torsdag kväll

Är hemma efter träningen och har ätit rån. Riktigt jobbig träning idag för jag höjde brädan, men det var det värt! Nu ska jag in i duschen och sen klä på mig myskläder. Imorgon är jag ledig. Så ingen stress till säng vilket är riktigt skönt, somnade till innan också så kommer nog aldrig somna ikväll.


Helg!

Usch för skolan. Sitter i ett rum och ska plugga lite körkortsteori för jag orkar verkligen inte plugga historia så jag prioriterar lite. Kom till skolan och sa hej typ och nu ska vi inte samlas förrän 11.40. Onödigt, plus att min nästa lektion börjar klockan 13.

Sen är det helg och det gillas verkligen! Men ikväll är det Step up vilket ska bli riktigt skönt. Men först kanske jag ska sova lite? Annars händer ingenting denna helgen, alex jobbar så jag ska inte göra något alls vad jag vet än. Det blir en vit helg det vet jag säkert iallafall.

(som sagt så funkar det fortfarande inte att lägga upp bilder från min systemkamera)

onsdag

Ligger och kollar på big brother, det mest underhållande på kvällarna nu för tiden. Har hunnit med att sova lite också. Men efter skolan idag så åkte vi till stan, jag hittade absolut ingenting konstigt nog eftersom jag inte hade några pengar med mig ?.

Imorgon är det skola klockan 10.20 och sen är det helg. Älskar att jag är ledig varje fredag. Men hatar verkligen skolan. Fick även mina skor idag! Lite för höga var dom men det gick bra ändå, måste verkligen gå i dom så jag vänjer mig för det är inte den lilla klacken...

Nu börjar bb igen, skriver mer imorgon i skolan om jag har tid. Puss & Hej!


tisdag

blev ingen skola idag, var alldeles för trött när jag vaknade klockan 8 så jag somnade om och sov till nästan tolv. jag har just nu plockat undan och diskat en massa. kan inte riktigt bestämma mig om jag ska dra fram damsugaren.. (lär väl bli så ändå).

ikväll ska jag iväg med sandra och emma och simma :) ska bli skönt! har absolut inget med att skriva så tänker inte göra det heller.

måndag

har inte uppdaterat här alls. men har inte haft tid.

har precis börjat med maten inne hos mamma och pappa. blev kött och potatisgratäng. sen ska jag och mamma till skogen med mimmi, för jag känner att jag har ingen bra mage idag. har en massa att göra hemma idag också. städa diska och ja ni vet allt det där.

helgen:
i fredags var det fest för cecilia som fyllde 18år. ja det var trevligt, tror jag? helt ärligt var jag väldigt onykter men det är sånt som händer. har också fått höra att jag inte var den enda. var hemma lite över 4 på natten och somnade runt 6. så i lördags blev det lungt. på kvällen cyklade jag och mötte emma för att vi skulle köpa godis (chips, morötter och dippa, mumma!) och vi hyrde även film. lite i 12 så körde vi emma hem och hämtade mamma och pappa sen blev det sängen direkt. (jag mådde som jag förtjänade om man säger så)

igår var vi på millennium och åt. gott var det och mätt blev man sen åkte vi hem och tittade på big brother och så som på en vanlig söndag. beställde även ett par skor som jag blev kär i. måste bara använda dom för det känns som att jag har en hel garderob med högklackade skor som jag aldrig änvänder men dessa måste jag verkligen!



Beställde dom på Have2Have. Där fanns en massa skor, har aldrig varit inne och tittat innan speciellt mycket men det var det verkligen värt. Får hoppas att dom passar nu bara. Men fan, nu kommer jag sakna pengar i slutet utav månaden igen.....

torsdag

Skulle egentligen iväg med Josefine till stan idag men det blev ingenting med det så nu kollar jag på tv och är svin trött så skulle kunna somna vilken sekund som helst men jag måste börja med maten tills alex kommer hem eftersom jag ska iväg och träna.

imorgon ska jag upp tidigt.. ska vara på rosengård redan klockan tio. ska fixa riskettan och efter det ska jag övningsköra. när jag kommer hem ska jag nog sova en stund tror jag så man orkar med kvällen. resten av helgen blir lugn.

mer har jag inte att skriva. ska läsa lite teori, hejdå på er.

studiedag

Sov till elva idag, vid tolv körde alex till jobb och jag gick in i duschen. Just nu ligger jag och tittar på ett skit program om små barn. Jag är riktigt hungrig men vi har ingenting hemma så jag får ta ett äpple för om en halvtimme ungefär kommer Sandra för vi ska till skogen. Helt underbart väder ju så man måste ju komma ut. Kanske är jätte kallt? har inte ens öppnat dörren.

Ikväll är det träning, step up. Ska bli skönt faktiskt. Imorgon är det 18års fest för Cecilia och förfest hos Putte, i think. Nej nu ska jag klä på mig och hämta mimmi.

helg!

kom till skolan och insåg lika snabbt att jag inte kunde stanna kvar där. fick riktigt ont i magen så jag ringde mamma så hon fick komma och hämta mig. nu ligger jag och pluggar körkortsteori. hemskt tråkigt men bättre än skolan faktiskt. ikväll ska jag ut och gå med sandra i skogen. (förhoppningsvis)  & imorgon är det studiedag och på fredag är jag ledig. så det blir en lång helg.

imorgon ska jag och josefine in till jägersro och handla. hoppas på fint väder resten utav veckan !!!

åh vad jag hatar att man inte kan lägga in bilder.

tisdag

Skola idag ett par timmar, riktigt onödigt med j*vligt skönt. Efter skolan började vi tvätta bilarna, min och alex. Ikväll ska jag nog äta hos mamma och pappa för sen ska jag iväg till vanningen med sandra och simma. känner att jag har fuksat lite med träningen och fuskat ännu mer med det onyttiga.

jävla idiot blogg.se , jag hatar verkligen att man inte kan lägga in bilder! mer försöker lägga in bilder sen. nu ska jag fortsätta med att städa lite.

lördag

idag har jag mamma och pappa varit och kollat på bil. men det var inget att skryta över. rostig, bubblig och lite annat som vi hade som krav. men imorgon fortsätter vi leta! det är ju inte så brått så bättre att vänta tills det verkligen kommer någon som jag vill ha.

nu har jag precis fixat ett tvätt, ska snart hoppa in i duschen och sen börjar vi på maten. för ikväll ska jag hem till sandra och festa med några underbara vänner :) förhoppningsvis blir jag bättre i magen... riktigt jobbigt att känna såhär. men det går väl över! nu kallar duschen på mig känner jag. ha en trevlig lördag.

Bjuder på ett par gamla bilder. ♥




dag 18.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Mer än att jag varit i Malmö och övningskört. Vilket gick bra. Halva körningen är klar ;) Måste bara få pluggat lite mer nu så man kan komma igång med det också. Lär väl få råplugga dom sista dagarna som vanligt. Ikväll slutar alex klockan 8 och då blir det pizza, vet inte varför men jag blev väldigt sugen på det. Ska också träffa Andrée och Alicia ikväll, på ett par cider kanske? Men först ska jag fräscha till mig lite.

Imorgon ska jag hem till Sandra och festa till det lite :) Trevligt. Men mer om det skriver jag imorgon för nu har jag inte tid att ligga kvar i sängen.



Bara för att det är fredag!

godmorgon fredag

Har precis klätt på mig och fixat mig lite. Ska snart in till malmö för att övningsköra. Sen när jag kommer hem är jag ensam så då ska jag nog städa undan lite om jag känner för det. Skriver kanske mer ikväll om jag känner för det. ha de fint

hemma efter en lång runda

tillsammans med emma. :) ska snart hoppa in i duschen tänkte jag men måste först plocka undan här hemma lite. ska nog iväg och kolla på bil sen i lund. (men har alltid oturen att dom inte svarar när man väl ska iväg).

jo visst, fint väder är det. men njaaa.. det är fortfarande inte sommar? och det blåser som fan. bara för solen tittar fram betyder det inte vår :)

måndag

sitter och tittar på tv i min underbara soffa. försöker läsa lite körkortsteori också. hatar bara att läsa!! snart är det big brother så ska se det. sen är det sängen, imorgon är det skola i lite mer än en timme och sen hem. ska kanske iväg och titta på bil också, men blir antagligen inte förrän på kvällen så efter skolan ska jag ut och gå med emma om det blir som planerat :)

nu börjar 2 1/2 men igen, skriver kanske mer imorgon.

söndag kväll

Ligger i soffan och tittar på "dagen efter - melodifestivalen". Klockan åtta är det solsidan och sen time out och klokcan nio är det big brother.

Idag har Andree och Alicia varit här en stund och spelat xbox kinect en stund. Är ganska trött idag så ska nog lägga mig ganska tidigt. Börjar iofs inte förrän klockan 12 imorgon. Men nu ska jag se vidare för datorn slocknar snart. Godnatt



Eftersom det är så mycket snack om vinnaren eric saade, måste jag bara säga att han är väldigt snygg. Men helt ärligt så tycker jag inte att han har den bästa rösten eller den bästa låten. Men jag tror nog att denna kommer gå längre än vad dom andra har gjort dom senaste åren? eller ja, det vet man aldrig, det får vi ju se.

godmorgon

Är inte på världens bästa humör idag. Men jag är vaken och färdig för att åka. Ska in till körskolan och köra. Sen bussen hem och kanske förhoppningsvis sova ett par timmar till innan jag och Sandra ska iväg och simma. Annars ska jag inte göra något ikväll, skulle städat idag med nej vi ändrar planerna på två sekunder.

Ska kolla vidare lite och sen blir jag hämtad om en halvtimme. jag vill också kunna sova...

psykologi

Sitter på psykologin och är inte intresserad för fem öre. Snackar om lukt smak & känsel just nu. Så kul har jag det hejdå!

skolan

Har precis haft prov i historia, dock har jag nog inte klarat det. Skrev en jäävla massa men det var nog mest skit och svarade inte på så många frågor. Just nu sitter jag och väntar på psykologin. Vill inte alls men jag måste ha min närvaro iallafall. Måste ta mig till ylva också, får se när jag orkar resa mig och gå dit. Hon är ju aldrig där och är hon där tjatar hon bara om en massa skit hela tiden.



jag vill till skogen.. eller egentligen vill jag bara att det ska vara sol, man blir på mycket bättre humör och känner för att göra saker. men idag är det fullt upp..

plugg

Har precis läst teori, får göra det en gång till imorgon. Får inte in mer och dessutom börjar Big brother nu snart också. Sen kommer älskling hem och sen blir det sängen för jag det är skolan ganska tidigt imorgon.



måste verkligen sätta mig ner och läsa lite varje dag. något som verkligen måste sitta !! skriver kanske mer imorgon. om jag har tid för då ska jag tvätta hela dagen och sen step up på kvällen. Godnatt

skolan

Har nyss haft ps och väntar på danskan. Hatar danskan något så fruktansvärt. Men sen ska jag hem och äta och träffa Emma när hon har kommit hem. Ska ut och röra på fläsket lite :) Mer händer inte idag, alex jobbar och jag är ensam.

21.25

Har ju fått en sånhär utav mamma, det ska bli roligt att se om den verkligen fungerar. ;) man ska tydligen använda den tre minuter om dagen. men mamma tycker att så fort jag bli röksugen eller gottesugen så ska jag ställa mig på den istället? hah har inte funkat sen jag fick den, men ska försöka använda den en gång om dagen iallafall :)



går fortfarande inte att ladda upp bilder som jag själv taget, förstår mig inte på det. men tror ni jag kan få denna magen till om bara ett par veckor? det tror inte jag....

tisdag

Har varit i skogen idag med mamma och mimmi, var även i skogen igår med alex och mimmi. Skönt nu när det är fint väder. Mer har inte hänt idag. Har precis kommit in genom dörren för jag gick en liten runda med mimmi. Eftersom jag själv inte går ut en gång i timmen längre så blir det längre runder ibland istället.

Nu ligger jag och glor på lyxfällan, riktiga pucko. Alex är och jobbar och stänger ikväll så jag är ensam. Ska snart göra kycklingsallad till mig själv..

( Går inte att lägga in bilder på denna skit sidan.. )

söndag (lördag)

Igår Lördag; Åkte hem till therese och jocke. Jag och therese spelade lite kort och drack lite smått och klockan rusade och vid tio tiden var vi hemma hos emma. Hade en riktigt trevlig kväll. När alla hade stuckit ifrån emma vid kvart över ett plockade vi undan (jag, emma '& nicolina) efter det skulle vi gå på 80-tals fest, men icke där var det i full gång med städningen så klockan 2 blev jag hämtad av alex och åkte hem.

idag har jag sovit till kvart i två, sen kom alex hem vid fyra och efter en stund kom a&a hit. vid sex åkte vi och fixade med deras foto och sen blev det pizza. nu har jag precis tittat på big brother så jag ska snart sova, godnatt.

18.28

har precis gjort mig iordning, nu väntar jag bara på alex så han kan köra mig till Therese och Joakim. Sen drar vi vidare hem till emma. åh vad jag är röksugen. neeeeeeeej jag ska inte! hejhej

lördag ( dag 5 )

Vaken redan tyvärr, ville sova lite till men nej. Ska väl snart upp och klä på mig. Om en stund ska jag ut och gå en runda, får bli en timme. Sen duschen och göra sig iordning. För ikväll ska vi hem till Emma och partaja :) Får verkligen hoppas jag klarar mig utan cigaretter. Därför blir det inte jätte mycket dricka för min del, jag känner mig själv :)

Igår kom Pernilla och hämtade mig vid halv två, vi var och körde lite överallt i byn och lite landsväg så nästa fredag är det dax för stadskörning. Var hemma vid tre tiden och då kom Sandra och vi körde vidare till vanningen och simmade. Efter det var det bara hem och byta om för sen kom alex hem vid åtta och Sandra och Max kom hit lite i nio. Så det blev tv, big brother och spel.

nu ska jag gå upp och klä på mig så man får någonting gjort idag också. hejdå på er och ha en trevlig lördag!


step up

Hemma ifrån träningen (step up), känns skönt nu. Har duschat och fräschat till mig. Så nu ligger jag i soffan med tvn igång och datorn i knäet. Alex jobbar till halv elva och när han kommer hem blir det väl tvn en stund och sen sängen. Imorgon ska jag bli hämtad utav Pernilla, ska ut och köra för första gången eftersom vi inte har kommit igång med det än :)

Mer har jag inte att skriva. Jo det går bra med rökningen! Känner att jag kan klara av detta faktiskt, sugen är jag, jag är JÄTTE sugen. Men jag vill inte och jag vet att jag kan stå emot det. Har klarat av att vara borta från cigaretter i tre veckor innan så jag får ju inte vara sämre denna gången. GODNATT

onsdag

Nu har a&a precis lämnat. Dom kom och hälsade på en stund. Fy vad jobbigt det är med rökningen, vill bara ta en cigg och skita i allt! Men jag vet vad som väntar och jag får verkligen inte börja om jag nu ska få de jag längtar efter.  Så det är bara att stå ut och klara det. Vill bara att veckorna ska gå fort nu så man slipper tänka på det.

ska snart se big brother och sen sova, har bara en lektion imorgon och sen är det helg! och helgen är redan planerad vilket är skönt :) godnatt på er.

RSS 2.0