härligt väder?!

Usch vad tråkigt vädert är, hoppas verkligen det vänder till ikväll och så jag kan gå till byn sen och sola. Kunde inte somna om när alex stack till jobb så jag satte igång full frys, haha. Ska börja packa lite till ikväll och resten av helgen. Blir en hel del vi måste ha med!

Iallafall, nu ska jag in i sängen och kolla vidare på det. Systemkameran följer också med till helgen så det kan bli några bilder!


Torsdag och helg!

Då har man slutat för denna veckan, väntar bara på att få logga ut och sen kommer min älskling och hämtar mig. Ska nog sticka och handla mat till ikväll ( tacos ).

Igår hade vi nationella i engelska, vilket gick åt helt fel håll.. Och nu precis hade vi geografi prov som säkert inte heller gick så bra. Men har också lämnat in ett arbete denna veckan i geografi vilket känns bra! Har ett arbete till jag ska göra dock.

Ikväll ska vi ut och gå, plus vi ska planera lite för helgen. Har också fixat nyckel till stugan! Drar imorgon, vet inte tiden än men det kommer bli riktigt skönt att få komma iväg! ha de, puss ♥

helgen planerad

Då är helgen också fixad! Fixat stuga i beddinge, blir förhopningsvis 8st. Jag alex, Max Sandra, Micke Felicia och Therese Jocke ! :) Ska bli riktigt skönt att få komma iväg med härliga människor på Valborg. Blir grillning och en del dricka !! Stannar nog till söndag eftersom vi har stugan till dess. Hoppas Hoppas bara det blir fint väder , ser ju inte ljust ut just nu.. Men inga sura miner för det inte!



Nu när älskling är iväg och jobbar så har jag inte mycket att göra. Ska väl in och se om det finns något bra på tv sen blir det sängen! Och sova direkt när han kommer hem. Tror jag vill bli körd till skolan imorgon så blir det nog att jag går hem. Beror på vädert! åh vad jag vill ha helg! ♥

estet nu

Lektion nu på två timmar. Har precis varit och tränat en stund, behövdes! Efter det blev det fiket och två frukter. Känner mig mätt just nu, men nu ska jag kanske beställa en tröja och sen blir det klipp och klistra!

måndag igen

Godmorgon då är det måndag igen. Ska bli färdig på geofrafin och sen sticker jag och felicia och solar. Sen blir det stan med älskling. Ska se om jag hittar en tröja och lite annat.

Igår var ju jag alex andrée och alicia i Tyskland. Blev en massa dricka såklart!! Åkte hemifrån kl. 07.00 och var inte hemma förrän vid 2 halv 3 har jag för mig. Och då ringde mamma och då åkte vi direkt på restaurang i Höllviken. Blev god mat och sen vidare till svedala och hem till andrée och alicia igen för att spela bingolotto såklart ;) Ingen vinst denna gång iheller! Börjar bli onödiga pengar! Blev en lång söndag, för att bara ha sovit 2-3 timmar under natten mellan lördag och söndag. Bilder kommer senare idag.


Hej godmorgon söndag!

Klockan är kvart över 6, blev väckta av andrée kl 6. Usch vad jag är trött! Somnade jätte sent igår .. Men blir hämtade av dom runt 7 så det är lite bråttom :) Kommer hem lite senare, när vet man aldrig! Så blir ingen skogen idag med det blev en lång lång runda igår så det får väl räcka! + att det blir såklart bingolotto ikväll ;)

Pyser snart, ha en bra söndag! ;)

...

Kom precis hem ifrån Svea, var och åt fläskfilé. Har även vatt på biltema och kollat cykel till mig. Innan det var vi hemma och planerade med Andrée och Alicia om hur vi ska göra imorgon ;) Kommer bli en lång dag imorgon! Men riktigt nice ;) Mer får ni veta imorgon!!

Ikväll ska vi bara vara hemma för vi ska gå och lägga oss tidigt. Blir snart en lång runda med mimmi härifrån till roslätt och tillbaka.


Hemma

Träningen gick bra, får bli oftare. Nu ska jag ut och ta en cigg och sen ner i badet. Sen iväg!

godmorgon fredag!

Fredag idag, riktigt skönt! Blev ingen skola idag. Men ändå vaknade jag kvart i nio och kunde inte somna om. Klockan 1 ska jag till skolan och träna med Cecilia och Elin. Ska bli skönt faktiskt! Ikväll ska vi iväg till alex morbror och äta. Sen får vi se hur länge vi stannar.

Vet inte om det finns planer för ikväll? Ingen aning hur kvällen slutar, det får vi ju se. Nu ska jag inte sitta här längre.

sov dax!

Nu ska vi gå och lägga oss, blev en runda i byn innan. Sen åkte vi hem med andrée och alicia. Då blev det biljard och pingis för pojkarna. Nu sängen! Älsklingen har även visat brösten och provat min bh. bilder kommer imorgon kanske?

orkar inte mer!

Trött på denna geografin, fattar ingenting och har 3st arbeten jag ska göra. Ett måste vara klart till imorgon.. Får verkligen hoppas att jag hinner med detta och måste ha hjälp med det!

tillbaka till skolan

Blev byn redan klockan 12 , för jag och alex skulle äta. Blev en kebabrulle för mig. Felicia följde också med och lite senare körde vi till outleten och jag fick ett par skor. Eller mamma hämtar dom efter jobb! + att jag har beställt en ny jacka som dock inte kommer förrän i maj... sug! Om det ens kommer någon, massa klydd.

Nu har vi idrottsteori. Så kommer bara sitta vid datan denna halvtimmen. Ha de! puss ♥
+ att ikväll blir det en lång runda i byn med alex och mimmi! Får ta igen nu efter dessa två dagarna när jag bara legat hemma.

precis solat

Ja jag har precis varit och solat, felicia följde med mig. Och nu kommer alex snart till skolan så vi ska ut och möta honom. Förhoppningsvis blir det glass (:



Bild ifrån degeberga. När vi precis börjat på nisses. Snygg visst?!

Dax nu!

Dating in the dark är slut och jag ska snart ut i annexet och träna lite. Är verkligen på tiden att jag börjar träna (motionera). Funkar inte annars.. Skulle ju egentligen gå ut en runda ikväll men eftersom det har regnat länge nu och till och med snöat (!!!) så hoppade jag det. Så nu är jag ensam. Blir en film lite senare också ; it's a boy girl thing, Har redan sett ungefär en halvtimme på den och den verkar inte speciellt bra men jag måste se klart hela!

Tisdag

Igår blev det en runda i byn men alex efter många om och men. Blev även stan med mamma och alex. 3 st nya bh:ar vilket behövdes! Och ett par nya träningsbyxor.

Idag blir det en lugn dag. Ska hem snart vid halv 11 om en timme ungefär och då blir det nya bullar. Ikväll blir det kycklinggryta , mums! Ikväll blir det kanske en runda i byn, med musik i öronen så funkar allt. Eftersom alex ska jobba idag också mellan 9 och halv 11 så har man inget annat för sig.

Skolan

Kom till skolan vid kvart i nio, loggade in och gick på lektion. Hade geografi men orkade verkligen inte sitta kvar så nu sitter vi bara vid datan. Har hunnit med och äta också! Har varit fullt upp i helgen, känns det som.

i Fredags väntade jag på älskling nästan hela dagen, var och tog en runda med felicia. Och sen kom jag hem och gjorde mig iordning för vi skulle till max och grilla och äta, gott och trevligt! :) Det tackar vi för!

i Lördags var det en lugn dag. Var mest hemma. Åt och tittade på film.

i Söndags stack jag och alex till skogen med andrée och alicia. Och mimmi! Blev en runda där och när vi kom hem blev det mat efter ett bra tag! Snabbade oss vidare till a & a igen för att spela bingolotto som vanligt eftersom det var söndag ;) Efter det så grillade vi korv. Och sen körde vi vidare hem och kollade på 8 mile och sen en annan skum film som mamma och pappa hade hyrt, rätt så dålig faktiskt!

Nu väntar vi på vår långa håla som vi har efter lunch och då ska jag sticka ner och sola, men felicia följer med mig :) Ikväll blir det nog en runda i byn med alex om han inte får jobba vilket jag inte hoppas!

väntar

Blev färdig för ett tag sen och nu väntar jag på Alex som ska komma hem ifrån jobbet och hämta mig! Sen drar vi vidare , ha det trevligt en sånhär blåsig fredag kväll!



Gammal bild på mig och hjärtat! ♥

Tillbaka igen

Har varit i byn med Felicia och gått en runda, lite för blåsigt men det gick :) Var även hos Josefine och pratade en stund och drack vatten! Nu sitter jag bara och tittar på top model. Sen blir det ett bad. Och ikväll ska vi till Max och äta gott och dricka gott ;) Hörs väl!

Hemma

Efter och ha varit ute och gått med mimmi och älskling. Blev ändå en lång runda. Konstigt nog fick jag ut alex och gå, trodde jag aldrig ;) Får bara hända lite oftare.. Nu ska jag köra in mammas bil och sen blir det väl sängen!

Mot svedala

Nu sticker jag in till byn och solar med Felicia.



Hoppas!



Hoppas verkligen att mamma är snäll nu!

Godmorgon!

Onsdag idag och jag är redan uppe, fast jag inte börjar förrän 2 med idrott. Gick iofs upp redan tjugo över 7 för alex skulle köra mig till skolan så jag kunde logga in. Så det är fixat och jag har precis badat, skönt. Nu ska jag fixa mina naglar och sen fixa lite annat.

Bilder från idag.

Nu orkar inte jag mer! Så nu ska jag se Dating in the dark. Riktigt kasst program men måste ändå titta..

Här är lite bilder från idag, vad som har gjorts här hemma den senaste tiden.





Duktig pojke! :)



Ja han också.



Mimmi ville också vara med! :)



Ja vi har köpt nu grill också men den orkade jag inte fota! Nu ska jag fortsätta se på tv och äta mina chilinötter ;)

Färdig med städningen!

Kom hem ifrån skolan vid 12 kanske? Vet inte exakt. Blev solning innan jag åkte hem också. När ja väl kom hem började jag städa och nu har jag städat HELA huset. Helt själv! Visst är jag duktig? Och nu vet jag inte vad jag ska göra, blir väl ett bad snart. Ikväll ska vi fortsätta i trädgården tror jag så det kan bli klart.

Imorgon är det inte skola förrän klockan 2 så det blir sovmorgon. Men måste iväg och logga in vid 8 eller 9.. Nu ska jag kolla vidare på datan. Ha de , haj.



Skulle kanske gått ut och tränat när jag ändå inte har något att göra? Men , det kommer väl aldrig hända.

estet

Sitter på esteten, slutar klockan 4. Varit en lång dag idag. Sen ska jag hem och städa annexet om jag orkar. Får ju först se hur jag tar mig hem.. Det sämsta med sommaren är moppen! Vill inte köra den brombrom saken. Nu ska jag fortsätta!

härligt

Då har man kommit tillbaka till skolan igen, efter att ha solat! Blev bara 14min. Får bli mer i veckan :) Nu när man äntligen har lite pengar igen. Har även varit på vår ps idag och fixat så man kan få g i esteten om man nu gör som man ska. Ska verkligen försöka! Räcker med ig nu.


måndag morgon

Ska snart bege mig till skolan, redan blivit klar. Känns konstigt? Men iallafall, nu ska jag gå och borsta tänderna och pussa på älskling. Hej! ♥

ännu en söndag borta

Då var man hemma igen, blev lite tidigare idag eftersom både alex och andrée ska jobba imorgon och jag ska såklart till skolan. Ska även sola i hålan, ska bli riktigt skönt! Har spelat bingolotto och grillat korv. Såklart så vann vi inget idag iheller! Förvånad? Inte speciellt va. Ska snart bädda ner mig i sängen och se om det finns något bra på tv.



Eftersom vi har spelat det så..

2010-04-11

Vaknade vid 11 tiden, gick upp och åt frukost som mamma och pappa hade fixat och sen gick vi ut och fortsatte i trdgården. Höll på där hela dagen igår och fortsatte idag, så jag och alex har fixat ihop 500kr var denna helgen. Aldrig fel :) Mamma och jag har fixat poolen, tagit av skiten som har suttit över hela vintern. Och nu håller pappa och alex på att fixa en annan sak. Bilder kommer väl upp när allting är klart.

Ikväll ska vi hem till Andrée och Alicia :) Blir bingolotto, precis som förra helgen ;) Förhoppningsvis inte samma otur denna gången bara! Blir även att vi grillar där. Och imorgon är det skola igen Usch! Hörs väl då! Puss



Vet inte varför det blev denna bilden, men det är iallafall ifrån Afrika när m&f var där.

mätt i magen!

Kom hem igen vid sex efter ha och varit på ica med alex och fixat mat! Blev kycklinggryta. Ikväll vet jag inte vad som händer, är lite rastlös så vill egentligen hitta på något.. Får väl se om det är någon som vill höra av sig. Blir ingen dricka denna helgen iallafall för jag går ju på penicillin. Men det är väl allltid skönt att ha en vit helg och kunna umgås med pojkvännen.

Får väl ta vara på denna helgen för sen är det skola på måndag som gäller, och det kan jag inte missa eftersom jag har missat hela veckan. Nu ska jag dricka mitt äckliga glas med C-vitamin .. Puss ♥


Kul!

Idag har jag äntligen tagit mig upp ur sängen, gick upp igår endast för att gå på toa. Imorse klockan 10 var ja och fixade penicillin, vilket behövs! Har riktigt ont i halsen och nacken. Men det går väl över får jag hoppas :) Det bästa är ju såklart att det inte är någon skola. Börjar även bli hungrig, åt senast i söndags annars har jag bara tuggat tabletter. Har heller inte rökat sen i söndags men det är verkligen de sista jag är sugen på!



Mysigt va? Ska nog aldrig mer klaga när jag är frisk!

..

Min pojkvän är tråkig... Han är bara sjuk hela tiden!!

RSS 2.0