godkväll

Andrée och Alicia har varit här hela kvällen eller sen 5 ungefär. Har ätit tillsammans och kollat på tv så nu har vi tagit vår sista ciggarett tillsammans. imorgon börjar mitt nyttigare liv, ska försöka sluta med utemat och småäta och dricka.... nja vet inte riktigt om det blir ändring på det sista skulle inte tro det! måste försöka träna oftare också så man kan få upp kontitionen för den är verkligen kass!

Mer har inte hänt idag, varit i skolan bara. Nu kollar jag på  2 1/2 men och om en timme börjar big brother sen kommer älskling hem. Sen ska jag nog sova är riktigt jävla trött. Så godnatt, skriver mer imorgon om hur det är utan rökning! Kommer nog bli en massa klagande och sura miner framöver men så får det bli för mamma har lovat mig en överraskning i slutet av denna veckan om jag håller rökningen! :D

irriterad!

gick in och kollade dexter, är så sjukt irriterad på att man ska få frånvaro på lektioner som man är på! trött på att springa till lärare och fixa de så nu skiter jag i vilket. tänker inte säga något mer nu för det är inte mitt fel och inte heller mitt jobb att springa runt till alla lärare och säga till !!

men nu är jag iallafall i skolan ( kanske i onödan antaligen ) men jag är här iallafall och stannar inte längre än tjugo i två. efter skolan ska jag iväg med sandra och gå i skogen och med såklart hundarna :) imorgon är det slut med rökandet. det ska faktiskt bli skönt bara jag klarar den första veckan sen ska det gå!


onsdag

Håller på att städa hemmet, just nu ska golvet torka och sen ska jag ställa tillbaka lite saker och sen fixa en ny tvätt och sen blir det duschen vilket verkligen behövs efter att ha städat! Ikväll bär det av till Ida med ett gäng tjejer. Blir nog inte jätte sent för min del, somnade sent och vaknade för tidigt. Men iallafall, förhoppningsvis ska vi åka till Blekinge imorgon och hälsa på mormor och morfar men frågan är om alex får fixat vinterdäck tills dess.

Skriver mer imorgon och det blir antagligen några bilder också! puss och hej.



åh vad jag saknar sommaren! jag menar vad är detta för väder som har kommit nu? helt meningslöst. men jag orkar faktiskt inte klaga, vi bor i Sverige och alla blir lika överraskade så fort det kommer snö? ledsen att meddela det men vi får faktiskt snö varenda vinter inget att bli förvånad över.

underbara söndag...

Då var det söndag igen, men det gör ju faktiskt ingenting eftersom att vi har lov hela veckan :)

Idag har vi varit i hyby och varit på visningen. Jag hatar verkligen den familjen som lånar huset det av oss nu. Ni kan tänka er själva hur det såg ut; Dom har en stor hund (otroligt söt hund, men det hör inte hit) som tuggar på ALLT, trädeck, lister, ja allt möjligt. Och sen bodde där en kille innan i mitt gamla rum och han har målat graffiti på alla väggar i rummet. IDIOT SOM JAG SKULLE KUNNA STRYPA! Hur kan man som förälder tillåta detta när man HYR ett hus? Dom röker i hela huset vilket är riktigt jävla vidrigt. Dom sköter inte trädgården överhuvudtaget, dom parkerar sina 58 olika bilar på gräsmattan. Hagarna som var gröna och fina är där just nu absolut inget grönt alls. För där kör deras skitungar fyrhjuling. Massa med hack i väggarna, ja där ser helt enkelt förjävligt ut. Förstår inte att mina föräldrar kan tillåta att dom gör detta. Men när vi kastar ut dom så innan dess ska dom ha fixar allt! Det hoppas jag verkligen mina föräldrar håller fast vid!

(Bild på vad han har gjort. Och detta är inte ens hälften. )

Iallafall, ikväll är det big brother och det måste ju jag bara se. Antagligen kommer Cecilia ut här sen också så blir det tårta och gottgott. :) Ska snart in till mamma och pappa och äta Scones med revben, snuskigt gott! Jag får inte äta det med min pojkvän för han tycker att det är frukost.... Igår hade jag som sagt tjejmiddag/kväll hemma hos mig. Väldigt trevligt, blev också bad dock inte så länge som sist vilket kanske var bra (a). Bildera går tydligen inte att ladda upp. Men dom finns på facebook!

godmorgon underbara väder!

Vaknade kvart i tolv idag, helt perfekt så man inte blir trött klockan 10 ikväll. För risken är att thailand tiderna sitter i innu. jag ska börja bädda sängen nu, ta en cigg, höra med pappa när vi ska sola och fixa lite små saker. Ska också ut och gå sen, antingen själv eller med felle :)

Nu blev jag lite små pigg, så nu ska jag på med kläderna och börja fräscha upp här för tjejerna kommer ikväll :)

fredag igen

Idag har jag hunnit med att plocka undan, diska, byta lakan och har även gått en runda på en timme ungefär. Är just nu ny duschad och ligger i sängen och kollar på tv. Men finns verkligen inte bra alls!

Imorgon är det lördag och då är det tänkt att tjejena ska komma hem till mig. Äta gott och dricka gott. Senare mot kvällen blir det nog också bad.

Nu kommer snart Alex hem för han har varit och sålt sin bil. Så nu får han köra min moppe till jobb ;) Vet inte vad som händer ikväll, alex jobbar hela kvällen så jag får väl roa mig själv. Hur nu det ska gå till..

lov!

Åkte hem ifrån skolan tjugo över 2 med felicia. Åkte hem och tog det lugnt. När alex hade kört och jobbat så gick jag och felle mot byn och där träffade vi cecilia och elin. Efter ett tag så vandrade vi tillbaka hem till mig igen så det blev en hel del gång. Kallt som attan var det men de får man ta. Nu har felicia precis blivit hämtad och jag ska snart bädda ner mig. Eller nej jag måste diska först tror jag ( om jag inte tar det imorgon (a).

Ligger nu och tittat på ettan på tv, debatt. Ganska intressant för det handlar om kassa lärare här i Sverige. Och jag håller med om det mesta faktiskt. Vi har riktigt dåliga lärare faktiskt. Nog om det, godnatt!

instängd 2

Nu har jag tvättat fejan och borstat tänderna. Ska snart krypa ner i sängen och kolla vidare på instängd 2. Men inte världens roligaste ensam :o tur att det är bara början på filmen, så jag kanske hinner somna innan den blir scary förhoppningsvis.



Riktigt bra märke faktiskt, tycker jag! Måste ner och köpa mer.
Eller jag har inte använt det så jätte länge. Men det har ju inte blivit sämre iallafall och min hy blir ännu sämre annars ju mer jag tvättar det. Men detta klagar jag inte på!

Spa & mat med föräldrarna, idag igen!

Håller just nu på att olja in bänkskivan, eller ja inte just nu. Tar paus medans det är halv åtta hos mig. Sen klockan åtta ska jag in till mamma och bada, eftersom jag är frusen och trött idag!

Idag har mamma, pappa & pia varit hos mig och ätit mat. Jag har bjudit på Tacos. Eller ja, halvt. Har också tittat på en massa bilder ifrån Thailand. Åh vad jag saknar det! men finns inte så mycket att göra åt det men nu ska jag fortsätta titta på detta. Godnatt ♥


hipp hipp hurra!

Kom nyss på att vi är lediga nästa vecka, vilken tur jag har haft. =D

- Först jullov i tre veckor
- Skolan en vecka
- Thailand tre veckor
- Skola i en vecka
- Lov i en vecka!

Sen är det antagligen som vanligt igen, buhu!

Helt fantastiskt vad bra man kan ha det !! Nu har jag precis badat med mamma och ätit middag. Blev ett glas vin också, mumma! Men imorgon är det skola igen från 9-4. Så när älskling kommer hem är det godnatt direkt! ♥



Och det här med alla hjärtans dag. Helt ärligt tycker jag inget speciellt om den dagen. Meningen är att man ska fira den med sin kärlek eller något i den stilen? Och man ska göra något romantiskt. Köpa rosor, choklad, bio, restaurang. Visst är det gulligt. Men varför ska det finnas en utsatt dag till att man ska göra sånt? Men jag klagar inte. Folk får tycka vad man vill om dagen :)

godkväll söndag

Har vilat hela dagen sen jag kom hem ifrån vellinge. Är fortfarande jätte trött. Men får hålla mig uppe till ikväll. Snart kommer Felicia & Eken hit och då blir det bingolotto. Bortslängda pengar eftersom man aldrig vinner något ;) men aja.

Imorgon är det skola igen. Och jag vill verkligen inte! Vill bara bli färdig med skolan och ha ett jobb, men inte fan blir man något på den linjen jag går. Hur smart var jag när jag valde det? :s

Nu är det Fear Factor på tv så de ska jag glo på till alex kommer hem. Ha de fint!


godmorgon

Igår, Lördag:
Träffade Sandra och åkte med henne till skogen, men hundarna. Blev en runda på 3.2 km. När jag kom hem hörde felicia av sig och då åkte jag till henne och sen gick vi en runda på 1.5 timme :) Så var väldigt trött igår. ( vilket märktes ) När jag och Felicia gått hem till mig blev den en dusch och sen stack vi och handlade mat. För Felle&Eken skulle äta hos oss. Så blev det, sen snackade vi lite och sen körde killarna och hyrde film. Dock somnade jag när det hade gått ungefär 20min av filmen sen gick jag och la mig i sängen. Vaknade sen utav att dom körde hem.


Dom hyrde tydligen denna filmen, men jag kunde inte hålla ögonen öppna hur mycket jag än ville!

Söndag:
Alex skulle iväg och jobba idag så jag vaknade utav att han hade ställt min klocka också.. Sen kunde jag bara sova i ungefär en timme till och nu har jag precis pratat med sandra och om en timme hämtar hon mig så sticker vi till vannigen och simmar :) Ikväll blir det sängen tidigt. Antagligen upp tidigt imorgon också...

Onsdag, 4timmar kvar

Har precis kommit in på rummet. Har ätit på Karlsson's och tagit massage hos våra tanter. Nu blev dom ledsna att vi skulle åka eftersom dom inte får in så bra med pengar då ;) riktiga stammisar!

Nu ska vi ut och ta något att dricka på balkongen med mamma, pappa, gun & berra sen blir det att sova ett par timmar och sen upp för att packa det sista och sen gå ner och checka ut. Skriver mer när vi har kommit hem. ( om vi kommer hem...?)


onsdag, en vecka kvar :(

Har kommit in till hotellrummet och lagt oss i sängen. tänkte sova en stund men jag blir bara ännu mer trött ikväll då så jag hoppar nog det. Men idag vaknade vi ganska sent, inte förrän halv tio och vid tio väckte vi mamma&pappa. Frukost och sen lämnade vi in tvätt. Efter det gick vi upp till ett annat hotell där Gun & Berra befann sig. Dom landade i Phuket klockan 9 imorse. Så vi gick ner till stranden och låg där lite sen gick vi till vårt hotell och åt lunch. Nu har dom gått hem och skulle sova lite eftersom flygresan blir man väldigt trött av kan jag lova!

Vad mer.... Jo vi sov ju över på PhiPhi från måndag - tisdag. Blev en natt där. Tur det för när jag och alex kom in till vår bungalow på kvällen var där en stor jävla kackerlacka. Så man la ju och tänkte på den innan man somna och direkt när man öppna ögonen på morgonen. Men annars var där faktiskt mysigt, dock var där inte tillräckligt med bra mat. Så jag eller alex hade nog inte klarat oss sådär jätte många dagar tyvärr. Men kvällen var jätte mysig. La vid stranden och drack drink och smirnoff ice. Dagen efter gick båten klockan 14.30 så vi var vid poolen den dagen. Stranden var verkligen piss där! Fy vad vidrigt säger jag bara!



Men när vi kom tillbaka till hotellet ( på hemmaplan ) så blev det duschen och sen vidare till Karlsson's, favorit restaurangen!

Vid 8 ikväll kommer Gun & Berra tillbaka till vårt hotell och då ska vi ut och äta. Idag blir det Charlie's , har varit där en gång men då var det inte riktigt hundra med servicen p.g.a att där var ett helt gäng. Men får ge det en chans till. Oj känner att det blev väldigt mycket text.. Sorry

RSS 2.0