Hej

Hej , kommer inte på ett skit alls att skriva :( louise tvingar mig att blogga.. idag har vi städat hela huset, sen gjorde jag mat :) köttfärsgratäng. men jag skar upp hela min tumme så de blödde som fan och man ser allt sånt kött under skinnet. riktigt ont har jag :( vi ska nog också se wallander btw, så du vet felle! =) vilken kanal?

Ja då kanske louise ska tatta sig snart .. jag har ritat en fin bild till henne ^^ får se om hon gör de.. hon vågar kanske inte:P hon storlipade sist ju, crybaby..


Nu ska vi gå och lägga oss i sängen och mysa lite. Hon bloggar väl imon
Puss!

Hemma

Har städat hela mormor och morfars hus idag, skönt att det är färdigt! Och så blev man 500kr rikare ;) Skulle egentligen på bio igår men blev inget imed vädert så det skulle bli idag istället men vi orkade inte idag heller(?). Ska nog snart gå och sova så man kommer upp till skolan imorgon. Men jag fastnade här vid datorn och alex håller på och ska leta upp en tatuering till mig som jag ska ha i nacken :) får se när det blir av.

Ikväll har vi spelat en massa biljard, och såklart så vann ju jag.. hm.. Slutsnackat om det, nu ska jag fortsätta med det jag höll på med och kolla mitt schema för imorgon. Ha de ♥


onsdag

Efter skolan igår stack jag till stan med emelie och fika och kollade en massa kläder :) efter ett par timmar kom alex och hämta och sen körde vi hem och gjorde mat.

Hade en lektion kl 2 och kl 1 var jag och felicia i gymmet. Men nu ska vi vänta på att mamma och pappa ska hämta oss för vi vill sova hemma inatt.. Och ikväll blir det antagligen bio med alex. Snabba Cash bra/dålig?


tisdag

Igår var det skola som vanligt, kom hem och stack till stan med mamma o alex. Köpte ett par skor till sommaren. Senare på kvällen åkte jag o alex och hyrde film och köpte hårfärg. Körde till mormor och färgade hans hår. Sen kollade vi på ena filmen vi hyrde, och sen den andra, men han somnade :(

Och nu är jag i skolan och har en riktigt dryg vikarie.. Orkar inte mer, men slutar tio över elva idag som tur är. Hörs sen kanske ♥


Nu är träningen också fixad. Väntar bara på att deras matte ska börja, sen ska jag hem. Vet inte riktigt vad jag ska göra , men ska antagligen börja plocka undan och städa lite hemma för imorgon blir det städning i hela huset. Kanske tar det idag får se.

äntligen fredag

Har geografi nu, men sitter och snackar med felicia, helena och louise. Då har man absolut ingenting att göra? :) Ska snart dra mig mot matsalen och sen blir det gymmet med felle. Sist en timmes matte! Ikväll är det inget planerat, som vanligt. Förrutom inatt vid 5 ska vi hämta mormor och morfar för att köra dom till sturup, dom ska åka utomlands JÄVLA LYX! Vill också till värmen..

Så jag och alex ska bo hos m&f hela nästa vecka när dom är borta. Skönt att komma hemifrån lite :) Men nu har jag inte tid att skriva mer, hörs när vi hörs. Puss ♥




snart februari

och då blir det ny mobil får jag hoppas , har inte bestämt mig vilken mobil jag vill ha än. den 10de ska jag också ta ut min p-stav, äntligen!! mycket mer händer det väl inte den månaden. jo sportlov såklart, längtar redan!




Torsdag

Jobbigt, vaknade vid nio och kunde inte sova så la kvar i sängen med alex en stund sen klädde jag på mig och vi körde till biltema. Köpte lite saker till hans bil. Åkte hem och fixa lite, tog min data och sen körde till skolan. Började ju inte förrän tio över ett. Har haft min första lektion , nu snart blir det Geografi ... Slutar klockan 4 och då ska jag hem och inte sova!

I helgen blir det förhoppningsvis fest , Men nu ska jag ha lektion i en o en halv timme hörs ikväll!


uttråkad och trött

Vaknade nyss och klockan är snart nio.. Kommer inte bli mycket sömn inatt iheller! Men iallafall, idag hade vi bara en lektion: idrott. Gjorde någon step-test, rätt jobbigt faktiskt men överlevde det med. Ska försöka ta mig ner till gymmet på skolan lite oftare men blir aldrig färdig till det.

Iaf, nu ska jag nog ner och äta något. Börjar ändå inte skolan förrän 13.10 som tur är! :)
Bjuder på en bild ifrån förra sommaren ↓ Lääängtar!

engelska

Har engelska nu i två timmar, riktigt drygt! Gjorde iallafall läxan igår så den är fixad. Idag slutar jag tjugo i 2 så det är rätt så lungt :) Vet inte riktigt vad som händer efter skolan men det blir väl hem och göra ingenting. Imorgon börjar jag inte förrän tio i 2 och har en timmes lektion, onödigt men jävligt skönt!

Nu ska jag fortsätta lyssna på intressanta joanna...?
Skriver mer senare , när jag inte har något att göra.
Går inte att ladda upp bilder heller, ingenting vill som jag ..

godmorgon

Vakna? Jag är.. Sitter i skolan och ska ha geografi nu, med världens segaste lärare. Och lektionen varar i två timmar. Vet inte riktigt hur mitt nya schema är så vet inte när vi slutar idag. Får se

Igår städade jag och alex hela huset och det ska vi göra varje vecka eftersom vi måste få lite pengar så vi kan åka med till thailand. Inatt kunde vi inte sova så vi har bara suttit vid tvn och pratat hela natten. Halv 8 körde vi och köpte bullar och gjorde frukost på sängen till mamma och pappa. Uppskattat iaf!

Nu måste jag sluta skriva, hörs kanske senare.  Puss



Jag älskar dig! ♥

Sherlock Holmes

Vaknade vid kvart över tre, och klädde på mig för att alex sen kunde köra mig till Petra så jag fick fixat mina naglar. Ska nog inte dit förrän om 6veckor eftersom naglarna håller toppen! Nu ikväll har vi varit med mamma och pappa på restaurang och bio - Sherlock Holmes , sen lämnade vi mina föräldrar för dom bor på hilton hotellet, fast vi gick först upp en runda till deras rum och drack en cider. Men sen vi körde och hämtade mimmi hemma och sen stack vi till felicia och eken och pratade lite.

Nu har vi kollat lite på tv, ska ner och göra mackor. Imorgon ska vi nog städa eftersom vi behöver samla ihop pengar till thailands resan! Ha de, puss ♥


ååh

dom sitter fortfarande och babblar en massa, och nu har pappa också kommit så nu lär detta aldrig ta slut! nu bryr jag mig inte längre, ska ut och röka och sen sova. GODNATT!!

Snart sängen

Mamma och Alex sitter och kollar på hotell i Thailand, så förhoppningsvis blir det resa nästa vinter. Mamma brukar få som hon vill, och jag tackar inte nej.

Ska snart gå och sova för jag ska till skolan imorgon kl 9. Nya schemat som gäller imorgon och framåt. Men nu ska jag kolla lite resor också. Hörs nog i skolan imorgon ♥

Bilder på hotell nr 1 som vi kollar på ↓




Andra hotellet ↓




Hemma igen

Har precis kommit hem, det första blev såklart en cigg när man har varit med mormor och morfar en hel kväll. Och nu spelar pappa och alex bowling så nu ska jag kolla dom sista grajerna här på datan sen ska vi gå upp och kolla på Paradise hotel! Imorgon börjar jag tio i två med idrott så godnatt! ♥

Tisdag

Har fixat två betyg idag i skolan, skönt! Bara tre kvar jag inte är klar med och kommer inte bli klar med men det är löst. Nu ska jag snart ner i badet och göra mig iordning för jag ska iväg med mamma, pappa, alex och mormor och morfar. Eftersom mamma fyller år idag. Vet inte riktigt när jag kommer hem men det får vi se.

Hörs antagligen imorgon om inte senare ikväll.
Bild på sängen som jag hade fått när jag kom hem ifrån idre ↓


lördag

Igår kom mormor o morfar hit, blev mat och sen hämtade vi felicia och eken. Åkte hem till mig och spelade en massa till halv tre ungefär sen körde vi dom hem och jag och älskling började kolla på skräckfilm, han blev så rädd att vi fick sova med lampan tänd :) Nu imorse stack mamma och pappa iväg för att vara borta hela natten så dom ser man inte förrän imorgon.

Så ikväll blir det fläsk/oxfilé med älskling. Sen hämtar vi felicia och eken igen och då blir det lite dricka och ännu mer spelade. Så vi hörs kanske antagligen imorgon! Ha de ♥



Haha! Eftersom det är skola på måndag så får det bli en bild ifrån sista dagen i skolan innan lovet!
Helena tog och gjorde om bilden fint!

Idre 2009-2010



Påväg dit ↑ ↓










Wii

ännu mer wii.. det är de enda vi gör om dagarna, men nu kom felle och eken också. så ska egentligen inte sitta här.

händer det någon till helgen så hör av er, om fest. vill komma ut lite också, många som klagar på de också har jag hört. haha!




trött!

Väntar på att alex ska komma hem. Så vi kan gå och lägga oss.. i min nyaaa säng eller ja..

Ikväll har jag bara varit hemma med felicia eftersom våra pojkvänner har lämnat oss och jag hade verkligen ingen lust till att göra något annat än bara spela wii hela kvällen, även ifall det kan vara riktigt jobbigt! Så nu har jag träningsvärk i höger armen? , hoppas det går över till imorgon. Ska ta en bild på min nya säng och sängram imorgon om jag får tid.

Förresten, filmen i söndag ( Avatar ) var verkligen inte som jag hade hoppats på. Inte alls de jag förväntade mig. Jobbigt att kolla på 3D för de va inte alls bra. Och glasögonen skavde. För mycke pang-pang. Men nu kommer älskling så ska gå ner.

Hörs antagligen mer imorgon!

helgen

Lördag: Kom hem vid 11 tiden, gick och vilade en stund och kollade på film. Senare mot kvällen gjorde jag och älskling mat ♥. Körde sen och hämtade Felicia och Mattias, satt och snackade om resorna och drack drinkar och alkoläsk! runt 10-11 tiden gick vi ut och spelade biljard och pingis, trevligt! Sen gick vi och la oss efter en stund.

Söndag: Vaknade hemma med älskling felicia och mattias. Efter ett tag åkte dom hem och jag, mamma, pappa o alex stack iväg och köpte ett Wii spel. Sen vidare till Ikea och åt , så nu sitter älsk och kopplar ihop vårt nya spel.

Ikväll: Vid 8 kör vi till Höllviken och kollar på bio , blir den nya Avatar i 3D.



Tips: Vill ni se bra bio, billigare och slippa att trängas med allt folk? Åk då på bio i Höllviken. Alltid platser och ingen parkeringsavgift!

äntligen!!

Göteborg nu, klockan är 08.53 och har sovit ungefär en halvtimme! Förhoppningsvis är vi hemma vid 11.00 - 11.30.

påväg

hem nu.. ungefär en timme kvar till mora skulle jag tro. lite mer kanske. sen blir det byte och då kör ralle. skulle egentligen inte köra hem från imorgon bitti men lika bra att komma hem, för jag tror alla vill hem nu!

Batteriet är inte det bästa på denna datan så kommer inte sitta här så längre, får underhålla min älskling ist. ♥

RSS 2.0