godmorgon lördag

idag mår jag bra vilket känns jätte bra :) ska snart börja klä på mig sen ska jag sticka till mamma på hennes jobb och sen vidare till emma för att åka till nova med henne och sandra :) ikväll ska vi bara ta det lugnt vilket är riktigt skönt! skriver kanske mer imorgon för nu har jag brått!

torsdag!

Blev en sen kväll igår och tidig morgon imorse. Var inne i malmö och gjorde teoriprovet halv tio idag. Vilket gick bra, jag klarade det iallafall! Nu är det bara uppkörningen kvar. Det vet man aldrig hur det går..

imorgon är det fest iallafall, förfest hemma hos putte och sen vidare till elin som ska ha 18års fest. blir nog en ganska tidig kväll för min del eftersom jag gärna vill ha en lördag också. på lördag ska jag träffa sandra & emma, mer vad som händer i helgen tar vi då!

ska snart träffa Sandra för vi ska ut till skogen och prata med massa eftersom vi inte har träffats på ett tag nu ! :)

godmorgon

fy vad trött jag är! ska snart iväg till körskolan. när jag kommer hem blir det sängen direkt och så får jag kanske plugga lite också. mer händer inte idag! känner för att gå på bio, men det är där tyvärr inte pengar till :(

nu ska jag gå in till pappa så vi kan köra snart. skriver kanske mer idag eller imorgon!

tisdag & jag glömmer att blogga

Redan tisdag... Mycket har inte hänt än sålänge. Igår var det jobb och idag har jag övningskört. Ikväll ska jag med mamma och pappa till malmö och sen ska jag hem igen och sova tidigt!

Helgen: I fredags träffade jag Jessica. Efter att ha pratat med Jonas lite så bestämde vi oss för att åka hem till honom och förfesta och sen vidare till Hipp i Malmö. Och så blev det, var hemma halv 4 och då blev det bingen direkt!

I Lördags var det nästan samma sak där, förfestade hemma hos Jonas men dock med en hel del andra. Mycket trevligt, och sen vid halv elva åkte vi vidare in till Slagt i Malmö. Samma sak där, hemma runt halv 4. Så helgen har jag haft fullt upp. Men det har varit jätte roligt att umgås med min Jessica igen :)

Nu ska jag snart ta en dusch och fräscha till mig!



Fredag



Förfest Lördag

torsdag

Håller på här hemma med uteplatsen, ska försöka fixa stereo här ute. Så vi slipper lyssna inifrån :) Idag är jag ledig vilket är skönt för att då har vi fått städat hemmet.

Om en timme ska vi börja med maten för alex ska jobba ikväll. Så får se vad jag gör då. Kanske ska höra med pappa om vi ska ut och köra? Uppkörning och provet är ju bokat ;) Visst ja... då måste jag ju plugga också :( Men nu ska vi fortsätta med detta.



Ska fota lite här ute sen också när vi har fått iordning så ni kan se.

godkväll

Dagen började med städ hemma hos chefen så vi fick veta lite mer. Efter det åkte jag hem och sov ett par timmar och sen körde jag till Emma så vi fick gått en runda, men fy vad trött jag var! Var helt slut i hela kroppen. Men när jag kom hem var alex igång med maten och efter det så blev det mat. Senare kom Andrée Alicia Josefine & Jonas hit. Killarna fixade upp tältet så vi har en mysig uteplats :) Lite i tio körde vi ut och lekte kurra gömma med bilarna haha. Vilket vi ska fortsätta med imorgon ;) Haha tråkig håla vi bor i eller ?

Men nu är vi iallafall hemma och ska snart sova, jag är ledig imorgon så jag ska försöka sova ganska länge! Men måste också städa och förhoppningsvis sola om det går :) Känns som jag inte riktigt har tid med det nu längre.

hemma i skåne

Då har även denna helgen gått, och det har varit skönt att vara borta. Men imorgon börjar det vanliga livet igen fast jag har lite sovmorgon :)

I fredags när vi kom fram till hotellet gick vi en runda och sen vidare till east street tattoo. Där blev det som sagt gjort tattoon i tre timmar och sen gick vi tillbaka till hotellet. Har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Det var väl för att jag hade haft ont så länge och mått illa. Men det gick över när vi kommit ut och fått i oss mat. Blev restaurang, oxfilé & pommes, mumma!! Sen hem i bingen eftersom vi båda var as trötta.

I lördags blev det lite mer, vi åt frukost, tog det lite lugnt och sen tog vi taxi till stan där vi gick i 5 timmar och sen åkte vi hem, duschade och vilade lite. Sen ut igen för att leta ny restaurang och denna dag blev det planka. Sen gick vi vidare och tittade lite mer, stannade och tog någon drink. Fy attan vad dyrt?! 208 kr för två stycken miiini små drinkar. Nej det är det faktiskt inte värt.

Idag
visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi åkte in till stan igen. Alex fick hittat ett par skjortor så han blev glad eftersom att jag shoppade igår. Sen har vi bara tagit det lugnt resten utav dagen, jag ahr varit as trött.

Flygresorna har nog varit värst, eller iallafall landningarna. Förstår inte varför? Men det var ingen höjdare, men vad gör det nu är vi iallafall hemma och ska snart smörja in tattoon och sen sätta igång tvn och förhoppningsvis somna eftersom man ändå ska upp halv 9 imorgon. Så godnatt på er, känner att det blev en lång text men som sagt ni behöver inte läsa :)

( Bilder lägger jag upp på facebook imorgon antagligen, eftersom att det suger på denna sidan.)

myndig!

Så nu har man fyllt 18 också. Känns inte så jätte annorlunda.

Ikväll kommer lite släkt hem till oss. Sen ska jag och alex sova i tid eftersom att vi ska upp tidigt och flyga till stockholm. Idag har vi också varit på Media markt och köpt en Macbook, behöver en ny nu när jag inte har kvar den ifrån skolan. Skönt med lite nytt :)



Jag kommer antagligen inte skriva mer denna veckan eftersom vi inte ska ta med någon dator i helgen. Ni når mig på mobilen iallafall. Ha det fint ♥

sista dagen som 17 åring

Imorse ringde klockan halv sju och en stund där efter körde alex mig till ingrid där jag mötte och alicia och nadir. Körde till veberöd och efter nästan fyra timmars jobb körde vi hem och jag gick till skolan och fick avslutat. Klockan fyra åkte jag hem till andrée och alicia och åt fondue. Dom lämnade mig för ett tag sen och nu tittar jag på big brother och lägger in lite bilder på facebook.

Imorgon fyller jag som sagt 18 år & det känns helt underbart. För på fredag åker vi till Stockholm. Mer har jag inte att berätta, men nu är det helg för min del. Ledig resten utav veckan! Vilket kan vara ganska skönt för jag har så fruktansvärt ont i min handled efter allt städande. Men att tjäna pengar är ju aldrig fel det heller! :)

( & SOM VANLIGT GÅR DET INTE ATT LÄGGA IN BILDER PÅ BLOGGEN FRÅN SYSTEMKAMERA)


måndag

Godmorgon. Klockan ringde 6 så har jag klätt på mig och till och med fått i mig något att äta. 10 över 7 kommer alicia och hämtar mig sen blir det första dagen på jobbet. Mer har jag inte att skriva, gör det mer sen om hur det har gått.

Får se om jag orkar skriva något mer om helgen för det är en massa. Sov gott för det hade jag gärna gjort nu!

RSS 2.0