Hemma!

Körde vid 11 imorse, till trelleborg. Skulle hämta upp Alex kusiner. Åkte sen till en restaurang och åt sen körde vi till kulhuset. Var där till halv 4 ungefär, sen stack vi vidare hem till dom och spelade lite Wii och prata. Är hemma nu och har precis ätit igen!


hej hej hallå

Vaknade tidigare än jag hade hoppats på idag, redan klockan 12. Gick och klädde på mig och sen körde jag och alex till mamma och snackade lite med henne och sen körde vi och köpte nässpray till mig och sen vidare till Felicia och Eken, snackade lite och nu har vi precis kommit hem, har varit och köpt mat till ikväll. Blir spagetti och köttfärssås! Ha de, haj!


godmorgon

Eller vaknade iförsig tidigt idag , redan vid 12 har jag för mig. Iallafall nu har älskling precis kört iväg mot Malmö. Hoppas det går fort för sen när han kommer hem så kör vi och hämtar Felicia och kör sen till Malmö igen för jag måste ha lite saker på Jägersro! Ikväll blir det lugnt, för jag mår fortfarande inte 100! På lovet och allt..

hemma igen

Kom precis hem Andrée och Alicia, blev en bra film och massa popcorn :) 'Did You Hear About The Morgans?' Verkligen sevärd!



Nu ska vi snart gå och lägga oss för Alex ska iväg och försöka fixa jobb imorgon, fast den lille pojken är jätte nervös så vi kommer nog inte kunna sova än kan jag gissa på! Plus att vi sov så skönt innan idag, tills vi blev väckta av Sofie, Andrée, Alicia och Alex! Jätte tack... hm? ;) Iallafall jag skriver väl mer imorgon.

usch och fy

Idag mår jag verkligen illa! Och det är inte bakfyllan kan jag lova.. tyvärr faktiskt. Dunkar i hela kroppen, ont i halsen och huvudet. Vill bara somna och må bra igen. Pappa och Alex är iallafall på videobutiken och hyr film, jag orkade verkligen inte följa med.. Så ikväll blir det lugnt, blir väl bara en massa ipren och inget mer. Tur det är påsklov nu iallafall.

Igår var en trevlig kväll, var först hemma hos Cecilia och firade henne och sen gick vi alla vidare till Danne. En del dricka blev det såklart då. Skriver kanske mer imorgon om jag mår bättre!

äntligen fredag

Sitter i skolan och klockan är lite över nio, känns hemskt! Sov riktigt tidigt igår, känns bra så kommer inte sova nu under dagen! Toppen. För ikväll ska vi till Cecilia för att fira henne med några tjejer :) Förslag på vad man kan ge som helst inte får vara så dyrt, har kris med pengar :( ..

Nu sätter engelskan igång. Ha de puss ♥


värme och soool!

Har precis suttit ute i solen med Felicia Cecilia och Elin! Riktigt skönt. Älskar detta vädert, hoppas det inte vänder snart bara.. Och nu sitter man inne i en kall sal och ska snart ha geografi i 1 1/2 timme Sug!

12.21

Ett tag sen jag skrev nu, har hunnit med en del idag imed jag var uppe redan halv 9 för att äta frukost i husvagnen med mamma, pappa och maria. Och såklart älskling :) Stack sen upp till mormor och morfar som precis hade kommit hem, tittade lite på det dom hade filmat i Afrika. Massa djur :) haha. Och nu har vi närstan precis kommit hem för jag börjar inte skolan förrän 1.

Slutar skolan kl 4 idag. Måste fixa skolan nu!! Aja nu ska jag kolla vidare på tv. Hejdå! + att mina skor fortfarande inte har kommit, hoppas på imorgon :(

hej o hå

Nya skor är beställda, var ju bara tyungen! ;)



Pappa håller på att fixa grillen, så blir det hamburgare och korv! Sen blir det antagligen städning...

måndag

Då var det måndag igen.. Inte alls lika sugen på det. Iallafall helgen har varit toppen.

Fredag: Var hemma hos Hanna och åt som ni vet. Sen vidare till Andreas mot kvällen.

Lördag: Var hemma hos Andrée och Alicia, blev god mat och sen dricka. Runt kvart över nio stack vi mot Clubpub. Alltså brandstationen och tittade på K.R.A.M trevligt! Redan vid halv ett gick jag och alex och väntade på mamma som skulle hämta oss. När vi väl kom hem kunde vi inte somna.. Jo men väldigt sent!

Idag, måndag så händer det absolut ingenting. Måste egentligen städa, men har ingen ork!


vaken men trött!

Vaknade vid två tiden, kunde verkligen inte somna om. Men tur de för jag var ändå tvungen att gå upp. Ska snart ner i badet.. För ikväll blir det mat hemma hos Andrée och Alicia , mycket gott! Det vet jag redan ;) Lite senare kommer det nog några till hem till dom och sen drar vi vidare. :) Får ju se hur det går.. Ajja. Där finns säkert några bilder ifrån igår.

Som sagt, igår var vi hemma hos Hanna. Blev mat och prat. Sen kom annat folk och runt halv 11 stack jag, felicia och emilia vidare till Andreas. Så en trevlig fredag kväll :) Skönt att det inte blev så mycket dricka också!

Nu ska jag in och försöka få liv i min älskling. Så hörs antagligen imorgon pusspuss

fredag i blodet!

Härligt med fredag. Och idag ska vi hem till denna flicka ↓



Ska bli skönt att umgås med flickorna idag , blir mat och lite dricka :) Hörs väl imorgon när det är andra planer. Puss ♥

hemma

var i skolan kl 12. då blev det mat med felicia och sen "idrottsteori" utan lärare. efter det var det geografi med prov. skulle egentligen haft engelska men den var inställd. imorgon är jag ledig eftersom dom ska ha någon idrottsdag eller vad det heter. :D på kvällen sen ska vi till hanna och fira henne, puss på det! (: ♥

onsdag

Såg precis filmen; Bröllopsfotografen. Inte mycket att hurra för men det gick.


grattis!

Hannas födelsedag och det firas på fredag! Grattis hjärtat ♥


ååh

Har ju egentligen sovmorgon imorgon men eftersom man inte har godkänt i svenska a så måste jag ta igen det imorgon så ska vara på folkets hus kl 9 till klockan 1. Dock kommer jag nog inte vara där längre än till 11! Min svensk lärare ringde och väckte mig innan så jag kunde komma till skolan och hämta papperna jag skulle läsa på. Han hade tydligen mejlat mig innan om det.. men visst! Får se hur jag mår efter "testet" för då har jag idrott men faan.. mår fortarande inte toppen. Det är iofs bara en liten förkylning men det räcker :(

Nu ska jag ut med mamma och ta en sista cigg för sen blir det sängen och förhoppningsvis sova. Godnatt!

dunder förkyld!

Blev precis ett långt bad så nu mår jag lite bättre, får se hur det blir med skola imorgon. Förhoppningsvis kan modern sjuka mig.

Åh vill ha hem kläderna mamma har beställt till mig. Garderoben behövs rensas!

måndag..!

Då var det måndag igen.. Ovanligt? Inte direkt. I helgen har det hänt en hel del.

Fredag: Ingen skola, vid 4 kom Felicia. Gjorde oss iordning, åt och sen stack vi till Josefine och åt ännu en gång :) Och där blev det en massa dricka eftersom hon fyllde 17 hela år! Trevligt. Men vid lite i ett kom vi på att vi var hungriga så dom som var kvar hemma hos henne då gick till Mcdonald's. Redan vid halv två åkte jag och älskling hem för Mulle körde oss. Sov sen gott!

Lördag: Vaknade och mådde inte allt för bra. Men det löste sig mot kvällen! Då blev det kinarestaurangen med mamma, pappa och älskling. Åkte sen hem och fixade lite i annexet och vid nio tiden kom max och sandra. Blev spel och massa snack :) Lite senare efter Melodifestivalen kom felicia, micke och emma. Efter det blev det kortspel, snack och annat spel. :) Och lite dricka såklart. Mot natten vid 2(?) ingen aning, så gick alla in och hittade vars en sovplats till sig så alla sov över.

Söndag: Vaknade av att max kom in hos mig och alex. För då var det dax för dom att handla bullar, sen blev det frulle :) Gick sen och la oss igen och sov till halv fem ungefär. Körde och handla mat och åt maten sen vidare till micke. Åkte sen hem till mig och kollade film som mamma hade hyrt, skum film men de gick.. När det var dax att sova så gick inte det såklart? Så somnade väl runt 6 imorse.

Fullt upp hela helgen och nästa helg blir det väl en del också. Härligt! :)
Bilderna ifrån Josefine finns på facebook. Och bilder från i lördag finns här ↓

helgen
















Hemma ifrån skolan

Och möter mamma och alex och dom har varit och handlat en del dricka, så man har några helgen framåt. :)



2st apple sourz
2st smirnoff ice 70cl
4st alkoläsk
2st vaniljvodka
2st liknande sourz, jordgubb & hallon
1 flak öl
1 flak cider

godmorgon!

Igår kväll blev det bakning med älskling, inge gott.. tyckte jag! Gick sen upp och spelade nintendo (a) Ska nog snart säljade spelet också så man får lite pengar.



Ska gå i skolan till fyra, medans mamma och alex ska iväg till danmark och handla sprit :( vill också med!! Men finns inte plats i bilen tyvärr.. Dom ska även lämna mormor och morfar för dom ska till Afrika dom jävlarna!

03.48

Skola snart, nästan så man längtar lite..

onsdag

Var i skolan vid åtta imorse och loggade in. Sen hem igen och sov, skönt! Åkte tillbaka när vi skulle ha idrott , tyvärr satt jag mest och tittade på för jag hade en jävla mensvärk! Åkte sen hem och har kollat två filmer som har gått på tv. Grabben i graven bredvid och Kalle Blomqvist ;) Nu ska jag och alex kolla lite priser till Lalandia, sugen på det till påsklovet. Någon mer som är sugen?

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vill gärna hitta på något. Får ta ett snack med min älskling och se vad han vill. Finns på mobilen om det är något. Puss♥



Hade det inte varit skönt att komma iväg ett par dagar..?

Hej!

Har inte bloggat alls denna helgen. Inte så intressant men skriver ändå vad jag har gjort.

Fredag: Skulle ju iväg med mamma o pappa och alex till kinarestaurangen men blev ändrade planer, det blev jag alex max och sandra som stack dit och åt istället :) efteråt körde vi hem till oss och spelade lite biljard och sen bestämde vi oss för att köra till max och spela spel. och kul var det verkligen! :p men iaf, sen körde alex oss hem. mamma o pappa var även där hemma så dom åkte med hem.

Lördag: Vaknade runt halv 5 har jag för mig? och sen blev det badet direkt för vi skulle vara hemma hos Andree och Alicia halv 6! Så vi körde till dom vid halv sex och åt (mycket gott) och spelade Wii och senare började vi spela kort och dricka en del. riktigt trevligt faktiskt, det tackar vi för! Vid två tiden gick vi ut och ringde mamma så hon kunde hämta oss. Så vi var väl hemma vid kvart över 2 halv 3. :)

Söndag: Tog det bara lugnt , träffade även felicia och eken på kvällen :)

Kinarestaurangen nu..!

Håller på att göra mig iordning med älskling och sen blir det kinarestaurangen med mamma och pappa. Efter det sticker vi iväg och träffar Max och Sandra. Så ni når mig på mobilen ikväll om det är något. Puss ♥

Torsdag = snart fredag

Igår var jag, alex, mette, milo och lars och kollade på Alice i Underlandet :) Sådär bra film, inte hel kass. Rätt rolig ibland faktiskt. Värd att se tycker jag ändå.



Tycker du att Johnny Depp är snygg, så ändrar du snabbt din åsikt. Tycker jag iallafall!

21.51

Har precis kollat på Dating in the dark, rätt roligt faktiskt. Och nu fastnade vi fastnade vi framför King kong. Dock är de den gamla men bättre de för den har jag aldrig sett :) Ska försöka somna i tid idag! Så godnatt.


Tisdag 2/3

Resan är bokad och ska betalas snart! Vi åker till Thailand 20 januari nästa år. Långt kvar... tyvärr







Dock blir det bara två veckor denna gången. Men man ska vara glad för de man får :)

Godmorgon

Har inte hunnit/orkat skriva. Eftersom vi har haft lov, vilket har varit riktigt skönt! Har gjort en massa men ändå inte mycket känns det som. Har mest umgåts med min pojkvän ♥ i lördags var vi hemma hos Nicolina och drack för att sen dra vidare på lokalfest men vi föredrog att sticka till Nico igen. :) Några bilder ↓















Vid halv tre tog jag och alex taxi hem och sov gott!


Nu sitter jag iaf i skolan och önskar att jag låg hemma.. Men inte långt kvar till påsklov ! :)
Idag har jag sex månader med min pojkvän♥ Så vi ska till Höllviken till Millennium ikväll och äta han och jag så vi hörs kanske senare ikväll när vi är hemma :)

RSS 2.0