gott nytt år

idag firar vi ordentligt! vi firar att det kommer bli ett nytt år, ett mycket bättre år än dom senaste åren vilket jag inte tvivlar på ett dugg. att de inte blir en tradig mysnyår, utan vi röjer hela kvällen och natten! (vi är ju trots allt inte så gamla, haha!)

ska snart hoppa in i duschen sen fixar jag mig inför ikväll, för vid fyra hämtar emma mig och då ska jag redan ha börjat? det löser jag nog!

fredag

har varit ledig från jobb idag, fick också åka hem redan klockan 9 igår. och är ledig på måndag också så jäkla skönt! men imorgon är det som sagt nyår och då blir det fest. gör mig iordning på dagen sen vid 4 tiden kör jag och emma till sövde där vi ska vara hela kvällen och natten. blir också mat där.

idag har jag inte gjort mycket, bara varit i stan och varit med emma när hon tvättade bilen och nu ligger jag i sängen och ska snart hoppa in i duschen för vi ska till elysée och äta fondue! sen ikväll vet jag inte vad som händer men det blir lugnt iallafall.


god jul



Som sagt så är det julafton idag. Och emma sov här inatt så körde henne hem imorse, körde även micke hem. Sen har jag varit och lämnat julklapp till farmor så det också blev gjort.

Igår blev det rätt lugnt ändå, de sket sig det där med vit helg men det blev bara några öl så det gör ju egentligen ingenting! Var hemma hos putte en stund sen körde jag och emma hem till mig och tittade på tv, sen ringde putte så fick vi köra dom till stan. När vi väl svänger av till svedala så vill micke bli hämtad i malmö.. Så det var bara på motorvägen igen och inne hämtade vi micke och ron. Sen körde vi tillbaka till svedala och hem till ron. Efter ett tag så somnade båda två och det gick verkligen inte att få liv i dom så emma och jag stängde av musiken och släckte ner till dom stackarna ;) sen körde vi hem och sov :)





jag lovar, det gick verkligen inte att väcka denna människa.

ändå helt okej

jobbedag till 5, hem, äta hos mamma, stressa till jacks sport och frissan, hämta emma och lämna saker hos mormor. sen har resten av kvällen varit lugn. ska snart nanna för jag orkar verkligen inte va trött imorgon också. "torsdag" imorgon så därför blir det städa också.

bilder uppe på facebook också från i lördags, dock inte alla hahah ;)


måndag

jag verkligen hatar måndagar! eller ja tisdagar är nästan värre. skönt att det bara är fyra jobbdagar denna veckan och samma nästa vecka. idag och igår var jag och emma ute och gick, riktigt skönt, även om det inte är någon jätte framgång så är det skönt att lägga sig under täcket sen. har iallafall gått ner 5 kilo nu så det är ju inte fel ;) men mer ska det bli.

i lördags blev det slimminge, började hemma hos mig med emma putte micke och kim. sen vid tio körde vi och när vi kom fram fick vi reda på att dom inte sålde dricka så då var emma kim och micke tvugna att köra tillbaka (vilket nog var tur). helt ok kväll. men nästa helg blir vit, då det är julafton och jag orkar verkligen inte dra ut den 25e för jag vet hur sjukt tråkigt det kommer bli ändå.

lägger in bilder imorgon från lördagen, för det finns en del.

fredag

har varit på burlöv med emma och bokat resa till stockholm, så åker den 26 januari. :D flyget ska betalas imorgon och hotellet i nästa vecka, tur det. sen såg jag emil på burlöv så jag hörde av mig till honom sen så kom han och en till till svedala. har inte träffat honom på fyra år så det var trevligt. körde hem till mig och drack kaffe sen vidare ut igen. men är nu hemma och ska snart sova. :) en dag imorgon också, har inte bestämt oss om vi ska dra till slimminge eller hur det blir.

snart helg igen!

har inte skrivit på ett tag, men har inte haft lust eller tid. efter jobb idag körde jag in till burlöv för att köpa sista julklappen, så nu är jag fattig och vill ha min lön! tur den kommer den 21e denna månaden :) sen var jag ute och gick med emma, sen blev det varm oboy på mcdonalds. nu ligger jag och ska sova, skulle gjort de för längesen för jag behöver ta igen sömn men så blir det aldrig för jag har inte tid nu förtiden.

helgen som var blev det såklart fest, gud vad ovanligt? haha nej men det är alltid trevligt. dock blev det väldigt sent! fick gå hem lite över 5 & när vi väl svängt in på vägen så kommer mamma. men denna helgen blir det nog lugnt, det behövs! fast man vet ju aldrig om det dyker upp någon roligare ;)

jag och emma ska iallafall boka resa till stockholm på fredag! ska bli underbart att komma ifrån och bara ha jävligt roligt. dock åker jag 5 dagar efter jag har kommit hem ifrån österrike, så vet inte om jag kommer vara speciellt sugen på fest? haha.









några bilder ifrån helgen
hoppas mina kläder från nelly kommer imorgon! blev en bh och två toppar. satan vad man blir fattig efter en bröstförstoring..

onsdag

vilken dryg dag.. på jobb iallafall. skulle jobbat över men jag ville verkligen inte, har bara kollat på klockan hela tiden! när jag kom hem tog jag en dusch och sen körde och handlade mat till imorgon. sen kom ett sällskap och det blev film. efter det körde jag och hämtade emma och vi hade ingenting alls att göra! träffade alemo och eric en stund sen körde jag och alemo och tvättade bilarna. helt meningslöst eftersom den ser ut som fan imorgon igen..

nu ska jag nanna, en dag imorgon också ju då det bli bandy. natti natti

vilken helg?

I lördags blev det fest som sagt, började med att jag, emma och ida åt på kinarestaurangen sen stack vi vidare hem till jessica där det blev förfest. vid halv tio kom alemo och eric och hämtade mig och emma och körde oss till martin. och ja... mycket mer kommer jag inte ihåg! och det är ju tur det, för nu när man fått höra lite så är det inte lika kul. men jag hade nog roligt då? men alemo kom och hämtade mig, emma, sigge och micke vid halv fyra-fyra? minns inte riktigt men vi körde inom mc och sen hem och sov.

igår (söndag) var det inte lika kul, vaknade och hade 0.6 så emma fick köra så jag kunde få hem min bil. sen åkte vi hem och sov några timmar, sen vidare ut, träffade alemo och eric en bra stund. sen somnade jag halv tio igen :)

idag har jag jobbat, till klockan 5 vilket jag ska göra hela veckan. nu ska jag lägga ifrån mig datorn godnatt!



början på kvällen!



vet ni vad som skrämmer mig? detta var också i början på kvällen hemma hos martin. och värre blev det!

underbara fredag

slutade redan halv tre idag eftersom alla var bakis ;) men fick jobba till fyra men varför göra det när man kan gå tidigare? nu har jag iallafall precis städat, rensat i skåpet också så jag kan få in en diskmaskin! ska blir underbart. skiter ju i att äta för jag hatar disken! och så skönt det är när det är nystädat, jag har nog inte städat på flera veckor :o äckligt.. plus att nu har man ju en inneboende att städa efter också, men jag är van ;) & bortskämd som man är fixar mamma tvätten också. :) men nu ska jag ta det lite lugnt för sen blir det bandy i skurup, måste också göra mig iordning.

imorgon blir det fest! skulle egentligen på inflyttningsfest hos therese och jocke men det blev inte så. så jag och emma ska käka kina mat och sen kör jag emma och ida till jessica där det blir förfest innan festen hos martin. ska bli en intressant kväll faktiskt!

såfort golvet torkat ska jag bli klar, sen ikväll vet jag inte vad som händer mer än att hämta emma inatt (och några från hennes jobb). imorgon är det dax för systemet igen, fan vad jag hatar att jag inte pallar åka till tyskland! nä hejdå!

RSS 2.0