party

Har precis diskat, och plockat undan. ska snart köra och lämna tillbaka filmer och sen ska jag hoppa in i duschen för ikväll blir det party. Ska vara hos Sandra halv 7 ikväll så måste försöka snabba mig lite. men det ska nog gå bra.

Har också varit inne i stan med Emma idag, blev ett par tights, ett par byxor och en tröja. Så förhoppningsvis kan jag ha på mig något utav det ikväll annars är det kris :) men nu ska jag inte sitta här med, ha en trevlig lördagskväll för det ska jag ha!

söndag

vet inte riktigt om jag tycker det är skönt eller om jag egentligen ska gråta... men denna veckan kommer nog vara lite annorlunda för på onsdag ska jag ju åka till landskrona på konsultation. så förhoppningsvis får jag operations tid så fort så möjligt. (eller jag kanske inte får opereras alls, vem vet) men så ska jag inte tänka. imorgon är det ju jobb igen och det kommer nog gå ganska segt, plus träning på kvällen, behövs efter hela denna onyttiga helg.

vad som hänt i helgen är väl inte så jätte mycket, men i fredags så körde jag alex till malmö för dom skulle ha firma fest. sen gjorde jag absolut ingenting. sov en stund och hämtade dom igen vid två tiden, dock hittade jag inte så det tog lite längre tid... men igår blev det törringe vilket inte alls var bestämmt. skulle egentligen bara vara hemma med alex men blev rastlös så jag åkte dit med emma och nicolina. hade nog väldigt roligt... har haft det sämre idag tyvärr. men idag har även pappa haft kalas för han fyller år imorgon. så skönt att man ändå tog sig in i duschen och fick fräsha kläder.

men nu är det idol så jag ska inte sitta här längre. skriver mer på onsdag om hur det blir!


ibland ångrar man vad man bestämt..

Vaknade nästan precis och jag orkar knappt klä på mig för jag är så satans trött, men jag ska tydligen iväg och träna nu kl 8. Sen ska jag hem i duschen och rätt ner i bingen. Annars har jag bara jobbat idag, har inte ens orkat diskat efter mig. uuusch! Aja nu måste jag resa mig upp innan ögonen stängs igen.

inget intressant att skriva om?

Har jobbat idag, som vanligt.
Har diskat idag, som vanligt.
Ligger i sängen, såklart!
Är trött, oooja!

Vet inte om det har hänt så mycket på den senaste tiden, var hos frissan för att färga mitt hår i förra veckan, dock är det grått och grönt just nu. Så får väl färga om det när jag kommer dit på tisdag och ska sätta i hårförlängningen. Vet inte om jag egentligen vill ha det längre? På helgen kanske, när man orkar fixa med det. Men nu? skulle kanske väntat lite längre.. Nej nu är det beställt!

Vi hade vår 2års dag förra veckan också.
Stod på jobb och så kommer det in en förvirrad kille med ett par blommor i handen och jag tänkte bara "han är ju helt lost den" men nej då söker han mig. Fick blommor utav älsklingen ♥



Bilden är dock tagen en eller två dagar efter så riktigt såhär såg dom inte ut.

Jaha vad har mer hänt? Inte ett piss. I helgen gjorde vi absolut ingenting. Det var riktigt skönt men denna helgen vill jag verkligen göra något! Nu ska jag fortsätta städningen kanske, om jag orkar.

RSS 2.0