snart lördag!!

jag vill hem hem hem. men nu börjar jag bli frisk, så hade jag bara varit frisk och vädert hade varit fint så hade jag inte klagat. men nu kan jag lika bra vara hemma. nästa helg blir det stockholm. och nej vi har inte avbokat och tänker inte göra heller, hahaha. ;)

jag som är sugen på att festa till de imorgon men får nog skippa det om tabletterna ska verka. men vem vet vad som händer när det börjar närma sig kväll. då lär jag skita i vad tabletterna säger om jag känner mig rätt ;) nu ska jag ut och gå så att tiden kan gå snabbare, hejdå!


tisdag

första dagen men halv dåligt väder, molnigt iallafall. ska upp i backen och se om jag kan åka idag. igår gjorde jag en jävla vurpa och då märkte jag att jag inte hade någon kraft i benen alls. så jag fick åka hem och bada och sova. sen stack jag ner och mötte dom andra på after skin, blev några cider och sen gick jag hem och somnade igen innan maten. skulle också följa med ut igår men jag kände hellre för en film och sova tidigt, vilket mes jag är.

nu är det väl dax att byta om, vill bara sticka till badet idag och vila ännu en dag!


österrike

nu ska jag nanna! ska bara berätta för er som bryr er att det blev ändå en lugn lördag. kom fram till hotellet, micke kom in och hjälpte mig upp med väskorna sen blev det lite att dricka, sen gick vi vidare in till baren bredvid hotellet där vi mötte dom andra. gick sen till deras hotell och sen gick jag hem och sov. sen väckte mamma mig och då blev det en dusch och fixa sig sen mat. när jag hade ätit mötte jag lucas och oscar för dom var dom enda som orkade hålla sig vakna haha, vi stack till en bar iallafall. efter en stund stack oscar då han blev trött. men jag och lucas stannade kvar några timmar, trevligt! sen blev han hungrig så jag följde med honom sen skiljdes vi åt och nu ligger jag på mitt hotellrum.

det ringer på dörren hos mig halv nio imorgon bitti, då är det dax att göra sig iordning och sen frukost. sen möter jag alla andra i backen, eftersom vi tar lite sovmorgon så får jag ringa dom där. nu är det fan tid att sova GODNATT!

torsdag

snart dax för österrike, längtar ihjäl mig. ska bli så skönt att komma iväg! resväskan är inte riktigt packad än men snart så, får ta tag i det imorgon så det sista är tvättat. skulle egentligen behöva åka till stan men det hinner jag tyvärr inte. jag blev överlycklig när jag var inne hos mamma och pappa innan för där hittade pappa 3000 kr som var mina, så det var bara att tanka direkt och resten kommer antagligen ta slut i österrike, haha...

haha den lyckliga



rykten finns, men dock inte något sånt. det kom du på helt själv. aldrig igen säger jag bara! det var inte ens kul så länge det varade..


måndag igen

jobb idag, dock hade jag verkligen jätte ont i magen imorse så jag la mig i sängen på jobb i två timmar sen kunde jag jobba vidare. nu ska jag snart in till mamma och hjälpa till med maten sen ska jag och emma ut och gå om det inte regnar allt för mycket.

helgen har gått fort. i torsdags blev det ju tingvalla, i fredags bio och i lördags blev det fest igen. började med att vi inte hade någonstans att va så vi bestämde oss för att va hos mig. först kom micke, mb & higg. snackade lite och sen vidare in i annexet. sen kom även crona, carla & sigge. men eftersom alla var sjukt döda och tråkiga så stack vi till trelleborg. satt på tre lycktor i någon timme och sen skulle vi vidare till kräm men nej lille louise kom inte in så crona körde mig hem. var väl tur det så jag fick komma i säng, full & odräglig.

igår var det söndag och söndagar betyder alltid sova!

¨

hos sigge, innan tingvalla






fredag

tingvalla igår, trevligt, men har inget mer att säga. kom hem med emma micke kim och lucas. blev natta mat och dans haha. efter någon timme somnade vi.

pappa håller på att fixa in min diskmaskin och emma och jag ligger i soffan, hon mår dåligt & jag mår ändå helt okej. bara för det är fredag och det är helt underbart! ikväll ska vi på bio och se the girl with the dragon tattoo. senare ikväll får vi se vad som händer, ska vara på bio redan klockan 6.

nyår

vilken kväll.. började med att jag och emma körde till sövde, vi åt, festade och smällde raketer. men efter tolv slaget skulle jag klydda med att åka hem. så ja jag åkte tillbaka till svedala där jag mötte upp putte och en massa andra. bråk bråk bråk. hur fan orkar man helt seriöst? men vid kvart i fyra var jag hemma igen tror jag. somnade skönt!

imorse vaknade jag och kände mig riktigt full fortfarande men nej tydligen inte, efter en dusch och lite mat kunde jag köra och de gjorde jag. hela vägen tillbaka till sövde där alla sov. körde och handlade pizza sen började vi städa och så fort vi var klara körde jag och emma hem, hem till mig. när hon stack gick jag och la mig och sov till klockan 7.

fan vad ont jag har i hela kroppen, röven, mitt ena knä, läppen och ryggen. och hur fan super man bort ena strumpan och ena öronhänget? men de var väl en helt okej kväll.



grillning på g, lite halv olyckat.









haha en stolt brynolf.







så jävla charmig. nu säger jag godnatt igen, ledig imorgon och det är bara jätte underbart!

RSS 2.0