela dagen eftersom att alex ska iväg.

Mer har jag inte att skriva. Imorgon ska jag fortsätta att måla lite annat. Sen ska vi iväg på kvällen och äta. Ha det fint ♥

kom nyss hem

När alex stack och jobbade så bestämde jag mig för att börja måla staketet. Vilket jag gjorde men efter en stund ringde mamma och frågade om vi skulle köra iväg till stan och det gjorde vi. Övningskörde dit & hem men egentligen övningskörde vi hela tiden för vi var inte alls i stan om vi frågar pappa. (a) Fick med mig hem ett par skor som jag har varit riktigt sugen på länge nu men då kostade dom alldeles för mycket. Plus att dom inte fanns i min storlek men idag hade jag väl tur, dom var sänkta 300kr och dom fanns i min storlek! :D Och jag blev överlycklig.

Idag har jag också hunnit vara på vårdcentralen och fick fixat nya piller, har dock inte hämtat ut dom. Sen körde vi vidare in till Malmö för att byta min stereo till röd. Men det gick fort. Så lite har man hunnit med idag. Men nu ska jag kolla vidare på Plastikturisterna.

Bilder lägger jag in så fort jag orkar lägga in nya bilder på datorn.

15.18

Idag har det inte riktigt blivit som det var tänkt från första början. jag och pappa åkte en massa runder i byn och klydda, sen körde vi vidare till svågertorp och köpte dynor till utemöblerna vilket tog alldeles för lång tid så det blev ingen runda med sandra och emma.

Nu har jag iallafall precis kommit ut ur duschen. Tänkte sitta här i soffan en stund innan jag börjar klä på mig för sandra kommer och hämtar mig mellan 5 - halv 6 då ska vi handla det sista för ikväll. Blev inte som det skulle ikväll heller, skulle bli en mysig ute kväll men nej vi får hålla oss inne om vädert fortsätter såhär. Men grilla ska vi! Och antagligen bada jazzuci. Men nej nu ska jag göra lite körkortsteori, Ja på en lördag!

lördag

godmorgon godmorgon. vande imorse utav att alex skulle jobba och kunde inte somna om på en timme ungefär. nu vid halv elva så väckte pappa mig och jag kunde inte somna om då heller. när hans alkohol har gått ut ur kroppen så ska vi till staffanstorp och handla dynor till våra utemöbler och så skulle vi handla något annat sen ska jag höra av mig till emma och sandra om vi ska ut och gå :) verkligen hatar att det inte är fint väder idag, för idag kommer sandra, emma, jessica och nicolina hem till mig. vi tänkte grilla och sitta ute och dricka lite. menmen nu måste jag upp och fixa lite innan vi kör iväg.

SOOOOOOOOOOOL, kom fram nu !!!

så sött!



Hur underbart hade det inte varit och kunna gosa såhär med ett lejon? Så gulligt.

godmorgon ?

Var i skolan tio över elva, helt meningslöst eftersom att vi inte hade någon lektion. Blev riktigt förbannad. Sen hade jag bara en lektion mellan 12-12.30. Åkte hem sen och la mig i soffan och gjorde ett test sen somnade jag i soffan och sov till fem nästan.

Nu har jag diskat upp allt skit som behövdes och fixat lite med maten tills att alex kommer hem. När vi har ätit ska jag iväg till malmö med pappa och övningsköra. Nu ska jag titta vidare på Beck som jag på tv nu.

nyduschad

Vaknade utav klockan vid 11 tiden. La kvar i sängen till tolv ungefär. Åkte in till körskolan så jag var där till ett. Träffade även på Emelie & Ida :) Sen körde jag med pernilla, lite landsväg och statskörning. När jag kom hem så gjorde jag lite teori och bytade lakan så nu är där fräscht i sängen! Dock skulle jag behöva städa lite också men det hade jag verkligen ingen ork till.

När alex kommer hem vid halv sju så ska vi äta och lite över sju kör vi till Nicolina och festar till det :) Får se hur vi kommer hem ikväll om det bli taxi eller vad det nu blir. Cykla tänker jag verkligen inte göra i denna stormen. Ha en trevlig fredag annars för det ska jag ha ♥


körkortsteori

Jag orkar snart inte hålla mina ögon öppna längre så jag ska snart starta tvn och lägga mig iordentligt. Tänkte bara skriva lite. Har pluggat en massa massa teori idag. Klarade två prov och började på en ny del som jag inte har läst så jätte mycket om och blev näääästan godkänd. Småstörigt när man är ett poäng ifrån godkänd men det gör ingenting för jag behöver verkligen plugga på det. Ska även ta riktigt tag i vägmärkena vilket är riktigt jävla tråkigt. Men tar jag bara tag i allt så ska jag förhoppningsvis ha mitt körkort om drygt en månad.

Idag mår jag piss! När jag gick upp ur sängen kände jag hur allt snurrade. Men jag klädde på mig och det kändes mer som feber. Har även ont i halsen och huvudet. Tog två ipren så det blev lite bättre men nu är jag bara sjukt trött och funderar på att somna i soffan lite. Även om jag sov 12 timmar inatt?!

Imorgon ska vi hem till Nicolina och festa till det! Jag hoppas jag blir bättre, men för att det ska hindra mig imorgon ska jag vara riktigt kass och det tror jag inte! Nu har helgen börjat för mig, helt underbart.

lill lördag

Vaknade ju som sagt kl 6. Så fick gjort en körlektion, lite teori och halkan. Gjorde även mer teori när jag kom hem. Men underbart att halkan är över så nervös jag var för absolut ingenting! När alex stack och jobbade började jag nästan direkt med maten och sen åkte jag och mamma in till stan där mamma handlade en massa. Själv fick man bara med sig ett par strumpbyxor & en klämma. Nu ligger jag och tittar på något tv program och väntar på big brother sen ska jag nanna för jag har inte sovit på hela dagen vilket är skönt!

imorgon har jag bara ha en lektion, enligt mig. jag känner att jag förtjänar en sovmorgon eftersom jag är så duktig i skolan annars (???).

(& roliga jag som aldrig lägger in bilder men hur kul är det att alltid lägga in en massa google bilder?)

godmorgon onsdag

Klockan ringde klockan 6, upp och in i duschen vilket var jätte skönt. vet inte varför men är riktigt varm? Har plockat fram saker jag ska ha med mig när jag blir hämtad halv 8. Jag vill verkligen inte! Jag är för trött för detta idag. Pernilla ska hämta mig för då ska vi köra lite innan halkan. För vi har inte hunnit göra det.



När jag kommer hem idag så ska jag slänga mig i sängen direkt! Och sova till sent ikväll.

tisdag

godmorgon. fan vad jag var trött imorse, hade faktiskt tänkt stanna hemma men jag måste ändå upp tidigt imorgon så jag måste gå och lägga migi tid idag. ska upp redan kvart i sju :(

men ikväll händer det väl inget speciellt vad jag vet. får se om det blir någon träning. nu börjar vår historia!

måndag

och det är döden. sitter på min första lektion historia. vilket är så ointressant så jag bara vill sjunka genom golvet. men det är bara en halvtimmes lektion sen ska jag ha danska och det är tyvärr ännu värre. men sen är det slut för dagen då ska jag hem och tvätta moppen så jag kan lägga in den på blocket.

ikväll ska jag försöka gå och lägga mig i tid. för jag märker verkligen hur trött jag är varje morgon.


godmorgon söndag

vaknade vid tolv tiden av sms av älskling. nu ligger jag bara och snokar.

igår: hjälpte till hemma en massa, först städade jag annexet och sen fick pappa igång moppen så den läcker inte bensin längre men dock är den konstig att köra med. mamma och jag försökte även rensa mellan plattorna här hemma men det var riktigt drygt. sen kom roger & therese in så vi tog en cider&öl på uteplatsen i solen. underbart väder var det vekligen! vid halv sex gick jag in och började med maten och sedan duschade. vid 8 halv 9 kom sandra och hämtade mig, jessica och emma. körde till ica och mötte upp nicolina. där handlade vi lite gott till kvällen. kom till sandra sen där vi satt och snackade en massa sen började vi spela spel. med andra ord & pictionary. vid två körde vi hem. när jag väl kom hem så sov alex så jag fick snällt också försöka sova men det gick!

nu ska jag snart klä på mig för jag ska ut och tvätta moppen och sen ska vi iväg till kina restaurangen. ikväll blir det lugnt, ska glo på big brother såklart.

godmorgon

redan lördag? snart skola igen..

varför jag är uppe nu är för jag och pappa ska köra mormor och morfar till sturup dom ska iväg en vecka i värmen. hade verkligen inte tackat nej till att följa med. somnade sent igår så jag ska bara precis köra dom och sen ska jag hem och sova igen. om jag nu kommer kunna somna igen? men det brukar inte vara några problem :)

ikväll ska jag träffa några tjejkompisar, ska bara ta det lugnt. vilket kan bli väldigt skönt för nästa helg är vi på det igen! men sov gott på er, nu ska jag klä på mig och värma bilen.

underbar fredag?

Nej är så jävla förbannad. Skulle ut och se om jag fick igång moppen och fick jag det? nej. Kvittar fan vad jag gör. Hatar de jävla möget, hur fan kan man ens skaffa moppe. Nog de sämsta skitet som man kan ha och köpa. Köpte en helt ny moped förra sommaren (tror jag det var) och jag har nog använt den 10 ggr sen dess. Kanske inte så konstigt att den inte fungerar nu. Men det skiter jag i för mina föräldarar vägrade att sälja den innan jag fick körkort men titta vad hände nu? jo den startar inte. Synd för dom och jag hoppas nästan att den aldrig fungerar ingen.

Känns som jag kommer vara irriterad hela dagen, och jag hatar detta med april skämt! Så jävla töntigt och jag blir så arg. Vem fan är så jävla dum och går på skiten om man luras idag? Idioter.. "april april" Skitsnack. Vill bara att denna månaden ska ta slut så jag kan fylla 18. Inte för att det finns mycket mer att göra då men jag ska försöka med mitt körkort och ska till stockholm. Att bara precis fylla arton lockar kanske inte så jätte mycket.

åååååh. kan inte sluta vara irriterad. jag är hungrig, har inte ätit idag och jag ska snart ut och gå med emma. fan att vi aldrig kan ha något gott hemma. och mimmi är drygare än vanligt hon följer efter mig var jag än går och hon är skitig och behöver duscha.

RSS 2.0