underbart

älskar torsdagar! bara en halv lektion, underbart. sen kommer sandra och hämtar upp mig för då ska vi till skogen och springa lite. (blir väl att vi går en del....) måste ju får lite variation nu innan det blir för kallt, gymmet är man ju alltid i annars så.

sen när jag kommer hem då blir det att skruva ihop köket, eller en del iallafall. puss&hej

hemma ifrån ikea

Köket är köpt, fan vad drygt! Gick på tre timmar ungefär. Hoppas verkligen det kommer upp snart. Orkar inte vänta längre..

Idag har det varit en dryg dag, för skola och sen malmö. Så ikväll blir det sängen tidigt hoppas jag. Men ska se ett program sen också kl 10. Imorgon är det bara en halvtimmes lektion från 10.30-11.00. På fredag är det prov, har inte hunnit öva på det. Så det kommer väl gå åt skogen.. Nu ska jag kolla vidare på tvn. Alex och pappa är och lämnar tillbaka släpet så ska väl snart ta ett skönt bad.



Högglans vit, lite dyrare men snyggare ;)

tisdag

hatar tisdagar, riktigt tråkigt och äckligt lååång dag! vill äta sova och helst inte göra någonting mer..

vill ha helg , vill att denna dagen ska ta slut... nu klyddar vårt internet på skolan, jag blir så trött... godnatt

måndag

Som jag sa innan var jag i skolan och hade två lektioner och sen sutade vi för dagen. Vill bara att denna veckan ska gå fooooort!

Vill en massa saker nu tycker jag.
- Flytta ut, som är snart hoppas jag.
- Ha jul och nyår.
- Sen bär det av till thailand, ska bli sååå skönt.
- Körkorten måste fixas för det 5maj fyller jag 18 !!
Sen är det äntligen sommarlov igen, och förhoppningsvis en varm sommar. På hösten där blir det tatuering vilket jag längtar till allra mest! Hoppas verkligen någon kan göra den.. Självklart ska jag ha tränat och gått ner en massa under hela denna tiden också.

Ikväll är jag ensam hemma eftersom alex jobbar, eller mamma är hemma iallafall men vi ska nog ut och övningsköra en stund för jag är väligt uttråkad när jag är själv.











Drömmar kan man ha ...


underbart med ny vecka....

Hade sovmorgon till tolv idag, men så duktig som man är så går man upp nästan halv nio för att åka iväg och träna. Känns skönt nu men riktigt drygt var det imorse faktiskt. Ska snart börja klä på mig och gå ner och ta något att äta, nu när man är fräsch igen.

I veckan kommer målaren och sätter upp tapeten. Hoppas det blir bra! I veckan kommer också elektrikern och bli helt färdig och sen på onsdag köper vi köket. Kommer ta sin lilla tid men förhoppningsvis blir det bra! Sen kan man börja flytta in sakerna. SKA BLI UNDERBART!



Som sagt, golvet är lagt. Nu måste jag hitta kläder sen blir det mat hungrig!

äntligen fredag igen

Fredag och det känns riktigt bra! Känner för att göra något kul i helgen, men det händer ju ingenting som vanligt. Plus att vi har mycket att göra i lägenheten.

Nu ska vi ha den dryga lektionen, företagsekonomi. Slutar tjugo i två idag, får se hur jag tar mig hem sen. Nu ska jag lyssna. Lägger in bilder på hur det ser ut i lägenheten sen eller jag ska försöka iallafall.

trött & huvudvärk

Har varit och tränat och hjälpt pappa lite här hemma. Äntligen ska poolen täckas! Ska bli liiite skönt med vinter, bara för det är mysigt och jag vill ha jul! Synd inte det är samma värme bara..





Har dammsugat hela poolen idag, så nu är den ren och fin och det innebär att den är fin när vi öppnar det igen till nästa sommar.

Nu ska jag snart börja med maten, spagetti och köttfärssås. Ska bli gott för jag börjar bli riktigt hungrig.

onsdag

Gick upp vid vid tjugo i tio. Då var det dags att göra sig iordning. Ska till optikern nu kl.11 så jag kan få mina färgade linser. Ikväll kommer målaren hem till oss och målar en sista gång , sen kan vi äntligen börja med golvet! Eller kanske köket? jag vet inte.

Vill inte alls till skolan idag, hatar det verkligen. Jag är riktigt skoltrött det är hemskt!

Bilder på hotellet vi kommer bo på i thailand, I TRE HELA VECKOR. UNDERART!










underbara tisdag

Har precis skrivit prov, vilket gick åt skogen. Men det är sånt som händer. Nu ska vi ha håla i en timme . Är riktigt hungrig så jag hoppas på god mat i skolan. För idag går vi till fyra, lång och jobbig dag! Vill egentligen bara hem och måla i lägenheten. För till helgen lägger vi golv !! nu börjar det verkligen att närma sig !

En sak till, det är nog bestämt att vi åker till Thailand i tre veckor istället för två. Visst ska det bli skönt, men lite sämre när man kommer hem och har miljontals med läxor..

Nu ska vi gå, hejdå!

lägg ner

Så jävla trött på det, alla får ha sina egna åsikter och ja, ÄVEN JAG! Seriöst bara för jag tycker att sverigedemokraterna har något bra att komma med så är man outbildad? Hör ni de? Ni som har vett i skallen , ni är egentligen outbildade !! Hur i helvete kan man sitta och skriva en sån sak. Den personen som skrev det är isåfall precis lika outbildad. Jag tycker att det är helt rätt att det finns någon där ute som vill förminska detta med invandringen. För varför ska vi försörja både oss själva och dem? Nu pratar jag om dom som inte har jobb, inte försöker, misshandlar, och förstör i samhället osv. Hur kan man bara vilja ha kvar sånna människor??

Tänk er själv, du hade flyttat till deras land alltså dem som förstör här. Hur fan tror du att du hade blivit behandlad? Inte fan hade dom byggt en kyrka till dig, inte fan hade du blivit behandlad bra om du hade kommit utan din slöja. Ja men det är klart att vi inte ska sjunka lika långt som dom, det är klart. Men varför ska dom komma hit och inte ens kunna svenska, inte ens försöka? Det tycker jag är sjukt. Som rosengård, eller andra ställen i malmö, det kvittar egentligen var så skulle jag ALDRIG  i hela mitt liv gått omkring där själv när det är mörkt. Aldrig! Det finns svenskar som också inte har rätt i skallen men vem är det dom påverkas av om inte invandrarna? folk som leker sig vara invandrare.

Nej jag tycker det är sjukt allt ihopa. SD kom in i riksdagen men det kommer inte hjälpa ett piss. De kommer ändå inte ha någonting att säga till om, liten chans till det iallafall. Så fine, där fick ni ändå er vilja egenom.

Nu tänker jag inte ta detta snacket mer, för man blir bara irriterad. Räcker man går innanför dörren i skolan så blir man utfrågad varför man säger så och blabla bla. Håll ert för er själv så gör jag likadant.

seg söndag

Ligger i sängen och kollar på idol. Ska nog snart köra iväg med pappa och hämta färg så vi kan måla taket en gång sen får målarna göra resten. Så blir en lite övningskör runda.

Samma problem idag, att hitta kläder! Har inget skönt att ha på mig och allt ser så tråkigt ut.. Får se vad det blir för när alex kommer hem så ska vi iväg och äta middag hos hans farmor. Sen hem för bingolotto.

Bild från middagen när vi var i Malmö och kollade på idol förra året.



Förresten, igår kom Max och Sandra till oss och spelade spel. Blev pictionary ett tag. Sen blev det mcdonalds fyyy! Men bara för det så blev det träning imorse vilket inte var planerat så jag var jävligt trött imorse och nu är det ännu värre...

som sagt

Såhär går det när man är uttråkad och bara väntar..





Älskade Nalle puh!






tralallallaa hejhej

Nu är man nybadad och fräsch igen. Eller ja det var ett tag sen nu men ska snart rensa hela gardroben och se vad man kan hitta för kvällen att ha på sig. Skulle bara vilja slänga allting och köpa nytt.. Men tyvärr finns det ju inte pengar till det heller. Aja så får det va. Som sagt kommer släkten ikväll, klockan 6 och jag är riktigt sugen på att dom ska komma nu och inte för dom ska komma utan för att vi ska äta smörgåstårta! Mums vad gott. Sminket ska också snart på. Hatar verkligen att ha smink, vill vara brun på riktigt och inte fejk. Nu när jag är brunett igen så ser man fan så mycket blekare ut. Hemskt!

Alex jobbar och jag sitter och lyssnar på musik. För jag har tråkigt som vanligt. Men idag har vi fått upp vår luftvärmepump så slipper vi alla dessa sjukt fula element. Hoppas vi kan få gjort något imorgon!


lördag 18 september

Vaknade för en lite stund sen. Ska nog snart väcka älskling så vi kan hämta mina linser som jag tvungen skulle tappa igår!... När jag kommer hem så blir det träning med Sandra och kanske Max. För ikväll kan det bli en jobbig kväll... Släkten kommer och de blir lätt att man tappar humöret..

Igårkväll blev det lite gjort i annexet, duschkabinen är uppe iallafall. Och fick målat lite och så. Lite senare på kvällen kom krille pernilla max och linus en stund. Efter det blev det sängen direkt!

I alla fall nu har jag inget att skriva, hejdå.

fredag!

Ska snart bege mig till skolan,har två lektioner... Men sen ska jag hem och byta om för sen ska jag iväg och klippa och färga håret. Ska bli skönt att blir av med den hemska fula äckliga färgen jag har nu. Ikväll ska vi väl fixa lite mer i annexet kan jag tänka mig. Ofc med några cider..

Imorgon kommer släkten hit för pappa fyller år. Blir smörgåstårta! Får se om man stannar hemma hela kvällen, men blir antagligen så annars blir väl pappa ledsen :)

Nu ska jag klä på mig det sista.



godmorgon

Torsdag idag. Har precis vaknat. Ska snart gå och tvätta ansiktet och sen klä på mig. För ska till skolan halv elva i 30 minuter. Lönt. Men iallafall, när jag kommer hem så blir det träning.

Igår åkte jag och mamma till stan, och mamma tvingade mig att köra på motorvägen! Men det var inte så farligt förutom att det blåste som helvete. Sen kom vi hem och då var det dax för halv åtta hos mig, och sen idol. Somnade rätt tidigt vilket var skönt.

Nu måste jag skynda, hejdå!

Lill lördag!

Då var träningen avklarad. Helt död i hela kroppen! Imorgon är det dax igen. Men nu är det snart skola som står på schemat. Har nyss tagit ett skönt bad så nu är man fräsch igen. Ska snart klä på mig och sen vid kvart i tolv kr jag till skolan för där blir det spagetti och köttfärssås, mums!

Ikväll ska jag och mamma köra in till malmö, eller jag ska köra. Ska inom stadium och handla ett par nya träningsbyxor till mig. Börjar bli trött på att använda mammas. Men nu ska jag klä på mig. Ha det finfint.

tisdag, skola.

Idag är det en lång dag! Började nio och slutar klockan fyra, den absolut jobbigaste dagen under hela veckan. Vill bara hem och sova, men nej.

Ska snart ha inflytande råd och sen lunch. Får hoppas det går att äta, är hungirg. Igår så kom målarna ändå, så skönt! Kom vid halv fem och sen stack dom hem igen vid 9. Då fixade vi ihop vår skohylla och den andra hyllan. Jävla ikea skit! Dom ska komplicera allt! Men till slut gick det bra. Undrar bara hur det kommer bli med köket därifrån..

Ikväll blir det lungt. För klockan 9 imorgon bitti är det träning. Ska bli riktigt skönt!



♥ ♥ ♥


måndag, skola.

Hade ps imorse, fan vad onödigt! Men fick iallafall gått till optikern idag och beställt tid till på torsdag och kolla min syn. Får inte glömma det! På fredag ska jag till frisören och färga håret mörkt och klippa, mycket mycket lite!

Idag skulle jag gärna velat träna men Sandra jobbar ikväll.. Känner inte för att köra moppen dit själv. Så ikväll vet jag inte vad som händer, förhoppningsvis kommer målaren och någon dag så där kan bli färdigt ute. Har varit på ikea i helgen och köpt en massa saker. Så nu ska vi inte köpa någonting mer förrän vi har pengar till det.

Nu ska jag räkna Matte, önska mig lycka till !!


planer

På måndag, när vi har håla så ska jag försöka ta mig ner till optikern. Får då ska jag kolla min styrka så jag kan ha linser. Eller jag ska inte kolla styrkan men jag ska kolla något med plus och minus. Så jag kan använda färgade linser.

Provade mammas linser, dock kliade det för mycket...



och nu tillbaka till det vanliga.



Dax att gå ner igen, haj!

lagom tråkig lördag

Älskling jobbar och jag gör absolut ingenting. Ena sekunder sitter jag nere med mamma och pia och dricker vin och anda sekunder sitter jag här vi datorn. Får roa mig med spel på mobilen som te.x froggy jump. (Skrytbild!)

Det händer ju absolut ingenting här i Svedala, varför inte? Fy! Eller ja händer det något så är det inte med någon man känner för att umgås med.....



Cool jag är va?!


Nej nu ska jag gå ner igen. Händer det något ikväll så hör av dig/er.

duschen kallar

Nu måste jag få något gjort. Har bara legat i sängen förutom när älskling kom, han kom hem med mcdonald's men jag tackade nej! Tog hellre knäckebröd faktiskt.. Eller ja, kan tänka mig att det inte var lika gott men. Det är jag själv som lagt på mig extra kilo.

Nu blir det duschen och ikväll har jag lust att hitta på något, typ ta det lugnt med en eller två cider. Aja får väl se.
Eller?...

fredag, studiedag.

Klockan ringde kvart över nio kunde inte soma om riktigt så gick upp en stund där efter. Tog på mig träningskläderna och sen blev jag hämtad. Ligger i sängen nu, ska snart ta en dusch. Ikväll ska vi väl måla en sista gång i annexet så där kan bli färdigt sen ska vi ställa iordning där.


Men nu ska jag se vidare på Top Model. Klockan 1 kommer älskling hem för lunch.

tråkigt!

Fan vad det är tråkigt att putsa fönster.. Har tatt alla inne nu, eller har övanvåningen kvar bara. Sen tänkte jag ta där ute också men det känns som att det inte kommer bli av idag. Blåser jobbigt där ute och där är spindlar överallt! Så jag får ta alex hjälp till det någon dag :) Skolan är som sagt slut för denna veckan och idag blev det bestämt att jag ska läsa om matte a kursen, måste verkligen klara den för det är något jag inte vill ha ig i. Engelskan får jag ta igen ett annat år..

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, alltså titta runt och sen ska jag bege mig uppåt och fixa dom sista fönsterna. Usch vad det är tråkigt och jobbigt.



Sugen på att träna idag också men ingen som vill eller kan följa med till torup :(.. Ikväll ska vi måla annexet, mamma och pappas sida förresten. Så deras skit kan bli klart så vi bara kan tänka på vår sida nu :D Ska bli underbart...

Skolveckan slut.

Nästan iallafall, imorgon ska jag bara träffa min ps och föredetta mattelärare. Ska försöka fixa betyget i Matte A för det behövs verkligen. Så jag kan få ett mindre ig , alltid skönt. Efter det så har jag bara en halvtimmes lektion sen slutar jag för veckan för vi har studiedag på fredag!

Har nyss varit och tränat i torup med sandra, blev något lite iallafall fast jag inte har mått 100 idag. Men nu får vi verkligen ta tag i det igen för denna veckan har vi varit kassa. Svårt att fixa ihop det också pga våra schema i skolan. Men det löser sig, får träna på helger också helt enkelt.

Nu kommer snart älskling hem och då blir det mat. Ikväll blir det idol och kanske ska jag iväg och övningsköra, ska köra till mitt gamla underbara hus som jag bodde i innan.


onsdag

Fortfarande kass i halsen men idag måste jag ta mig till skolan. Får se om jag åker hem sen men ska försöka iallafall. Nu är jag klar och väntar bara på att mamma ska bli färdig så hon kan köra mig till skolan. Var ska vi va? Vad ska vi göra? Fattar ingenting om vad det var vi skulle göra nu på morgonen.


Nu nu nu!

Vill bara fylla 18 nu..


nyss vaknat

Alex har stuckit iväg till tandläkaren och jag ligger kvar i sängen, ska snart ner och äta lite. Om det finns något att äta. Men ikväll ska vi nog iväg och kolla på tapet och färg. Usch kommer bli svårt.. Har även bestämt oss för ett vitt kök, känns som att allt kommer bli alldeles för mörkt annars så jag gav med mig till ett vitt kök.

Åh nu vill jag bara bli färdig !!
Känns som evigeter tills dess..

glass.



Varför äter jag alltid så onyttigt när jag inte tränar? usch! fy.

sjuk.

Varit vaken sen klockan 8 från och till. Kunde inte somna om helt, riktigt drygt. Men nu har jag precis ätit frukost jag är förkyld.. Ska till skolan vid halv ett för jag inte hinner till den första lektionen och då ska vi ha danska sen blir jag upphämtad på skolan av Sandra så vi kan träna. Blir nog rätt lugnt idag eftersom jag inte mår så bra och är trött.

Ikväll skulle vi egentligen tittat på tapet och färg men det blir försent eftersom att alex jobbar idag. Så ikväll är det ingenting planerat, vilket känns jävligt skönt. Men nu ska jag lägga mig och kolla lite på tv.

bilder

Jag är inte så speciellt duktig när det gäller paint, men jag försökta lite iallafall så man förstår lite.








helt slut och samtidigt raslös!

Har varit i annexet och fixat nu sen klockan 12 imorse, städade toaletten så gott jag kunde. Och innan syndade jag och alex, för vi har ju bestämt oss för att inte äta ute. Men vi klarade det i en hel vecka och 12 timmar. Bra jobbat faktiskt. Men idag fick det bli så eftersom vi höll på där ute och ingen orkade göra någon mat. Men nu snart ikväll blir det bakad potatis.

Igår
var vi som sagt hemma hos Therese men en del folk. Var väl runt 15-16 pers kan jag tänka mig. Trevlig kväll men blev hämtad lite i halv ett tror jag. Inte så bra koll men då blev det direkt hem i sängen, och det blev ingen natta mat! Känner mig stolt att jag kunde säga nej till det fast i läget som jag var i. Alex försökte men Nej! ;)

Nu ska jag snart ta en dusch eller kanske bada, känner mig väldigt äcklig så får väl bli en dusch. Men ikväll händer det absolut ingenting. Alex jobbar och ag sitter hemma själv, orkar inte ta mig in till Svedala iheller, även om jag inte tror det händer någonting där heller. Nu har jag skrivet alldeles för mycket så att ingen antagligen orkar läsa, men det skiter jag i! För så uttråkad är jag!

Visst ja, ska ut och fota också för nu när det väl är städat så måste man ju fota. Inte så kul att lägga ut bilder när där ser förjävligt ut.
Hej på er!

godmorgon fredag

Igår slutade jag redan klockan elva och hade bara en lektion. Sen åkte jag hem och både jag och alex somnade till i en timme. Lite innan två kom Sandra och hämtade mig för då skulle vi träna. På kvällen åkte jag och mamma ut och övningskörde. Sen kom jag hem och då skulle vi börja lägga tillbaka plattorna utanför lägenheten. När vi kom in så blev det film, dock var det inte speciellt bra. The bounty hunter.

Nu sitter jag i skolan och har företagsekonomi, alltid lika tråkigt.. Men på lunchen är det pasta och skinksås mums!

Ikväll ska jag hem till Therese, där blir det party!
Nu ska jag kolla annat och kanske till och med lyssna på läraren.. Klockan 13.40 är det helg, och det ska bli underbart skönt!


dax igen!

Ska iväg och träna med nu, är egentligen jätte trött och hade hellre legat kvar i min säng. Men jag måste verkligen orka!


onsdag!

Idag är det onsdag och snart börjar samhällskunskapen. Sen danska och sen två timmars dryg fotografisk bild.

Men ikväll ska jag och älskling till perskrog för vi har 1år idag.♥ Sen får vi väl fortsätta med lägenheten ikväll för nu vill jag verkligen bli färdig! Ska bli skönt att klara sig själv.

Bilder ifrån igår







Som det ser ut just nu, förhoppningsvis händer det mer idag.

RSS 2.0