Mat film & mys

Har varit och ätit på buffalo steak house idag. Blev planka! Alltid gott. Men nu är man mätt och har precis varit ute på balkongen, snackat med mamma och pappa. Idag bokade vi också en resa till Phi Phi island. Eller vi bokade halvt. Åker isåfall på måndag och stannar en natt.

Imorgon ska vi till Phuket town och shoppa loss! Se om man kan hitta något kul. (Därför behöver jag har tag på dig Feeeeliiiicccciiiiaaa! ) Nu ska jag & alex se på film 127 hours.


Elefant ridning & orm show.

Igår bokade vi en tripp så vi kom ut till elefanterna. Klockan 1 idag hämtade dom upp oss så det blev en stund vid poolen innan vilket var tur för idag ahr det varit toppen väder. Skulle egentligen bli regn därför vi planerade detta. Men då fick man gjort det också. Förstår inte mig på det egentligen, du sitter bara där och elefanten lullar omkring :p det blev rätt drygt efter en timme. Men det gick bra ändå. Först var det orm show, killen var livsfarlig! Nej men han skrämde oss i publiken hela tiden.

Ikväll har vi inga planer, men än att gå och äta någonstans. Om vi hittar något. Alex och pappa är iväg och tittar på big buddah, vilket inte intresserade mig eller mamma ett dugg!



Örk vad man luktar!

dax för stranden.

Håller på att packa ner saker. Ska iväg till en strand som vi inte varit på. (Hoppas vädert håller i sig idag)


dax för stranden.

Håller på att packa ner saker. Ska iväg till en strand som vi inte varit på. (Hoppas vädert håller i sig idag)


onsdag

Har precis ätit. Vi beställde upp mat på rummet. Orkade inte alls gå ut och leta efter en dyr restaurang. Så det fick bli så idag. Ska iväg snart och köpa lite godis. Här ska vara en affär med svenskt lösgodis. Har inte blivit något godis annars på resan. Man är inte ett dugg sugen här faktiskt. Men idag är det en slappe dag :)

Imorgon får vi hoppas på bättre väder för idag har det varit lite halv kasst. Hade molnigt på morgonen och sen kom vi till stranden med sol. Vid 3 började vi ge oss hem för då började det regna. Efter det har det regnat från & till hela kvällen. Men nu ska vi iväg. ♥

tisdag (18.34)

Nu är alex i duschen. Vi ska snart bege oss mot patong. Solen är snart nere vilket är skönt! Vi tänkte kolla på lite ..... och .... ;) sen kanske hitta någon restaurang som lockar.

Mycket har inte hänt idag. Vaknade och det var molnigt så vi tog en taxi till karon och shoppade. eller ja det blev bara en bikini för min del. men alex fick handlat en hel del till sin mamma.

Igår var vi som sagt på utflykt, åkte till en ö som skulle vara jätte fin att snorkla på, men nja. Det var väl ingen direkt höjdare. Sen åkte vi vidare och fick snorkla ute. Ingen höjdare det med. Fiskar var där ju men det var verkligen inte så fint som jag har varit med om. Men klagar gör jag verkligen inte! Åkte vidare till något som hette Coral Island , där blev det mat och sen skulle vi stanna där i två timmar. Blev en del sol och bad. Dock inte det underbara fina som man sett det skulle va. Men inget fel på dagen annars. Man måste komma ut ibland och göra något :) Ska iväg någon dag på elefantridning i "djungeln" också. Måste bara hitta något bra.



Bloggar inte så jätte mycket. Har ingenting att skriva om. Blir mest sol - bad - sol - bad o.s.v. Därför lägger jag upp bilder på facebook ist. :)

söndag. (men vad gör det?)

nu är alex och duschar av sig, sen ska vi ner och få massage. eller jag ska testa att ta sån fisk sak. sitter med fötterna nere vid fiskar. man ska testa allt :)

nu loggas jag snart ut. har bara 1 minut kvars på internetet. ikväll blir det minigolf!

godmorgon

Nu har jag precis vaknat. ska tvätta ansiktet och sen ska vi ner och äta frukost. Idag ska vi nog iväg till kata beach. Får se hur där är. Tar nog med min kamera idag igen. Så bilder kommer upp senare. byebye ♥


Thailand

Framme i Thailand. Andra kvällen idag. igår när vi kom fram satte vi oss direkt vid poolen. Fick inte våra rum direkt. Sen fram mot kvällen gick vi ut och åt på håkans bar. Riktigt kasst ställe! Men sen åkte jag och alex taxi hem, kunde inte hålla ögonen öppna så somnade redan klockan halv tio.

Idag har vi varit i karon hela dagen. På stranden. Bränt mig i ansikte och på axlarna. Nu kom vi precis till hotellet för vi har varit och ätit. Ska ta en drink sen ska vi vidare och shoppa. :)

Jag kommer inte klaga på tre veckor här nere, det behövs verkligen! Skönt att slippa skola. Vintern. allt möjligt. Men nu ska vi kolla bilder. och ta något att dricka. Ha det fint där hemma! Är det något så hör av er via facebook. Blir inte många samtal här nere. Svin dyrt.




BILDER KOMMER UPP PÅ FACEBOOK HELA TIDEN. SÅ TITTA DÄR!

godnatt

Nu har andrée och alicia precis kört hem. Tog längre tid än vi trodde idag. Men  det gick bra ändå, vi blev klara så nu hoppas jag dom blev nöjda och glada :) Har varit fullt upp idag. Stress i skolan - hem direkt för att packa en del, och även tvätta lite - träning - hem och skrubba kroppen och raka mig - mat direkt när alex kom hem - sen somnade jag en lite stund... - sen kom a&a - nu är vi ensamma och tittar på two and a half men.

Hoppas man kan sova lite på flyget annars kommer jag vara död på kvällen imorgon. Eftersom när vi landar så är klockan 8 på morgonen i thailand och då har man hela dagen på sig att sola. Men det ska nog gå bra ändå :) Alex är i duschen sen ska vi sova. Så säger godnatt nu. Hinner förresten inte blogga imorgon. Så skriver så fort jag använder mig utav internetet när vi kommit fram. Kostar en förmögenhet bara...



om 30 min

kommer Sandra och hämtar upp mig för vi ska iväg till gymmet. inte speciellt jätte sugen men jag måste. sista dagen jag är hemma och kan.

Idag var det iallafall skola, vilket gick bra. jag fick gjort min uppgift och det var att fylla ledighetslappen. Mer har jag väl inte att skriva. Nu ska jag in och hämta tvätten hos mamma.  Skriver imorgon innan vi åker. ( Hoppas jag )


en dag kvar

Haft första lektionen nu. ska snart ha inflytanderåd och sen är det lunch. Vet inte hur länge jag går idag. har inte riktigt bestämt mig. nu ska jag ha lektion

måndag

Klockan 2 idag var jag och fick en ansiktsbehandling. Väldigt skönt faktiskt, förutom att noppa ögonbrynen. :( När jag var klar efter en timme gick jag till felicia. Snackade en stund sen kom mamma och hämtade mig. Blev mcdonald's var verkligen svin hungrig. (Dåligt) Nu har jag precis städat överallt. Skönt, så är det förhoppningsvis ganska rent när vi kommer hem igen. ( Om vi kommer hem, Flygrädd! :( ) Men det ska nog gå bra.

Imorgon ska jag till skolan klockan nio. Känner verkligen inte för det. Måste också fixa ledighet om det går. Inte så att man ställer in om man inte får ledighet?! Ska snart bädda ner mig i sängen och vänta på älskling ska sluta jobba. Hörs imorgon.

Jag älskar dig verkligen jätte mycket. Det vet du om! ♥

söndag! om möhippan

Lördag:
Som sagt så var det möhippa för Alicia. Vilket jag inte har skrivit något om. Men det började med att jag fick ställa klockan på kvart över 6, och sen gick jag upp och gjorde mig iordning och tog på träningskläderna. För halv åtta möttes vi utanför andrée och alicia. Gick upp och väckte dom. Då dukade vi fram frukost. En timme senare ungefär körde vi mot Malmö, där åkte vi till friskis och svettis så blev det ett träningspass med spinning! Fy bubblan. Jobbigt faktiskt och skav i ´piiiiip´.. Iallafall sen åkte vi vidare till Entré för att äta lunch. Sen vidare till big bowl och spela en timme. Efter det var det vidare till Emelie kompis. Där Alicia fick ansiktsmassage. (Det hade man ju inte tackat nej till ;)). Åkte sen vidare till Roland & Marina (Alicias mamma&pappa). Där det blev fundue. Alicia fick även göra en tårta med förbundna ögon. Även bestämma igredienserna med förbunda ögon! Men faktiskt blev den hyssat god, även om hon valde att ha morötter i..... ;)



När vi väl hade ätit så satt vi och snackade. Alicia fick svara på en massa frågor och fick även skriva en dikt till andreée. Ja lite sånt smått & gott.

Tyvärr fick jag inte fler bilder, glömde det helt! Men Emelie hade med sin systemkamera så förhoppningsvis kommer dom bilderna ut en dag :)


Men nu är det ju söndag, och Alicia & Andrée körde precis hem. Har gjort färdigt deras bröllops menyer. Vilket är en lättnad! Är bara en sak kvar som vi ska hjälpa till med :) Men mer har vi inte gjort idag. Dom har varit där nästan hela dagen så vi har bara tittat lite på tv. Imorgon ska jag iväg och träffa felicia, snacka och bara gå en runda. ( Om vädert tillåter). Godnatt på er iallafall, nu ska jag snart bädda ner mig i sängen.

dryg dag!

Ställde klockan på 9, åkte hemifrån vid 10 för att köra till falkenberg. När vi kommer upp vid halv ett så var där lunchstängt. Fick vänta och när vi väl kommer in så fick vi reda på att bilen vi skulle kolla på BLEV PRECIS SÅLD! Riktig jävla otur. Men sånt är livet. Gick in till en annan bilhandlare och men han fick sålt en sån bil jag sökte igår. Körde vidare till Höör, riktigt långt! Men när vi kom dit där och skulle titta på den så sa han; Ja här är nyckeln prova den om ni vill. Ungefär så. Men skitet startade inte, och jag gillade den inte alls. Så vi körde vidare och skulle titta på en annan i åkarp. Men när vi kom utanför ville vi inte ens gå in, där såg riktigt äckligt ut.

Kom hem vid tjugo i 5. Åkt bil i över 6 timmar utan någon lycka?! Fortsätter på söndag men med pappa. Alex är iallafall inte hemma just nu, han är ute och testar bilen. Hände något med den innan, allt klyddar idag känns det som!

Nu ska jag snart sova. Godnatt

Inte långt kvar nu!

Nu har jag snart packat ner allt. Hittade en massa kläder utav mamma som jag fick. Så slapp jag åka in till malmö för att köpa nytt.



Mer kan jag inte komma på. Något jag har missat?
Har ett problem bara. Min resväska är full...

Vissa borde kanske byta jobb...

Måste bara klaga lite. JAG VERKLIGEN HATAR VÅR SKOLA.

Man kommer till skolan, lektioner är inställda. Dom favoritiserar sina elever. När jag är i skolan är inte jag där för att jag ska gå till läraren för att berätta hur fina dom är i håret eller hur snygga deras kläder är? Snälla, det är bara patetiskt! Men det värsta av allt, vem som helst kan få mer än godkänt för det. Varför måste jag fjäska? idioter.. Då tänker ni kanske, men gör samma sak du också. NEJ det tänker jag inte göra. Punkt slut. Och vissa elever som skolkar, ja det gör jag med men bara för dom eleverna är roliga fjäskare o.s.v får dom mer betyg än vissa andra? Sånt kan jag störa mig på ordentligt. Istället för folk som verkligen försöker men inte har så lätt för att lära sig.

Vi har helt ärligt lärare som inte får luft när dom pratar. Dom pratar till luften är slut och sen andas dom, ni kan själv tänka er hur jobbigt det låter. Lärare som bara står rätt upp&ner och babblar i över 90minuter. Det är jävligt irriterande! Det är ju inte direkt så att man lyssnar? Hur kan man ens anställa sånna människor? Dom kan ju inte ens sin sak. Dom gör hela lektionen otroligt ointressant och helt meningslös. Vad är meningen med att vara lärare om dom inte ens tycker det är roligt? Allt handlar inte bara om, hon/han hade bäst betyg i skolan, hon/han gick alla gymnasie utbildningar och kunde allt. (Ja allt vad det nu heter). För en lärare är inte en bra lärare för hon/han hade bra betyg i skolan? Eller kan allt! Finns en massa man skulle kunna ta upp men det kanske inte är så lägligt.

mer kan man inte begära!

Var precis inne i malmö med pappa. Blev lite presenter till mamma eftersom hon fyller år imorgon.

Pratade med pappa innan också, om bilen. Men han sa faktiskt att jag fick vänta ett år med en helt ny bil. Vilket jag verkligen kan förstå, det händer alltid något när man precis har fått körkort och hur kul är det att krocka, få ett dörruppslag o.s.v. med en helt ny bil?! Och vad kan jag begära? Ska väl vara glad jag får mitt körkort betalt.. Men nu har jag iallafall kollat på bilar på blocket sen jag kom hem. Hittar en massa, men får nog bli köp när vi kommer hem ifrån thailand. :)

Hemma

Väldens onödigaste dag i skolan. Kom dit, ingen samhällskunskap, missade inflytanderåd och sen till företagsekonomin och inte fan kom där någon lärare. Kan man bli mer förbannad? Lärarna snackar om att vi elever kommer när vi känner för det men det är ju precis samma sak för dom!

Nog om det, nu måste jag röka och sen ska jag byta om för mormor hämtar mig. Puss i ljumsken,  hejdå.
(Har inga bilder eftersom jag sitter vid alex data. Och jag lovar att lägga upp bilderna ifrån i söndags när jag kommer hem)

tillbaka i skolan

Känns vädligt onödigt eftersom att vi inte hade någon lektion. Så är ledig fram till 11.10. Har lärare svårt för att skicka ett mejl och skriva att det inte blir någon lektion för dom som är klara i kursen? Hatar sånt.

Men idag är det iallafall en lång dag. Slutar klockan 16, och sen ska jag hem och sen kommer mormor och hämtar mig. Är ledig imorgon och på torsdag! Riktigt härligt!







Jag vill !!! Hoppas man har en otroligt snäll pappa nu. ♥♥

igång igen

Har snart gjort mig klar. Ska hem till Andrée och Alicia för att äta fondue och fixa lite till deras bröllop. Dom ska ju tvunget gå och gifta sig mitt i allt ;)

Nej men innan så var dom och hämtade mig och fick köpt lite saker i malmö, och snart kommer alex hem så kör vi direkt till dom. När vi kommer hem vet jag inte får väl se. Godnatt!

Trevlig fredag på er!

Klar för att sticka nu, ska bara packa ner lite små saker.





Blev enkelt idag. Tights, jeansskjorta, linne och lite smycken.

Fredag 15.37

Vaknade imorse vid.. kommer inte riktigt ihåg. Men lite över ett kom Max och Sandra och hämtade upp mig, för jag och Sandra skulle träna. Sagt och gjort, när jag kom hem tog jag på mimmi ett koppel och gick en runda med henne. Och nu har jag precis kommit ut ur duschen. Måste försöka hitta kläder att ha på mig idag.. Känner att det kommer bli jobbigt att hitta det. Halv fem kör mamma mig till Sandra för vi ska ha lite tjejmiddag där hemma. Mysigt. Blir spel och vin.

Imorgon blir det en lugn dag tror jag. Lovat mamma att passa mimmi för dom ska ha gäster så därför blir det nog någon film antagligen. Men det får vi se imorgon , nu ska jag klä på mig och försöka hitta kläder.


rastlös

har städat så gott jag kan nu. och jag börjar bli rastlös. mamma och pappa fick precis gäster så dom kommer väl snart in och tittar också, sen ska jag slänga mig framför tv. ring om det är något eller om du/ni vill hitta på något.

rastlös

har städat så gott jag kan nu. och jag börjar bli rastlös. mamma och pappa fick precis gäster så dom kommer väl snart in och tittar också, sen ska jag slänga mig framför tv. ring om det är något eller om du/ni vill hitta på något.

snart skola!

Idag är det redan torsdag och på tisdag så är det skola. Jag kan ärligt säga att jag längtar lite, men det är BARA för det närmar sig Thailand då.

Imorgon är det fredag och det ska bli skönt faktiskt. Även om det inte känns som någon speciel skillnad. Men ändå :) Nu ska jag snart börja klä på mig lite bättre kläder och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.

igår:
När jag och alex hade tittat på film så körde vi mot anderslöv/trelleborg, de hållet. Vi skulle hem till Pia eftersom att min mamma och pappa var där. Så vi hälsade på en lite stund, blev ett par glas vin och lite onyttigheter. Vid tolv började vi köra hemåt. När vi också var hemma hos Pia så hade hon en bil till salu. Men den tilltalade inte mig speciellt. Men på söndag ( om den finns kvar ) så ska jag och pappa köra och titta på en bil till mig. Hoppas Hoppas Hoppas! Mer hade jag inte att säga.

BARA 13 DAGAR KVAR TILL THAILAND! HELT UNDERBART. Så nu får snön försvinna helt tycker jag!



( ibland måste man bjuda på sig själv. )



rubrik?

Efter att ha badat med mamma och andréa idag. Så åkte jag och mamma och handlade, sen gick jag vidare till cecilia och elin. Blev snack och ett par cigg. Åkte sen hem och då blev det mat direkt. Nu sitter vi och tittar på tv som vanligt.

Imorgon ska jag försöka ta mig upp tidigt för jag och sandra ska åka till vanningen för att simma. Ska bli skönt faktiskt. :) Vad som mer händer imorgon får vi se. Antagligen inte spännande men då är ju allt som vanligt. hejdå



(Fick bli en gammal bild på mig och mimmi.)

Nu måste jag verkligen lova mig själv!
- Ska ut och gå MINST en gång om dagen.
- Simma en gång i veckan.
- Gymmet en dag i veckan.
- Och step up en dag i veckan när det kommer igång igen.
- Och förhoppningsvis skogen en gång i veckan.

godmorgon

Ställde klockan på halv elva, kom upp tio i ungefär. Och nu har jag precis gjort bullar. Väntar på att dom ska ha jäst klart. Sen ska jag ut och gå en runda med mimmi tänkte jag. Måste få röra mig lite iallafall.

Skriver kanske mer sen när jag har något att berätta. För nu ska jag titta lite på tv. Puss och hej!

Hemma

Kom hem klockan 1 från Sandra. Där det blev film och kortspel. Nicolina Lotta & Emma var också där. Faktiskt bra film med massa kärlek.



Nu ska jag ut och ta en natta cigg och sen ska jag gå och lägga mig. Ska kanske ställa klockan så man kommer upp imorgon också. Sugen på att träna men får se hur det blir med det. Nu ska jag sova iallafall.

Om bl.a min nyår!

Har precis varit och badat med mamma, skönt! I badet sysselsatte jag mig med att plocka av alla mina naglar. Har verkligen inte råd att betala det varannan månad längre.. Så nu börjar sparandet.

Innan var jag som sagt i skogen tillsammans med Sandra, Nicolina & Emma. Och såklart hundarna. Det blev en liten runda 2,6 km. Men det var riktigt kallt och väldigt jobbigt att gå där. Men annars var det skönt :) Nu sitter jag och glor på 2 1/2 män.

Nyår:
På nyårsafton var vi som sagt hemma hos Nicolina. Kom dit halv sex och då fixade dom lite där hemma och när alla hade kommit så började alla fixa med maten som var Oxfilé med kroketter och potatisgratäng med en massa olika såser. Riktigt gott var det verkligen! Efter maten så blev det spel och en massa skratt. Senare mot kvällen när klockan började närma sig tjugo i tolv så gick Jag, Alex, Emma & Linus ner till torget för att se vad som hände där. Det var verkligen en besvikelse. Inte alls mycket folk och inte alls många raketer. Men efter en massa kramar och pussar så gick vi tillbaka igen och då drack vi och snackade en stund till sen fixade vi skjuts hem av Martin. Somnade väl runt 3 tiden, så det blev inte för sent heller vilket var väldigt skönt. Annars hade jag verkligen en riktigt trevlig kväll :) Bilderna vet jag inte riktigt var dom blir av eftersom att det var Sandra som fotade så man vet aldrig när dom kommer upp ;)

måndag

Händer det inget kul idag? Fest.. vad som helst. Är så jävla trött på att sitta hemma och städa, diska, pocka undan hela dagen. Speciellt efter andra. Alltid, dag in och dag ut.

iväg till skogen

Vaknade av att Sandra ringde och väckte mig, vilket var bra så inte denna dagen blir förstörd. :) Hon kommer snart och hämtar mig iallafall för vi ska till skogen med hundarna. Skriver väl mer ikväll. För mer har jag inte att säg.

2 januari

Kom precis hem. Har varit i malmö i några timmar nu. Först åkte vi till ikea, äckligt mycket folk. Efter en stund där åkte vi vidare till Media Markt. Ville egentligen inte in men så blev det ändå. Vilket var tur det för vi fick en tv utav mamma och pappa. :) Blev en 47". Räcker gott och väl! Blev väldigt stort här hemma. Men blev nog precis lagom :)

Ikväll ( snart ) ska vi hem till Andrée och Alicia för att äta god mat. det blir nog lugnt sen, är faktiskt trött idag.



Ser inte jätte stort ut, men det är den! Nu ska jag lägga mig ner för att förhoppningsvis bli av med min magont.

2011

Nytt år igen..
men jag uppdaterar mer ikväll när jag har kommit hem, för nu ska jag göra mig iordning.








RSS 2.0