ingen bra dag.

bara en massa bråk hela dagen. men det är löst. ♥

söndag, 1a advent.

söndag.. igen.. ska snart göra mig iordning för vi ska ner till julskyltningen i byn. bara för att. men sen klockan sju ska vi till mellenium med mamma, pappa, milo, lars & mette. ska bli gott!

nu är alex och duschar och sen när han är klar får jag väl lägga på lite smink, bara för det var längesen. :)


märkte precis

att det är bra film på tv. =D min kväll är räddad!


om man skulle bädda ner ..

.. sig i sängen och sova ett par timmar.. men det lockar inte speciellt mycket, det heller. håller på att tvätta, har fixat hälften. bara vittvätt kvar om 30min. har också varit ute med mimmi så hon har fått hoppa lite i snön. snö är nog det bästa hon vet, min älskling!

sitter och kollar på harry potter nu, faktiskt rätt kul. ;) men nu är det slutet på filmen så måste bara kolla klart på den!

eller?

är riktigt sugen på att åka till österrike. kanske ska spara så man kan åka nästa vinter? men okej. det är nog lite bättre med sommar. men åka skidor i österrike är underbart, när solen steker..

härlig helg!

det ska bli helt underbart att inte göra något i helgen, vill bara vara hemma och ta det lugnt. vem orkar göra något alltid? riktigt tråkigt. skönt med sånna här helgen ibland. istället för att man ska känna sig tvungen att umgås med någon.. + att det är faktiskt skönt att slippa fest!

alex har precis varit hemma på lunch, men varade inte så länge. känns som jag ska gå upp och klä på mig snart för att äta något. magen kurrar men är inte så jätte sugen.. ska nog sätta i en o.c skiva också =D.

torsdag kväll

och alla har precis lämnat huset. har haft tupperware-party. blev en hel del som blev sålt. över 5000 , självklart tjänade vi också på det. ;) sakerna kommer om ungefär två veckor. och vår älskade soffa kommer i början på nästa vecka!!

börjar äntligen känna mig lite bättre. fortfarande lite kass i halsen och fortfarande förkyld. men känner ingen feber. vilket är underbart! har till och med orkar städa allt idag. ordentligt!




då var det helg igen

eller kanske inte riktigt, men ingen mer skola denna veckan iallafall. lunginflammation, inget roligt alls. men jag kan andas nu har bara ont i halsen och ena örat. nu ska jag se vad jag kan hjälpa till med på maten.

ska iväg klockan 1 ..

.. till vårdcentralen. känns som jag bor där just nu. var iallafall påväg till skolan innan men skulle bara inom apoteket, men där fanns inget som var tillräckligt bra så jag behövde ett recept. därför måste jag till vårdcentralen. allt går upp och ner, kan knappt andas. så hoppas bara det inte är lunginflammation! då vet jag inte vad jag gör. men det är väl lika bra att vara beredd på det.




& där ute bara snöar det hela tiden. men det är mysigt. kan gärna komma lite till. :)

...

sitter i skolan och har en lektion kvar. men vill bara hem och sova. känner mig inte alls frisk. ett under att jag ens tog mig hit idag. får hoppas det blir bättre imorgon, eller nej det hoppas jag inte. bättre jag blir frisk till helgen :)

klockan fyra ska jag iväg till petra för att fixa naglarna, hoppas jag inte somnar innan det och glömmer bort det. känns som det finns en stor risk till det. behöver bara ett par timmars sömn... nu ska vi snart börja lektionen hejdå!

Oooohyes!


hemska söndag

men en sak glädjer mig & det är att det är studiedag imorgon! det kan behövas, tror jag åker på en hemsk förkylning. vaknade halv 3 idag. vill egentligen sova men tror det är ganska så omöjligt. får väl vänta till klockan blir 12 iallafall.

hoppas hoppas hoppas att jag mår bättre imorgon!
sitter vid alex dator så här finns inga roliga bilder..


godmorgon fredag.

skulle upp imorse bara en halvtimme efter alex hade stuckit med jag märkte sen när jag vaknade att jag hade satt klockan helt fel.. så idag måste jag bara ta det lugnt och städa en massa. för ikväll kommer lite trevligt folk hit. ska kanske sova en stund till så jag inte somnar kl 11 ikväll.


nu


sådär!

Har ätit middag, varit på ikea och diskat. (halvt) Om en stund kommer Sandra och hämtar upp mig för då ska vi iväg för step up. :) kommer bli jobbigt känns det som.. när jag kommer hem blir det hårinpackning och en dusch. nu kom mimmi och ville kela. puss!


kom igen nu då

VAD HÄNDER I HELGEN, KOM PÅ NÅGOT KUL!

onsdag och snart helg!

Efter skolan har jag hunnit med att träna, haft ansiktsmask, duscha och tvätta. Dock är jag inte färdig med tvättandet. Klockan 5 ska vi in till malmö och ta nytt foto till passet. Vill egentligen inte. men det måste göras har någon dum en kommit på.

när vi kommer hem blir det mat! sen sängen. (?)


trött? klockan 7?

ja jag är trött! hade gärna somnat. men då kommer jag aldrig att kunna sova sen. plus att jag har inte mått riktigt 100 på hela dagen. riktigt kass i magen, så bestämde mig innan när jag badade med mamma för att sticka och träna men så fort jag kom upp ur badet fick jag ont i magen igen.. Kasst !! men vad ska man göra. jo man ligger i sängen med datorn i knäet och tittar på tv för snart är det paradie hotel. hatar att jag har kommit in i det nu. måste ju bara titta!

ska försöka sova tidigt idag men det lär jag väl inte kunna när jag väl ska somna. :) alltid samma sak. men nu ska jag kolla vidare lite innan det börjar.




Kan snön komma snart eller?! Ska det ändå vara så snuskigt kallt kan det väl lika bra bli snö.

härlig tisdag..

Känner på mig att hela denna dagen kommer bli riktigt dryg.. Går till fyra idag, är trött som ett svin och känner inte för någonting alls. Ikväll ska jag bara plugga en massa. Annars kommer det gå åt skogen på provet på torsdag.



så skönt att bara få sova i sin säng nu och vakna upp i en underbar morgonfrilla. :(

18.18

Har precis ätit, gott var det. Dock blev jag lite för mätt. men aja, skulle egentligen tränat idag men andrée och alicia kommer snart förbi en stund.



Spelarkungen ♥



min älskling!

måndag.

skolan började klockan 12, vid halv två slutade vi och då körde jag och alex för att städa hos mormor. tog ungefär 2 och en halv timme. riktigt snuskigt! mormor får verkligen börja lära sig att städa ordentligt eller skaffa en städerska! men vi tog så mycket vi kunde. nu börjar jag bli hungrig. ska börja med maten när köttet är klart.

ikväll tänkte jag sticka och träna vid sju, efter det ska jag sola med mamma och bada med henne. nu ska jag leta upp saker som behövs handlas. puss och hej

.

hemma ifrån träningen, nu blir det en dusch och sen kanske sova en stund? hungrig som ett djur, ska bli gott med restaurang ikväll!

godmorgon söndag.

Fredag.
Slutade skolan och kom hem, blev rastlös och kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde men sen somnade älskling och jag började göra mig klar för  klockan 6 körde vi till svea för att äta med mamma&pappa. blev klar & mätt sen körde vi hem till therese&jocke. och efter en liten stund körde vi ut till max & sandra. verkligen en trevlig kväll! jag, alex, jocke, fredrik & jessica tog taxi hem halv 2. och då blev det sängen!



Lördag.
Pappa ringde och väckte oss mellan 9 och 10? tror jag. men då var det dax att åka iväg till vårdcentralen för att vaccinera oss. faan vad jag hatar sega vårdcentralen. fick ju vänta hur länge som helst! men efter ett bra tag när det var fixat så stack vi för att hämta alex bil hemma hos sandra. sen vidare för att kolla lite brottning. dock var det ingen höjdare så vi körde igen. men när vi kom hem och klockan blev sent så gjorde jag mig iordning (först som jag en liten stund..) för sandra&therese skulle komma ut så vi kunde laga mat tillsammans. blev inte helt fel faktiskt! så igår blev det en massa snack, spelande & biljard.



Nu ska jag snart ta mig upp ur sängen för kl 11 kommer sandra hit, då blir det träning. ska bli skönt faktiskt! sen när jag kommer hem blir det duschen.

lördag

är hemma och väntar på sandra&therese. dom kommer snart och då börjar vi laga mat! :) blir en lugn kväll idag, det behövs efter igår! berättar mer om min helg imorgon.

kvällens planer.

Ligger just nu i sängen och väntar på att tiden ska gå. klockan 6 ska vi fyra till svea och äta sen vidare till Jocke&Therese, blir en cider eller två och sen vidare till Max&Sandra. För dom ska ha inflyttningsfest, dom är lite efter bara ;) fast jag ska inte säga för mycket, vi har inte heller haft någon. får se om det blir någon.

vad händer mer? ..  nej ingenting. imorgon bitti ska vi till vårdcentralen och ta spruta så vi kan åka till thailand och förhoppningsvis slippa sjukdommar! :)



ha en trevlig fredag kväll. för det ska jag ha! :)

skit också.

jag kan inte somna om efter alex har stuckit till jobbet .. :(

godnatt

har varit hemma hela kvällen, först med mamma&pappa och lite senare kom andrée och alicia. har bara blivit en massa spelade så till slut fick jag gå och ta en dusch :) trevligt va ?! tog ett par bilder, ska försöka ta mycket bilder nu för det är så tråkigt att läsa en blogg utan bilder!!






nu ska jag titta på paradise hotel på tv6 play, ska se tre avsnitt. ;) ska försöka innan jag somnar iallafall!

äntligen !!

har tagit bort mina leverfläckar, skönt att bli av med dom äckliga sakerna!

ja det blödde lite..
ville egentligen träna idag men jag vågar inte duscha efteråt. :(


'

roande. hejhej


puuh

var och tränade innan, mina armar var så gått som döda! men när jag kommer hem jo då fortsätter vi spela, kunde inte ens duscha ordentligt! men nu har jag varit inne hos mamma och fixat en tvätt så ska in där snart igen. för jag orkade inte tvätta allt imorgon. ska försöka komma i säng tidigt också men jo.. visst!

snart är det helg igen! på fredag ska vi till max&sandra. :) och på lördag blir det lugnt för mig, alex jobbar. annars blir det en lugn helg. så ha de fint! ♥

onsdag

har fått hem vårt spel, och jag har redan ont i armarna! fan vad jobbigt det är!



spelnörden och lilla bamse. :)


lektion

Har danska och går egenom provet som vi hade i måndag. Fick 40 av 60 poäng. Så godkänd är blev jag. Men fick också reda på att jag måste göra omprov nästa vecka i samhällskunskap, men det är lätt fixat! nu ska jag lyssna vidare. tänkte bara så ni visste ;)

jag kan också.

STÖRSTA TEST FÖR TJEJER

Har du ett par blåa string ? tror inte det
Vem var den senaste du pussade ? min pojkvän
Trivs du med det ? jadå
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil ? ingen aning, en del.
Vad gjorde du inatt ? sov
Och i förrgår natt ? sov
Vad gör du innan du ska sova? tvn
Kan du prata med din mamma om allt ? ja om jag vill.
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid ? ja, men inga planer på att blir det.
Har du varit gravid ? nej
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? förstår inte meningen med det? har inte tänkt gifta mig under dom närmsta åren. & måste jag ha en ring som förklarar min kärlek?
Stövlar eller gymnastikskor? -?
Kjol/klänning eller jeans ? jeans
Hemstad/ort? svedala
Hårfärg? mörk

TIO SAKER OM DITT LIV
1. Har du nånsin varit kär? ja, verkligen.
2. Tror du på kärlek? ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? vet ej.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? tror jag inte?
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? både ja & nej.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? vet väl inte jag?
10.Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej inte direkt.

TIO SAKER: THIS OR THAT
1. Kärlek eller pengar? kärlek
2. Vin eller öl ?  vin antagligen, öl ibland.
3. Dag eller natt ? natt
4. One night stand eller förhållande ? förhållande, som det ser ut nu.
5. Tv eller internet ? internet
6. Pepsi eller cola ? cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? både och. beror på vad man känner för.
8. Färgfoto eller svartvita? färg
9. Telefonkontakt eller face to face ? face to face
10. Bilddagboken eller myspace ? ingen alls faktiskt

"HAR DU NÅNSIN"
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? jadå, josefine&jag var inte bäst på det. men vi lärde oss! :)
2. Har du nånsin viljat ta livet av någon? aldrig att jag tänkt göra det.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? ja, men försöker att inte ångra en massa.
4. Har du hoppat bungy jump ?  nej
5. Har du nånsin gjort slut ? nja.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta ?  nej
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa? självklart
8. Har du nånsin gått på bio ensam? nej
9. Har du nånsin tyckt att världen suger? ja

10 SNABBA
1. Saknar du någon just nu? nej
2. Är du glad? nej uttråkad
3. Är du fundersam? det händer väl.
4. Är du uttråkad? yes!
5. Är du tysk? nej.
7. Är du italienare? nej
8. Är du fransk? nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? yes!
10. Gillar du någon just nu? adå

imorgon

.. får vi hem xboxet. då ska det spelas !!


tisdag

igår, måndag.
var i skolan från tolv till ett ungefär, väldigt onödigt och sen åkte jag och alex direkt till malmö för jag skulle få ett par skor av honom & så blev det. ♥ sen åkte vi hem och titta på tv lite, senare kom micke. blev lite prat och vid 7 tiden körde dom mig till träningen och sen hämtade mig också. efter det åkte vi alla hem igen och där blev det en dusch för mig och sen mat. när micke hade kört hem så kollade jag och alex på film, nyckeln till frihet. bra film, verkligen! sen var det godnatt!

idag.
vaknade halv nio ungefär och tio minuter senare var jag påväg till skolan. då blev det direkt prov och nu sitter jag i ett rum och väntar på felicia. slutar klockan 4 idag och jag vill verkligen inte!! men jag måste. ikväll ska jag kanske dra mig till träningen igen. beror på hur trött jag är. nu ska jag snoka vidare.

lagom trött.

är bara hemma och är väldigt trött! så ikväll ligger jag hemma helt ensam och tittar på tv. älskling jobbar, så det blir en ensam kväll. ska kanske dra på en ansiktsmask som jag köpte? nja vi får se. ska se vidare på tv nu om jag inte somnar..



på tv just nu, lite roande faktiskt.

godmorgon? godnatt?

Hurra!! jag är ju jätte sugen på ullared idag. har sovit i ungefär 45min inatt. och det stör mig något fruktansvärt, kommer vara riktigt trött idag.. men snart kommer väl felicia och eken och då kör vi. fy fan!! kass kass kass..

träning

ska snart bege mig mot gymmet, snälla alex kör mig. kände att jag behövde lite träning ändå. sandra är inte hemma så idag blir man ensam :(

imorgon ska vi hem till mormor och morfar, där blir det mat och biljard. sen blir det sängen tidigt, ska upp kl halv 5 på lördag.. fy! ja nu vet ni det. nu ska jag iväg.

onsdag, 15.16

så nu är träningen avklarad. har duschat, bäddat sängen, diskat, plockat undan, & håller på att tvätta. nu blir det sängen med datan!

godmorgon

är för trött idag! men måste snart upp och klä på mig för lite i tolv kommer sandra, för idag blir det träning. ska bli skönt.. efteråt..! men nu ska jag kolla vidare lite så jag hinner med något. hejdå

tisdag kväll

Håller på med maten, eller nej alex gör! :) igår blev det bad med mamma och sen solning. och idag blir det förhoppningsvis samma sak. ska först äta sen går jag in en runda till mamma. ikväll är det tv kl 8 så får snabba mig.

så underbart det är med höstlov. dock varar de inte länge.. hade inte klagat på att få ha ett par månader ledigt. aja nu ska jag se om det finns något jag kan hjälpa till med.



det absolut fräschaste stället!

RSS 2.0