måndag

Jobb imorse, redan klockan 6. Det var ganska jobbigt eftersom att jag somnade ganska så sent. Bestämde mig för att sova när jag kom hem men icke, la mig ner var jätte trött men sen piggnade jag till igen. Men nu ska jag snart bädda ner mig. Ska upp imorgon också..

På torsdag ska jag iallafall till frissan och färga håret och sen en vecka senare så ska jag sätta i en hårförlängning, dyr en sådan men det sliter inte på håret iallafall! :) Lägger kanske in bild på de då när det är gjort, men bara kanske. Nu har jag inte mer att skriva hejdå.





Detta är vad jag lever på just nu, blöööö! Men bättre de än att åka till vårdcentralen för att sitta där i flera timmar och vänta på pencillin som ändå inte hjälper förrän några dagar senare :)

slö?

Kom hem för en liten stund sen, måste egentligen in i duschen direkt eftersom att jag känner mig riktigt äcklig. Har svettats som en gris idag, vi skulle tömma en container (40 fot) på fyra pers. Med bara en massa låder på 6 kg. Inget tungt men helvete vad ont det gör i ryggen. Men blir kanske värre på måndag när det är låder som vägen 58 kg?

Måste även städa här hemma, gammal äcklig disk och nytvättade kläder i soffan. Känner inte alls för det, vill egentligen in till malmö och shoppa eftersom att lönen kom idag :) Satt perfekt, dock var jag precis och tog ut 8000 som ska in till mamma direkt :( Men det får gå bra. Nu är jag skuldfri och allt är sparat.

Skulle egentligen in till malmö idag men det var ju tur att inte det blev av. Tycker inte alls om att gå där inne bland alla konstiga människor. Nä nu ska jag duscha, sen vidare till frissan och snacka med henne om hårförlänging.

Ännu en ny vecka

Veckorna går jätte fort, men dock inte lika fort som helgerna. Men just nu känner jag bara för att ha ledigt i några veckor. Jag vill jobba de vill jag verkligen för jag behöver pengarna. Men tycker inte dom två lediga dagarna räcker till, man hinner inte slappna av. Men det kanske inte finns mycket jobb kvar så det är bara att ta de! Sen ska jag ju vara ledig lääänge!



Snart kommer iaf alex hem och då ska vi sova, känns inte lönt att försöka sova nu för jag kommer ändå vakna av att han kommer hem. Idag skulle ju jag egentligen sova när jag kom hem ifrån jobb men nej då ringer pappa och bjuder på mat (revben, potatisgratäng & kyckling ben) mums, men efter det körde vi till Staffanstorp och skulle kolla på möbler till vårt kommande uterum. Som pappa ska börja på nu i höst. Dock blev det inga, eftersom vi har andra planer :) Men det blev en annan sak som man ligger i (bild under), den är riktigt skön så den ska jag nog sno av mamma&pappa sen! :D



Vad som hände i helgen kommer jag knappt ihåg.. Man glömmer ganska fort, men i fredags åkte jag hem till Max&Sandra, där det blev lite dricka dock var det tänkt att vi skulle åka in till malmö festivalen men jag ångrade mig för jag blev jätte trött så åkte hem och somnade direkt. I lördags var det bröllop(visst ja), det var trevligt! Var i kyrkan kl. 15 sen vidare till lokalen men först en välkomsdrink på torget (i Svedala). Sen blev det mat, dans, lekar och drinkar resten utav kvällen!

Nu tänkte jag kolla vidare lite till innan han kommer hem och snor datorn ifrån mig, så godnatt!

trött

Hemma ifrån jobb nu, ska sova en stund. Hejdå

söndag

Igår blev ingenting som det var tänkt. Jag och Alex hade ingenting att göra men sen ringde max och sandra så skulle vi egentligen hem till dom och umgås lite. Men så blev det inte, mamma ringde och sa att dom skulle börja tatuera hemma hos krille och pernilla. Och vi stack ju dit direkt, blev lite snack, efterrätt och sen satte dom igång. Sandra började med att tatuera in sitt namn på foten och därefter gjorde jag samma sak. Efter mig gjorde pernilla också någonting på foten och tillsist var det max tur som gjorde en på armen. Så det blev inte riktigt som tänkt igår. Men det var trevligt :) Dock vet jag inte hur det kommer gå på jobb imorgon med dom skorna jag använder där :p men sånt man får ta.

Nu har vi precis ätit "frukost" och ska snart åka in till stan, eller telia. Sen hem igen och städa undan för sen kommer felicia och eken och då ska vi bestämma vad vi ska äta och sen ikväll kl 21.10 ska vi se på bio, sen direkt hem i bingen! :) Usch vad hemskt att det redan är måndag imorgon!

redan söndag..

Då var det snart måndag igen, kan inte förstå varför helgen ska gå så himla fort. Men får njuta av resten av dagen. Ska snart klä på mig för vi ska hem till Milo & Lars och äta ikväll. Mer vet jag inte vad som händer, antagligen ingenting. Imorgon är det jobb igen, kanske, om dom fortfarande behöver folk. Men det får jag se när jag väl kommer dit :)

äntligen helg



Har väntat länge på detta. Ska bli så underbart skönt med lite helg. På måndag är det tillbax till jobb igen, kanske? Om dom behöver mer hjälp där vill säga. Men nu har jag precis förberett maten och alex ska snart komma in och göra den. Senare ikv ska jag till Max och Sandra där det blir några cider :) Vad mer kommer hända under helgen? Ingenting tror jag men jag klagar inte..

Onsdag

Är hemma just nu, ska snart iväg och ta något att äta och kanske damsuga bilen om jag orkar. Känner att jag börjar bli riktigt trött redan. Jobb imorgon igen, men snart är det helg vilket ska bli underbart!

Om jag inte har sagt något så har jag iallafall bokat tid till konsulationen på citadellkliniken, ska dit den 21 september, tyvärr den närmsta tiden dom hade och sen ska jag förhoppningsvis få göra operationen så fort så möjligt. För den 8januari åker jag till österrike. Fick också sålt moppen idag så har bara 5 tusen kvar på operationen vilket känns jätte bra. Plus att jag hoppas på helt ok lön nu :) Ja jag vill ju sätta i hårförlängning också.. Men kanske får vänta med det till min permenentning är borta? aja vi får se, kommer handla en massa kläder sen också!

Men nu ska jag rappa på alex så vi kan äta, för min mage kurrar nu. Sen ska jag nanna kudden så godnatt.


RSS 2.0