Hemma ifrån Götet!

Haft en härlig helg tillsammans med Max och Sandra. Fick en liten överraskning när vi kom hem. Ett spa.



dock inte så bra bild, har redan badat iallafall! Och det är precis Där jag och älskling kommer befinna oss resten av helgerna ;). Fler bilder ifrån göteborg kommer väl upp på facebook ifrån Sandra.

Nu blir det sängen och sova gott, för imorgon blir det lund med skolan och bada... Godnatt!

jahapp

Jag och älskling stack och hyrde film, två filmer. Kommer hem och sätter i en av dom och inser att vi redan har sett den två gånger tidigare? Kul. Sen satte vi i den andra. Nu är det snart lägg dax! puss i ljumsken.


tjockismat

Nu ringde alexander precis och han vill tvunget ha pizza.. Men ska han få det får han också vara berädd på att motionera resten av veckan ;) För till helger sticker vi till GÖTEBORG! Ni anar inte hur skönt det sk bli att få komma iväg en helg! Skolan börjar ta kol på mig.. Hur mycket som helst kvar att göra.

Iallafall, nu ska jag plocka undan kläder som ligger över HELA golvet.


Geografi nu..

.. i en halvtimme-timme. Sen åker jag och alex snabbt in till burlöv och köper en ny bikini eftersom min andra förstördes lite.. Sen eller innan det ska alex klippa sig, bäst nu innan jobb intervjun :) iallafall, ikväll ska jag börja med mitt geografi arbete , eller så blir det att koppla mimmi och gå ut en runda.



?



Vi får väl se!

söndag igen

Och helgen är slut. I fredags var vi hemma hos mig och åt fondue, med andree och alicia. Riktigt gott! Och sen gick vi ut och satte oss, pratade en massa och senare mot tolv tiden kom mamma o pappa hem och då fick vi bege oss till annexet. Lite innan tre så började dom cykla hem och jag och alex gick direkt och la oss.

Igår morse körde vi och köpte frukost och tog med hem till a&a, sen efter maten körde vi till slimminge och lite över allt. Sen blev det bråttom för på kvällen skulle vi vara i malmö kl 6 hos sofies pojkvän. Där blev det mat, kubb och senare badade vi badtunna. Riktigt härligt. Åkte hem vid tolv, alla var trötta.

Nu ligger jag bara i sängen och väntar på att min älskling ska sluta jobba! Sen blir det grillning hos a&a.

äntligen fredag!

Känns som denna veckan har gott riktigt segt? Iallafall nu är det skola till halv elva. Sen ska jag hem och kanske sola om jag hinner! För klockan 5 ska vi vara i Vellinge och hämta ett spel. Och innan det måste vi har gjort iordning till ikväll för då kommer Andree och Alicia :) Det blir fondue, öl och biljard kan jag tro.



Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med!

Skogen idag?

Förhoppningsvis blir det att vi grillar i skogen idag om andrée och alicia är sugna, riktigt fint väder ju :)

Bilder ifrån sist vi var i skogen ↓






Jävla skit mög, helvete!

Iphone är något av de sämsta skitet som uppfunnits, funkar ju inte ens! Någon köp skitet!!

ensam hemma

Godmorgon! Härlig väder idag, skönt! Vaknade av att mamma och en kille börjar prata på mitt rum och när jag går upp så är mitt nintendo borta, alltså sålt. Härligt! Nu är det också borta men plus 1500kr istället. Måste spara pengar till Göteborg.

Alex stack hemifrån klockan 6 imorse, han skulle iväg och jobba någonstans? Men bra det också :) Sen blir det cykeln till svedala och sola. Sen är det idrott, vilket jag inte alls är sugen på.. Efter det cyklar jag hem igen och träffar alex här. Sen blir det väl städningen eller skogen kanske för det är så fint väder. Men nu kallar sängen iallafall! Ha de ♥

(Kan tyvärr inte lägga in bilder ifrån skogen sen igår, hittar inte sladden..)

Bra dag!

Fick sålt min studsmatta idag, 450kr rätt ner i sparburken! Förhoppningsvis kan vi få ett bra pris på nintendot också. Någon som vill köpa kanske?



Nu ska jag snart cykla iväg till q8 och möta upp alex för han fick jobba dom två sista timmarna ikväll. Sen blir det sängen, har även fått dammsugat övanvåningen, så blir det lite mindre för alex att göra imorgon ;)

Snart skogen

Har varit på Nova lund idag med alex, stack och hämtade pappas bil och sen körde vi. Gick runt och kollade lite och sen bestämde jag mig för att köpa ett par skor. Dock gick det inte att lägga in bilden på datan på skorna. Iallafall, nu har vi tagit det lugnt en stund och ska snart ta på träningskläderna och åka till skogen med mimmi , blir holmeja skogen.

Ikväll måste vi även städa huset. Usch, nu hörde jag att alex blev klar. Haj!

hemma ifrån mormor

Cyklade med alex till mormor och morfar så var vi där till halv sju. Blev mat och annat. Sen var det bara alex som kunde köra hem, så jag och pappa fick cykla tillbaka medans mamma åkte bil. Var i stan efter skolan och mötte upp sofie och alex (sofie's pojkvän), köpte hårförlängning och ringar , så sofie kan fixa det till mig någon dag. :) Det tackar vi för!

Imorgon är det ingen skola, för dom som har matte b har nationella så jag ska verkligen sova ut. Sen blir det förhoppnigsvis stan och handla skor, och sen vidare till skogen eller tvärtom. Beror på vädert.. Det mest gör det nu förtiden.

Några bilder ifrån idag ↓






MUMS!!





Grattis , 66år gammal!

Wiho för söndagar!

Klockan är mycket nu,  ska snart ner och ta en sista cigg med mamma. Sen blir det sängen! Och kolla på Avatar om jag får som jag vill (a). Idag skulle vi egentligen till skogen med andrée och alicia, men dom och alex orkade inte! Lata jävlar. Dom ville inte p.g.a att det regna? Snälla det var ju hur torrt ute som helst! :) Iallafall ikväll blev det bingolotto och de såg ut som alla söndagar, INGEN VINST! Slutar snart lägga pengar på de!

Imorgon är det skola till halv tio ungefär, beror väl på. Och sen är det sola och skogen med mimmi, alex och antagligen felicia :) Om vi orkar och vill, så ska vi även träna efteråt. Måste komma igång nu.. Fick hem min bikini/baddräkt och Nejtack att jag använder den som det ser ut nu!

Bloggar kanske mer imorgon, för detta kändes mer som tidsfördriv medans alex hjälper till med fakturerna.

i väntan ..

.. på att alex ska komma hem så blev det ansiktsmask .



Och för er som inte vet..



Så är jag för tillfället brunett , ska iväg och köpa hårförläning antagligen på måndag, och efter det är isatt så blir det slingor igen.

Helg

FREDAG.

Vaknade redan vid halv elva för alex skulle iväg och jobba kl. tio så kunde inte riktigt somna om där. Satte igång tvn och väntade till alex skulle ha lunch vid 1 tiden. Då kom han och det blev mat. Nu sitter jag bara och väntar ut tiden , ska snart ner i ett bad och göra mig iordning för ikväll! Då blir det grillning och annat hemma hos Andrée och Alicia. :)

I Onsdags kom Max och Sandra hit, runt halv elva på kvällen. Blev en maassa pictionary, vilket som inte gick så bra för mig och Sandra.. Killarna var lite mer på hugget för de den dagen. Aja, Sen gick vi och la oss runt 3 den natten. Vaknade vid 11 och stack till Sandra för att hämta hundarna och göra våfflor. :) Efter det blev det en runda i skogen, vilket hundarna säkert uppskatta! Skönt att få komma ut ibland. På kvällen firade vi alex kusin som fyllde 10. Var hemma tidigt den kvällen, vi var jätte trötta!

Nu ska jag ner och ta en sista cigg innan badet. Ha de ♥

glömde

Alex och jag har målat containrar både igår och idag. Självklart blev det lite pengar där också :)



onsdag

Skulle varit hos Therese och Jocke ikväll, men tyvärr blev det ingenting så förhoppingsvis kommer Max och Sandra hit när dom har slutat jobba. :)

Imorgon ska vi till Mats och Lotta på alex kusin fyller år. Där det blir mat. Och på Fredag ska vi hem till Andrée och Alicia och grilla. Men för dagen ska jag in och handla hårförläggning med Alex och Sofie :)


Tisdag

Från igår. ↓







Mimmi var också med en stund, sen fick pappa komma och hämta henne. Dryga hund..

Just nu håller vi på att städa huset, bara nedanvåningen . Sen ska jag hämta ut ett paket, sen blir det väl att måla och graja. Annars ikväll blir det väl lugnt.

måndag 2010-10-5

Nu har vi precis färgat håret på alex, blev brun och samma färg som jag ska göra det imorgon. Blir nog lite annorlunda på mig bara. Nu ska vi iallafall cykla till byn och hälsa på therese och jocke snart. Sen får man se var man hamnar. Måste ju testa min nya cykel ordentligt , som jag fick när jag fyllde år.





Och den ny gjorda tatueringen såklart. :) Min tur snart förhoppningsvis..

måste handla

Måste verkligen handla hårförläggning nu, vill ha fixat håret så fort så möjligt. Blir väl den här färget, eller något åt den stilen ↓

Skolan

Ja då sitter man i skolan och igår var släkten där hemma. Blev en cykel, pengar och presentkort och lite kläder! Känns skönt. Sen var alla borta vid halv 11 och jag gick och la mig.

Idag fick jag hem min jacka och en kavaj ifrån hm. Så nu väntar jag bara på min bikini/baddräkt. Ska snart till burlöv och handla lite för mina presentkort.

väntar på estet

Har varit duktig och varit i gymmet och tränat i 45min ungefär. Och nu väntar jag på min sista lektion sen sticker jag och solar och sen vidare till alex jobb och så kör vi hem. Blir kanske en runda ut med mimmi ikväll för hoppningsvis. Och sen blir det sängen tidigt idag!


hemma ifrån beddinge!

Har haft en riktigt skön och trevlig helg! Har packat in allt ifrån bilen och sitter bara här nu och kollar runt. Ikväll ska jag mamma o pappa och alex hem till honom och äta middag. För älskling fyller år, grattis! ♥

Bilderna kommer förhoppningsvis så fort så möjligt. Måste bara få tag i dom.


RSS 2.0