tjabba tjena hallå

Ikväll har jag inte gjort mycket, eller lite iallafall. först kom mamma pappa therese och roger in. blev whiskey ( för deras del ) och en (eller två) cider för mig. sen vidare in till mamma och pappa som bjöd på bakad potatis och ryggbiff. mumma, sen gick jag in och la vinet på kylning för när alex kommer hem så kör han mig till therese. där det blir vin och mums. mer än så har inte hänt och kommer inte hända.

nu ska jag fräscha upp mig, ha en trevlig fredag kväll!


städ dax

nu måste jag få rent här hemma, så bara fram med dammsugaren och undan med alla kläder. hatar när det ser ut som det gör. och eftersom jag ändå är ledig så är det väl lika bra.

ikväll ska vi hem till farmor för hon fyller år. blir mat där också. men är inte hemma så sent. nu måste jag fortsätta.

hemma igen

åkte med mamma till jobb men jag bad henne köra mig till torup istället så jag kunde träna och så blev det. kom precis hem och nu ska jag in i duschen för att förhoppningsvis bli lite fräsch igen. sen blir det storhandling.

onsdag

blev ingen skola idag, så nu väntar jag på att mamma ska komma hem så jag kan åka med henne till jobb sen. ska ta det lite lugnt där och sen blir det vandring hem. ska bli skönt, musik i öronen och bara gå. innan det blir alldeles för kallt ute. men ikväll ska jag och älskling antagligen åka och storhandla. det behövs, eller jag vet inte? både ja och nej.

skriver kanske ikväll eller imorgon, för imorgon är det inte heller någon skola. lektionen är inställd tror jag. så hejdå på er.



nu vill jag fylla arton och få kööörkort !!! men man kanske inte ska säga för mycket ...

trött på de

är trött på skolan nu, för dagen. vill hem och sova för det känns som jag var uppe alldeles för tidigt för min del. tur jag har sovmorgon till tolv imorgon. ska gå till ylva sen på hålan och avsluta en kurs och ha ledighetslapp.

för den 19 januari åker vi äntligen till thailand! ska bli riktigt skönt. slippa skolan, slippa laga mat i tre hela veckor, slippa tvätta själv och slippa städa såklart!

ikväll blir det god mat, och sängen tidigt. nu ska vi börja lektionen.

fy!

nu, tandläkaren och sen vidare till skolan!

hemma

efter en halvtimmes lektion. blir snart hämtad av sandra, då blir det dax för träning. mer ikväll händer inte så mycket. ska nog bara in till stan med alex efter träningen och när jag har duschat. för då ska jag hitta en jacka! måste verkligen hitta en jacka nu.

mer händer inte. så nu ska jag gå på dass (för er som ville veta). hej på er

tråkigt som in i ...

just nu har jag riktigt tråkigt. vill verkligen göra något. men det händer ju absolut ingenting. men visst, jag kan sitta hemma och ruttna. tråkigt att inte ha några kontakter längre..


kasst..

Hur kan man bara ens ha en sånhär tråkig fredag? Mår kasst, som fan. När jag går upp ur sängen blir jag yr och får ont i magen. Ska försöka ta en dusch sen och fräscha upp mig. Om jag ens orkar det.. Men jag får hoppas det blir lite bättre imorgon men det kan jag inte tänka mig eftersom alex jobbar imorgon kväll och jag är fast hemma. buuuullll.....

Kvällens höjdpunkt ikväll är idol.

jaha..

Har nästan precis kommit hem ifrån ett Tupperwere Party, hemma hos Milo. Blev köpt en hel del kan jag berätta... Så nu ska vi också tydligen ha ett party hemma den 25novemer. Aja, vi köpte tydligen för mest så vi fick lite saker också. Ja man blir lurad hela tiden.. ;) men kan väl erkänna att det var saker som vi faktiskt behövde.

Ska snart klä av mig och bädda ner mig i sängen och göra älskling sällskap. imorgon är det skola igen, usch på det. det var de, ha de fint. ♥


tvättdags

Har varit inne en runda med tvätt. men där är en hel del till kan man ju säga.. ska försöka bli klar idag. för imorgon är det helg då vill man ju ha rena kläder! fan vad denna veckan har gått fort. men varför klaga? känns underbart. snart är det lov också :)

ska försöka hinna byta lakan också. nu ska jag fortsätta se på tv. hejdå

onsdag kväll.





Mamma&pappa har varit här och ätit. Och nu ska vi kolla vidare på Tungarna av tylösand. + Sen när började det snöa i oktober? men visst, närmare jul. Tack och lov för det.


kanelbullar

Nu snart ska jag och alex baka kanelbullar. Han kommer snart hem för att ha handlat. och jag och pappa har precis varit ute och övningskört lite. men nu ska jag vänta på honom och förbereda lite. ha det fint ♥


godkväll

Jag och a har inget att göra. Vi har spelat kort, fotat en massa onödiga saker och nu ska vi snart ut och se om där är några roliga rådjur som man kan titta på.





tack&hej.

godmorgon

usch säger jag bara. vill sova och helst vakna ikväll.. men ska snart till skolan men först ska jag plocka undan min frukost. men nu, ut och ta frisk luft :) skriver mer i skolan.

äter äpple och laddar upp bilder

är precis vad jag gör just nu, eller så bloggar jag ju också iofs. men det är riktigt segt att ladda upp bilder en halvtimme kvar står där.. aja, jag och mamma var precis och handlade mat till ikväll för ikväll kommer mamma, pappa och pia på mat. är egentligen jävligt trött idag men får väl snart ta en dusch så man piggnar till.

igår var det som sagt klassfest, det var faktiskt riktigt kul. lite spännande faktiskt ;) fast åkte hem redan klockan tolv. alex är och jobbar, han skulle upp tidigt idag så det fick bli tidigt igår också. men det var snällt att han ens ville hämta :) idag mår jag faktiskt bra. bättre än jag trodde jag skulle göra, och det är ju aldrig fel?

nu ska jag inte skriva mer, bilder sen igår kommer upp på facebook.


godnatt

Så nu är jag i sängen. Väntar på att älskling ska ha duschat färdigt sen ska vi se kungarna av tylösand, eller jag iallafall på kanal5. Så skönt det är att ligga ner det har jag verkligen saknat hela dagen. ♥



Puss på er. Nu säger jag godnatt!

Onsdag, 16.34

Nu är jag trött på att bära ut saker, fram och tillbaka fram och tillbaka. Men älskling slutar kl 6 då blir det mat. Mormor har också varit här så vi har varit och köpt lite saker. Nu börjar nog mimmi bli kissig så får gå ner och öppna för henne. Bilder på lägenheten kommer när allt är klart och när (om) jag får min systemkamera.

vaken?!

Ja jag är vaken, börjar inte förrän klockan 12 idag. Men sandra kommer snart och hämtar mig för det blir träning. Vi var väldigt dåliga förra veckan så dax att ta tag i det igen.


schh...

Ligger och kollar på paradise hotel, medans pappa & alex är ute och fixar. (a) Fast detta verkar inte alls vara bra. Alltså paradise hotel, men missade igår så jag fattar ingenting. Får väl försöka komma in i det.

Skolan idag var riktigt dryg, men det gick. imorgon är det bara två timmar i skolan. eller inte ens det riktigt. och imorgon flyttar vi in i lägenheten eller det är 99% säkert!

(såhär ska det vara!)

trött

Nu blir det företagsekonomi, och sen en håla för att till sist ha två timmars lång lektion webbdesign. Vill bara hem men måste klara mig den sista lektionen också. Nu ska jag sova på bänken lite, godnatt.

fixar

Håller på i lägenheten, fixar in det sista. Eller nästan iallafall. Förhoppningsvis kommer elektrikern imorgon och då flyttar vi ut för gott.



Alex fixar med klockan, kass jävla klocka! Skulle aldrig köpt det...

freeedag!

Jaaa och mamma har hittat min studentbild! Jag är så stolt över mig själv..



(gick inte att vända bilden)

Idag är det fredag och det känns väldigt skönt. Blir en lugn kväll. Ska sätta ihop lite saker här hemma. Sen börja kanske packa ihop lite. Men nu ska vi fortsätta med företagsekonomi. hej på er

hemma ifrån stan

Åkte med mormor till stan innan, kom hem med lite saker. ↓



Ett par riktigt sköna skor ifrån scorett.




Från h&m.



Ett par mjukis, tights, ett linne och ny bh.




Två par nya jeans, vilket behövs! Tackar vi för, tur man har en snäll mormor. Skulle egentligen handlat jacka idag också men jag kände att jag inte behövde och det var lite för mycket pengar när man inte är riktigt säker på vad man vill..

Nu kommer snart pappa hem då ska vi hyra släp och sen blir det ikea för att köpa garderoberna. Puss&hej.

väntar..

.. på att alex ska sluta och att pappa ska komma och hämta mig, vi ska ses inne i malmö och köpa kakel till köket. Hoppas verkligen det blir de som vi vill ha.

Sen jag kom hem ifrån skolan har jag bara gjort... absolut ingenting. Ont i ögat, trött och vill sova. Men nej det är där inte tid till. Nu ska jag väl kolla vidare på datan. Lägger nog in lite fler bilder ikväll på lägenheten. Med bättre kamera.




godmorgon

Vaknade nyss av att mimmi står där nere och skäller! Riktigt drygt. Får väl snart gå ut och se vad som händer. Idag har jag skola mellan 12-14. Orkar inte det sista lektionen den är inte alls rolig faktiskt!! Sen ska jag hem igen och vänta på att vi ska fixa ännu mer med köket. Igår kom jag och alec inte i säng föränn sent... Skåpen som var klara var ju vi tvungna till att fylla...

Nu ska jag snart sätta på tvn, ska bara fixa mig lite så om ifall att jag somnar så får jag inte så brått sen! Hej då.



Visst ja, jag och alex testade göra pasta med ost och skinksås igår. Riktig gott! Bättre än skolans ;) (nu vet jag någon som kommer skyta....)


tisdag

Idag är en riktigt dryg dag, skolan mellan 9-4. Vill bara hem och sova men nej jag måste vekligen gå hela dagen. Börjar snart med samhällskunskapen igen. Har faktiskt pluggat under "hålan". Så har några saker att lämna in nu. Ikväll kommer det hjälp hem till oss för att sätta in köket så det kan komma på sin plats. Sen är det bara luckorna som ska in och imorgon kan vi sätta in soffan och antagligen köpa garderoberna.

På torsdag ska jag till stan med mormor, blir en hel dag! Hoppas man kommer hem med något kul! Får hoppas mormor är snäll ;) sen är det fredag igen och det är underbart. Hoppas denna veckan blir kort. För jag längtar riktigt mycket till helgen! På lördag är vi bjudna till andree och alicia, men först klockan 3 så ska vi hem till lars och milo.


sitter och sitter

VIll börja packa ner saker så man kan flytta ut nångång men neeej. Vill ha ner sängen och kunna flytta ut. Nästa vecka kommer vi flytta in, känns som en evighet!!

Just nu sitter jag i soffan och har absolut ingenting att göra. För här finns inte speciellt mycket att göra faktiskt. Men idag har jag alex och pappa städat hela nedanvåningen riktigt ordentligt! Så mamma kunde bli lite glad när hon kom hem. Vi har även fixat lite i lägenheten. Men vad kan jag göra nu? titta på film? - man blir bara ännu mer uttåkad.. städa? - har jag för ont i magen för att göra. gå ut och titta när dom vuxna spelar biljard? - inte heller speciellt roande. duscha och fixa mig för ingen anledning? - känns rätt onödigt.

Ska in till ikea imorgon tror jag, fast jag vill träna också.. Men jag har skrivit upp lite saker som kanske ska handlas. Saker vi ska kolla på i alla fall. Men nä nu får jag väl hitta på något. Ha en trevlig lördag kväll för det ska jag ha....


ont....

Hemma från malmö, skulle egentligen stannat hela tiden med alex men jag orkade verkligen inte. Har så otroligt ont i benen så jag klarade inte det. Ska väl snart ta och byta om. Ska kanske inom till malmö sen igen om felicia kan övertala eken så jag också kan följa med om dom vill ha med mig... :)

Nu ska jag ta en god cider och bara ta det lugnt! Är det något så når ni mig på mobilen.


fredag!

Har precis suttit och kollat lite på datan, har även haft prov i företagsekonomi. ja... Ska ha lektion om en halvtimme. Har haft håla sen elva. Tjugo i två ska jag hem kanske byta om och sen vid fyra sticker jag och alex in till malmö för han ska tatuera sig och jag vill verkligen inte sitta där i flera timmar så någon kanske vill vara snäll och hämta mig?! Eller om någon ska in där ikväll någongång.

Nu fick jag ont i magen så nu ska jag lägga mig ner. hejdå

RSS 2.0