Godnatt

Sov gott :)

Testa detta. Släck lampan och sätt i hörlurar.. Måste sätta en ålder över 18år. ↓
Klicka här.

Lördag

Kunde inte sova längre än till halv elva, de suger! Hoppas jag inte blir för trött ikväll bara.. Aja, nu ska jag ner och ta min första cigg för idag och efter det ska jag göra absolut ingenting.

Fredag igen!

Och ikväll är det inget planerat, men imorgon kommer tjejerna hem till mig och då blir det mat och dricka! Eftersom alla inte kunde denna lördagen så blir vi inte så många och då blir det antagligen taxi till svedala senare på kvällen. Så händer det något? Hör av dig isåfall. ♥

Skola nu, engelska. Värsta lektionen kan jag lova! Men måste verkligen lyssna hela tiden :( Så hörs ikväll eller imorgon.


onödigt

Blev ingen skola igår imed jag var på vårdcentralen och tog ut min p-stav, fyfan! Tog nog en halvtimme att få ut den och hon som gjorde det på mig hade aldrig gjort det förr.. Nån jävla praktikant :( Men missade bara engelskan och idrotten.

Men idag är jag i skolan och har precis haft idrottsteori och nu har jag geografi och till sist engelska tror jag.

Igår kväll träffade jag och alex felicia o eken på kvällen, satt hos mig en stund och sen stack vi ut och körde lite. Vid 10 tiden åkte jag och alex hem och gjorde mat :) Somnade ganska tidigt sen.



Till helgen blir det förhoppningsvis tjejkväll! Ska bli skönt att träffa alla igen.

rolig lektion




HEJ!



Tralallala.. Uttråkad!

hej

Geografi prov (?) nu, eller vad han kallar det. Jaa det var ju väntat..

Iaf igår gjorde jag o alex inte allt för mycket, hyrde en film och kollade på den. Senare mot natten satt vi vid datan och sen gick vi ner och gjorde mackor. Och spelade Wii till halv fyra.. Kunde inte sova när vi väl kom upp så vi satte igång tv:n och kollade på Miami Ink. Somnade tillslut vid 5 kanske.

Trött idag och ändå började jag kl 1. Och slutar vid fyra om inte tidigare, beror på hur jag ska göra med matten.

.

Nu körde Felicia och Eken hem, hyrde en riktigt kass film ; Love Live Long. Ska sova nu Godnatt!

Och tattoon är bokad till fredag. puss

måndag igen

Kom precis till skolan, fyfan vad trött jag är! Var hemma med felicia och eken och hyrde film igår och sen spelade vi en massa Wii till halv två och sen körde vi dom hem. Sen somnade inte jag och alex förrän 3.. Usch! Jag vill hem och jag ska hem efter geografin!!

Orkar inte skriva mer ..

Söndag = Städa

Igår var jag hemma hos Emelie, kom dit vid halv åtta och kollade lite på melodifestivalen men det är fortfarande ett värdelöst program! Så hennes kusin körde oss ner till byn så vi kunde hyra film, tack! Kollade på den och sen åkte jag hem. Sen somnade jag och Alex till en film; No country for old men , skum jävla film..

Imorse gick vi upp och gjorde frukost och spelade lite wii, och nu har jag precis badat. Ska snart börja städa hela huset plus annexet WIHO! Och ikväll träffar vi väl Felicia och Eken.



Gammal bild, från sommras!

Eckelhund 17 år =)








































'

trött på de

godnatt

Nu blir det sängen, kanske är något bra på tv vem vet! Börjar skolan redan kl. 9 imorgon men efter skolan så ska jag hem med felicia.  Och då ska vi bara ta det lugnt. Och på kvällen blir det andra bullar! Puss ♥

Grattis till Mattias som blev 18 idag och grattis till körkortet!

kläderna..

..som jag handlade igår, inga bra bilder men ändå.
Öronhänge, underkläder och kallingar till alex. ↓



Ser inte riktigt hur tröjan/jackan ser ut. Men får lägga in en bild ändå ↓


hemma efter..

..stan. Fick mobilen som jag ville, nu ska jag bara ha hem några skydd till den.


geografi

Har lektion nu i en och en halvtimme. Vill bara sluta så jag komma till malmö och förhoppningsvis fixa mobilen. Men nu ska jag göra något "vettigt" typ facebook.. Visst! Ska försöka att halv lyssna på vår lärare också.

Ikväll blir det att bara ta de lugnt. Hörs väl senare!



Haha snygg bild, efter maten på nyår!!

godmorgon

Skulle egentligen till stan nu på morgonen innan skolan , för jag skulle fixa en mobil. Men blev inte så  ska in där efter skolan istället. Som det ser ut nu så blir det en iphone. Och vit antaligen om mormor är snäll idag :)



Igår var jag iallafall i stan med felicia, riktigt länge! eller ja.. Köpte iallafall nya underkläder, en tröja och ett par öronhänge. Men nu ska jag klä på mig om det är lönt än. Puss

wii

Ingen skola imorgon, eftersom jag inte kommer kunna ta mig till svedala. Så jag och alex hade inget bättre för oss än att gå ner och spela wii ;)



Nörd!

09.55

Segaste lektionen på länge! Orkar inte mer , jag vill hem!

godmorgon

Kunde verkligen inte somna igår, jo vid halv fyra.. Trött som ett djur men har bara geografi så kommer bara sitta vid datan hela tiden. Förhoppningsvis kan mamma eller alex köra mig hem ifrån skolan sen vid halv elva så jag kan fortsätta sova (a).

Och hoppas dom ringer om mobil nu någon dag i denna veckan, vill verkligen inte ha en ny så får bli en sånhär ↓


Måste till stan någon dag också!! Hoppas mamma får tummarna ur röven snart!

RSS 2.0