tisdag

Har jobbat, ätit och även hunnit duscha. Väntar just nu på philip för vi ska iväg till jägersro och fixa tillbaka mitt gamla nummer och sen blir det väl film (antagligen somnar jag). mer händer inte idag, tur är väl det. Skönt att tisdagen snart är över för det är den drygaste dagen på hela veckan.

i helgen blir det fest! lördag iallafall. på fredag vet jag inte än, har ju lovat att hämta emma på kvällen så får nog göra det. :)



köpte ju en ny telefon igår, tänkte att jag bara skulle in och fixa så att jag får räkningen istället för mormor. men nej man blir ju lurad hela tiden :) men det gör ingenting. jag behövde verkligen en ny så det blir väl bra. dock valde jag i svart, vet inte varför men antagligen för att jag inte orkade vänta i 3 veckor. gillar inte den svarta egentligen, men jag vet ju verkligen hur vitt blir!

1a advent

emma sov här inatt och hon stack vid halv tio för att köra familj. så nu väntar jag på att hon ska komma tillbaka med bullar, ska bara slöa hela dagen! :)

igår var det väldens tråkigaste dag. åt middag hos mamma och pappa, sen kom alemo & eric hem till mig men eftersom vi inte kunde bestämma film så hyrde vi. men fan vad dålig den va, jag skyller faktiskt lite på eric där för han hittade den! haha piss var de. men under filmen kom emma hem till mig, hon la sig i sängen vid datorn för hon klarar inte skräckfilmer ;) (var dock ingen direkt skräckfilm). sen körde vi ut iallafall, träffade micke lite och hade bara allmänt tråkigt.

ikväll blir det julskyltning och bandy!


lördag

igår blev det lugnt ja. jag och emma åt tacos sen körde hon familjen och vi körde till statoil och handlade redbull och där träffade vi lite folk. och tråkigt som vi hade så följde vi med till ystad.. men stannade inte jätte länge. efter ett tag i svedala så körde jag och emma hem och glodde på film men hann bara kolla i ungefär 10min sen ringer emmas mobil och min, då var det dax för henne att hämta familjen och jag fick hämta alemo. sen körde vi hem och sov gott!

nu har jag duschat och ligger i sängen, hade velat sova ännu längre idag men nej. ska iväg till jobb med mamma och pappa!

fullt upp

har visst missat att skriva. men i veckan har jag bara jobbat och träffat emma på kvällarna.

idag när jag kom hem ifrån jobb var jag riktigt trött, skulle egentligen jobbat över till 5 men jag orkade verkligen inte. så körde hem, åt hos mamma och pappa och sen satte mamma och jag oss i spaet. satt där en stund sen gick jag upp, körde och träffade ida och maja en stund. sen när jag kom hem var det bestämt att se skräckfilm med philip så det gjorde vi (eller?). jag började välja film och jag vet precis hur det blir då. så den var kass så vi bytade till ännu en kass film. men vi såg den iallafall. nu är jag ensam och fråga olle är slut så det finns väl ingen anledning till att vara uppe längre.

imorgon är det fredag och det är den absolut bästa jobbdagen på veckan! dock håller vi på med utförsäljningssakerna nu så tiden går ganska fort. glöm inte att komma dit, lördag och söndag 10-17!


blöööh

igår blev det ju törringe, men förfest här hemma. det gick väl bra, dock var det ingen höjdare på törringe. lyckas alltid bli av med vännerna? och sen är jag där, helt ensam. men träffade folk jag inte sett på väldigt länge så det var ju trevligt :) kom hem någon gång, emma följde med mig hem, hon somnade i soffan, för jag fick sällskap en stund och sen kom emma och la sig hos mig igen.

nu blir det mat sen vidare mot bandyn. :)



blir hemma innan törringe!

törringe

är nu duschad men inte klar! ska snart börja göra mat med emma. sen gör vi oss iordning. ska även försöka fixa musik i annexet för det blir förfest här hemma. sen åker vi till törringe för att se perikles, skönt att min skjuts är fixad, alemo är så snäll :D senare ikväll blir det kanske efterfest hemma? om någon e sugen ;) får se hur kvällen slutar ;)!

nu ska jag kanske ta en huvudvärk tablett? den börjar tränga sig fram :( ha en grymt trevlig kväll för det ska verkligen jag ha!


fredag om exakt 19 minuter

blev precis lämnad ensam, alemo har hållt mig sällskap, emma stack efter bingolotto. jävla pisse skit! aldrig med bingolotto. man vinner ju ingenting? jag emma alemo mamma och pappa hade vars en lott, inte fan vinner någon av oss? äh, så är de.

nu ska jag sova faktiskt måste upp till jobb imorgon för det är fredag och det är alltid så underbart. man är på bra humör hela dagen! efter lunch iallafall ;) sen ska jag hem och kanske städa så slipper jag på lördag. blir iallafall en lugn kväll för jag orkar verkligen inte festa två dagar i rad. jo visst orkar jag men då är jag inte ett dugg sugen på lördag. plus att vi ska in till stan på lördag också (IGEN) känns som jag är där alltid. för på lördag är det förfest hemma hos mig, eftersom att jag tvunget måste släppa ut hunden innan vi sticker iväg. nä nu lägger jag ifrån mig datorn!

sista dagen med tortyr bh och bröstband!

körde till frisören innan och så skönt det var! nu är det fräsch igen. sen körde jag till emma och fick en massa kläder så vi stack hem till mig så jag fick provat :) när vi var klara hemma så stack vi till mcdonalds, var bara tvungen att ha en varm oboy. sen raggade jag dit alemo & eric så träffade dom en stund. och nu har jag precis kommit hem ska snart sova för jag måste verkligen ha sömn!

som sagt får jag sluta med min bh och bröstband imorgon, det ska bli så underbart. men känns lite läskigt faktiskt, tur är fick jag köpt en bh i lördags. (75 h) haha, men skulle tydligen ha 70 i. aja, fler måste inhandlas så småningom!

på lördag är det törringe och jag är redan jätte pepp! haha, hatar törringe när jag åker därifrån men ändå ska jag dra mig dit?

14/11

var på jobb 7 imorse, efter ett tag fick jag jätte ont i magen, kallsvettades och blev yr. så körde hem och sov och nu har jag precis lagat mat och ätit! wow! jag kanske kan ändå om jag vill. nu till det tråkiga, disken!! men ska vara hos frissan nu klockan 5 så ska snabba mig.



senare kanske jag träffar emma, ska fråga om vi kanske kan gå ut och gå. har inte rört på mig på fyra veckor! det känns inte alls bra.

.

Har vaknat till liv, mår faktiskt bra nu. Ska snart åka till mormor & morfar, där vi äter och sen stannar jag nog inte så jätte länge för jag måste hem och sova (ta igen lite sömn) ändå jobb imorgon. Måste städa också, igår blev de ju dricka. Började inne hos mig och sen vidare på andra sidan så därför två ställen att städa på!!

dagen efter

oh fy, jag skriver när jag är människa igen..

lång dag

Kom precis hem, skulle åka hem med Nicolina men eftersom hon orkade stanna kvar hos Max &Sandra så bad jag micke köra mig hem :) Håller just nu på att ta av sminket och sen ska jag nanna. Ska in till stan imorgon antingen själv eller inte. Senare mot kvällen blir det nog fest här hemma. Eller ja så får det bli! Ska försöka hitta bh imorgon eftersom jag ska slänga den jag har på tisdag (långt åt helvete).

snart fredag!

jobb hela dagen, efter det körde jag hem till therese se körde vi och tvättade bilarna. nu är jag hemma och har precis ätit ska snart bege mig mot putte. hoppas jag är hemma till nio bara får inte missa robinson ju!

puss på dig

nu ligger jag i sängen, ska slänga iväg ett sms :) sen tänkte jag nanna kudden. eller jag kanske sitter här en stund till iallafall. upp och hoppa imorgon, woho. men klarade att jobba hela dagen idag! vet inte om jag skulle kört in och köpt en goose jacka imorgon? vi får väl se. örk vad man kan bli äcklad! ångrar att man inte gjorde allt lite annorlunda lite tidigare (väldigt mycket tidigare). sjukt att man kan ha sån ångest.

'

Nu blir det tvn så godnatt !

22.12

Dagen har gått för fort.. Snart sovdags igen. Var ju inne i stan och fick en ny data laddare och jag slapp att betala en enda krona!så nu fungerar det som det ska här. annars har jag inte gjort mycket alls, har hängt lite på q8. så kom nästan precis hem men blir snart hämtad igen, alex blev sugen på mcdonalds så snäll som jag är håller jag sällskap :) jag tycker veckan kan ta slut, behöver helg! men imorgon ska jag iallafall träffa felicia vilket jag inte har gjort på år och dar! så skriver väl mer imorgon :)

Måndag

Var på jobb idag till 11, kunde inte mer så jag får jobba några timmar bara nu fram till onsdag eller torsdag, då jag får lov att börja lyfta.

Måste in till media markt idag och lämna in min dator eller laddaren för den funkar inte att ladda längre.


igår/idag/nu

igår blev det 20 års fest för emma. kvällen gick väldigt fort! helt plötsligt var klockan 3 och då gick jag och la mig medans några satt där nere och snackade. sen vaknade jag, ingen aning om vad klockan var.. gick ner och satte mig i soffan sen satt jag och emma där några timmar sen blev det mcdonalds. efter det städade vi och sen satt vi igen, i soffan hela dagen. riktigt skönt att inte ha gjort något idag. fick även mat där hemma senare på kvällen eftersom att emma fyller år idag :) Grattis!

nu är jag hemma och skulle behöva sova, men när man väl ska det kan man ju inte. lägger kanske in bilder imorgon, blev några stycken fram mot natten.

något att se?



mamma kom in och gav mig den filmen, får se om jag kan somna annars lär jag väl sätta igång den.

börjar handla genom internet istället!

hemma ifrån stan, pisse skit! fick med mig hem en ring, ett halsband och ett par skor. jätte kul! inte vad jag behövde alltså. fick provat bh men det var den sämsta kärringen i världen som hjälpte mig. hon fattade inte att jag behövde en större, jag fick provat en men den var förliten i kupan och sen fick jag prova större men den var också för liten och sen fick jag en till, EN MINDRE! hur korkad får man va.. så nej jag skippar att köpa en tills jag känner att dom börjar få formen som dom ska ha. för om två veckor slipper jag helt!

annars vet jag inte vad som händer ikväll, har jätte ont i ryggen efter så mycket som vi har gått idag så nu ligger och försöker få bort de onda.

stan

sticker snart iväg till stan i hopp om hitta någon jag kan ha på mig i helgen. sen blir det väl en lugn kväll!


13.24

Har precis varit ute och kört en runda, känns som att övningsköra på nytt.. Har dock svårt för att lägga i backen, ettan & tvåan. Men imorgon ska jag försöka mer. Snart kommer Alicia och hämtar mig då vi ska hem till henne och sen ikväll äter jag där hemma :)

Ringde chefen innan också. Ska komma på måndag och testa lite, hoppas verkligen jag klarar av det! Behöver alla pengar i världen och är trött på att bara ligga hemma. Men nu ska jag göra mig klar!

tisdag

Vaknade runt 12 som vanligt, måste verkligen komma upp tidigare! Vid 1 kom mamma in och då hjälpte hon mig och tvätta håret. När jag var nyduschad så klädde jag på mig och åt. En stund senare åkte vi till Landskrona där jag skulle på återbesök. Allt gick bra, blev av med tejpen så jag kan tvätta mig ordentligt. Dock ska jag ha kvar bhn i 2 veckor till. Men fick göra ett undantag för en kväll om jag ville ha en egen bh på mig och utan bröstband. ;) Får se hur det känns.

Efteråt åkte jag och mamma till hm i landskrona och kollade lite sen vidare till espresso house och fika lite. Sen tillbaka hem till Svedala, blev avlämnad hemma hos Sandra så där har jag spenderat min kväll :) Ikväll hoppas jag att jag kan somna! Trött på att ligga vaken hela natten och inte ha någon alls att prata med!



Jag vill ha helg nu!
Fick också reda på att jag egentligen inte får bära tungt på 6 veckor till!! kul att säga det till chefen? Nej jag hoppas jag snart kan köra bil så jag kan komma till jobb och testa jobba lite.

RSS 2.0