hemma

Kom nyss hem ifrån jobb, är riktigt trött i benen och ont i ryggen har jag. Men annars har dagen gått snabbt. Ska snart bädda ner mig i sängen om jag orkar klä av mig kläderna och släcka i taket ens... Ska ju snart upp igen känns det som. Får ingen mat idag heller, inte alls sugen på att sticka iväg och handla något eller ens göra något här hemma.

Imorgon när jag kommer hem ifrån jobb redan kl 4, ska bli skönt att inte jobba över! Då ska jag packa, duscha och äta. Sen kör vi mot hasslö, är väl där ganska sent eftersom jag tror att det kommer ta tid för mig att bli klar imorgon. Men det ska faktiskt bli skönt att komma iväg i helgen och förhoppningsvis ta det lite lungt, har man tur så kanske det blir sol där också? vem vet. Skriver den dagen jag känner för det, inget kul att skriva eftersom att jag jobbar hela dagarna.

redan måndag snart..

Och jag kan inte somna. Skulle sovit för ett par timmar sen egentligen så ska snart vända mig om. Alex är inte hemma och vet heller inte när han kommer hem. Ska upp 6 imorgon bitti och känner redan hur trött jag kommer att vara. Men så får det vara, snart helg igen.. nästan

Annars har helgen varit ganska lugn, i fredags blev det ju fest hos Nicolina eftersom hon har fyllt 20 :) stannade inte så länge för jag och alex var jätte trötta så åkte nog hem redan kvart i tolv. I Lördags hyrde vi film och såg den, sen kom Felicia och Eken sen var vi bara ute och körde hela kvällen. Kom väl i säng runt 12 om jag inte minns helt fel? Och idag har vi varit på Pers Krog vilket vi var i fredags också men idag med mamma och pappa och åt söndagsplanka, faktiskt gott!



Nej usch snart ringer klockan känns det som! Godnatt

torsdag 21/7

Snart helg! Vilket jag behöver. Har jobbat redan 40 timmar denna veckan så behöver sova ut denna helgen. Är ju inte speciellt van vid att jobba mycket?! men imorgon blir det fest hos Nicolina :) Hoppas på en trevlig kväll. Resten utav helgen blir det lugnt!

Kom precis hem ifrån jobb, skulle egentligen stannat till 6 idag också men både jag & emma kände att vi orkade verkligen inte! Ska snart börja med någon mat, får se vad det blir om jag orkar. Skulle städa nu också men det är inte kul del heller. Så ska kolla runt lite på datorn nu för det känns inte som man hinner sitta så mycket eftersom jag somnar redan 8-9 på kvällarna. Skriver när jag skriver



Visst har vi ett helt underbart sommar väder? Så trött på det så jag kan spy! Skulle ju egentligen till Hasslö denna helgen, men vi fick hoppa de eftersom vädert ska hålla på såhär hela tiden så det får bli nästa. Men visst det är ju tur att man inte har semester iallafall :)

Måndag

Vaknade först utav att Alex klocka ringde lite i fem imorse, så kunde inte somna om förrän halv sju tiden och sen ringde Emma kl 9 men dock med bra besked :) Börjar jobba imorgon på ännu ett nytt jobb. Vilket ska bli underbart skönt. Visst är det skönt att vara ledig, men jag har ju själv fått välja det eftersom att jag hoppade av skolan. Så det tackar vi för! :) Snart kommer alex hem  och då ska vi äta frukost och sen kommer nog Sandra om vädert fortfarande är fint så vi kan sola och bada. Skriver kansker mer en annan dag, eftersom att min vardag är så jätte tråkig så skriver ändå inget intressant.

Söndag

Började med att vi åkte in till Nova Lund med Felicia & Eken. Hittade ingenting så vi åkte vidare in till Hansa där jag hittade ett par shorts som jag har letat efter. Skönt att man vet något man kan ha på sig på sommarrocken som börjar på torsdag.



Sen åkte vi vidare till Ica Maxi för att handla mat så vi kunde grilla grillspett på kvällen och så blev det, vi gjorde även efterrätt. Sen var vi riktigt mätta med blev ändå att vi alla badade i poolen & i bubbelpoolen. (Visst ja, måste in och hälla i klor.) När dom hade åkte hem vid halv tio tiden så gick vi och la oss, somnade efter en stund.

tisdag

Dagens instats är gjord. Började med att dammsuga poolen vilket jag verkligen hatar att göra! Sen städade jag huset inne hos mamma och pappa. Klippte även gräset. Så nu ska jag vila en stund och sen ta mig till Q8 för att tanka bilen tänkte jag. Mamma skulle inom och köpa sommarrocks biljett till mig nu snart, så får hoppas jag inte ska jobba allt för mycket under nästa helg :)

RSS 2.0