midsommar

Kan ju börja med, Glad midsommar alla! Jag vaknade tidigt idag igen, redan lite efter 9. Så startade tvn och tittade på Jönsson ligan. Vid 10 stack Alex till jobb och jag klädde på mig för att åka till skogen med mimmi. Igår åkte jag och Felicia och simmade på vanningen också, hoppas jag nu kan fortsätta röra på mig ;) Nu ska jag vila en stund och sen hoppa in i duschen för att vara hos Emma kl 5 där blir det grillning med några trevliga typer :)


godmorgon

Eller inte riktigt. Vaknade vid nio tiden och kunde inte somna om så jag startade tvn en stund men efter ett tag så orkade jag inte ligga och dega så jag körde ut till skogen med mimmi, blev bara den lilla rundan på 2,6 km men kanske ska ut sen igen med Josefine. Har inte pratat med henne än men får väl höra av mig sen.

Alex slutar kl 2 idag och sen kan jag tänka mig att han kommer somna eller pilla med bilen vilket är tråkigt både och. Så jag får se vad jag hittar på. Imorgon är det som sagt midsommar och då blir det grillning med Emma & Nicolina sen vidare på fest. Jag är faktiskt sugen på det. Köpte lite nya kläder igår också så får hoppas det blir bra.



& nu började det precis att regna, vilket tur att jag hann hem!

Var tar den riktiga sommaren vägen?

Imorse var alex iväg och köpte bullar så det blev frukost vid 8. Sen gick vi och la oss i sängen och tittade på en bra film men dock så somnade jag så missade den :( vaknade igen vid tolv och kände att jag inte kunde sova längre. Så gick upp och fick städat lite mer i bilen och sen körde vi och köpte mat till mimmi. Så nu väntar jag bara på att josefine ska höra av sig så vi kan åka till skogen med vovvarna :) Lite senare kl halv 6 så ska jag och mamma köra till nova lund, jag behöver verkligen kläder till midsommar på fredag för då är det fest :)

Vad som mer händer i veckan vet jag inte än. Men det får vi se. Ha de fint!



Nu vill jag har riktig sommar, förstår inte var den tar vägen? Det är ju snart Juli!

måndag

Veckorna går segt och helgerna bara springer förbi! Idag har jag jobbat och har också hunnit med och sova en stund. Imorgon har jag sovmorgon till kl 10, hur underbart är inte det? Och på fredag är jag ledig. Då blir det fest :)

Jaha o vad har mer hänt? Inte alls mycket faktiskt. Det är ganska tråkigt som det är just nu. Nu tänkte jag iallafall höra av mig till Emma och se om vi ska träffas o snacka en stund om hon är klar. När jag kommer hem blir det sängen tidigt! Känns som jag inte har fått tillräckligt med sömn på sista tiden.

student!

Blev inte som det skulle med jobb idag, vilket var bra för nu är jag färdig för att snart åka iväg hem till Jessica. Hon tar studenten idag! Grattis till henne :D Tar väl antagligen cykeln med mig så jag kommer hem ikväll. Men nu ska jag slänga mig i soffan en liten stund tills Therese hör av sig + en cider såklart.



haha seeeexy!

torsdag

Har precis vaknat, är riktigt trött så jag ska snart ta en dusch och sen ska jag ner och handla något gott och slänga mig framför tvn igen och kränga! Ska i säng tidigt idag igen eftersom att det är både jobb o student imorgon :) sen är det äntligen helg... men nej då är de jobb på söndag igen. men jag behöver verkligen pengar!

nu ska jag in i duschen, hejdå!



Mmm mumma!

måndag

Kan inte bestämma mig om jag är rastlös eller trött. Har iallafall tagit en dusch, diskat och plockat undan lite. Ska kanske dra igång och städa ordentligt men vet inte om jag kommer orka när jag väl är halvvägs. Tuffa beslut.. Ska iallafall ligga ner i soffan lite sen får jag se.

imorgon är det iallafall jobb och det är jag inte ett dugg jävla sugen på, så trött på de så de finns inte. förhoppningsvis kan jag somna ikväll fast jag har sovit nästan hela dagen. annars har helgen varit lugn. igår körde vi till blekinge och var hemma vid halv tre inatt.

nu ska jag fixa tvätten och titta vidare på big brother.

torsdag

Godmorgon. Just nu sitter jag hemma hos Andrée och Alicia och dricker kaffe. När Alex slutar kl 2 så ska vi in till Malmö & kyrkogården. Sen får vi se vad som händer är riktigt trött idag men det går väl över :)´

Igår var vi ute och körde hela kvällen nästan, var och hämtade emma och sen duschade jag och sen lekte vi kurragömma med a&a. Kl 11 var det direkt hem i sängen var riktigt trött efter att ha jobbat hela dagen. Nu ska jag göra annat hejdå.

RSS 2.0