återbesök

Ligger i sängen just nu, alla somnar ifrån mig känns det som. Alla bara jobbar :( Hoppas verkligen jag kan sova inatt, har börjat få svårt för det för den dryga bh:n skaver in i kroppen och kliar! Men imorgon ska jag på återbesök så jag hoppas på att allt är som det ska. Vill även veta hur länge jag ska ha denna pisse bh:n. Men jag ska väl inte gnälla. :) Hade bara varit underbart om jag hade kunnat sova på sidan!

Men imorgon ska jag också försöka tvätta mitt hår själv, eftersom jag har fått gå till frissan innan för jag inte har klarat det. Men klarar jag det imorgon är det ju ett framsteg? Har inte mer att skriva nu.



vill verkligen kunna köra bil igen, hoppas det känns bättre efter imorgon!

måndag

i lördags var vi hemma hos therese, blev massa snacka och vin. Klockan 12 stack jag och emma vidare hem till putte en stund. Sen körde emma mig hem och jag somnade sent.. igår vaknade jag klockan 1, låg kvar i sängen och sen blev det bråttom och fixa sig för att sticka på bandy.
Emma och jag åkte hem till mig sen och skulle göra mat men fy vad äckligt det var så tyvärr fick det bli mcdonald's.

Nu ligger jag och kollar på skilda världar. Nu börjar det äntligen hända saker (efter 11 timmar).

lördag

Och det känns helt underbart att det börjar hända lite saker. Igår var första kvällen jag inte var hemma på flera timmar och det gick jätte bra! Idag ska jag skippa mina tabletter helt och se hur det går. Så kan jag förhoppningsvis få i mig lite vin ikväll?

Ikväll ska jag först äta hos mamma och pappa, sen blir jag hämtad utav therese då vi ska hem till henne. Även emma kommer dit. Man vet aldrig hur kvällen slutar :) Har lite problem med valet av mina kläder, kan inte riktigt hitta något som jag trivs i och kan använda..

-

Helt ärligt, jag bryr mig inte ett dugg. Jag har kommit vidare i mitt liv, det gick fortare än jag trodde (och även för dig). Jag vill inte ha någon kontakt och det vet du om. Jag träffar andra, du träffar andra så vad är meningen? Du och jag har varit. Dock alldeles för länge..

- man kan inte prata som vänner med sitt ex, inte direkt efter. vi var eller är inte gjorda för varandra.

livet leker

idag har jag haft besök, josefine har varit här och snackat skit. skönt att inte vara ensam. men det behöver jag inte vara, dock vissa man inte känner för att visa sig just nu för bara ;) men jag tar det som de kommer. händer ändå inte mycket annat.

på fredag ska jag och emma till mitt jobb och hälsa på, ska bli kul att träffa dom lite. och på lördag ska jag nog hem till therese för myskväll, om hon har blivit friskare och har ork. annars blir det lugnt, faktiskt skönt att det inte händer en massa runt om så man blir avundsjuk på saker man inte kan göra.

men nästa helg är det fest för emma :D då jävlar! haha kommer nog bara få i mig en cider eller två, antingen däckar jag eller så blir jag jätte full.. men det ska bli spännande. men nu på tisdag ska jag på återbesök :) ska bli kul får jag hoppas. är lite rädd att de ska vara något fel eller om ärren inte läker som dom ska. och jag hoppas jag inte behöver ha min jävla tortyr bh så länge till! öööörk.


Bröstoperationen

Då har det gått några dagar, och jag hoppas på att dagarna går ännu snabbare framöver.

Operationsdag: Åkte hemifrån halv åtta, körde och hämtade therese. Sen var vi påväg. Kände mig inte alls nervös, jo lite blev jag när vi närmade oss men sen försvann det igen. Kom in på kliniken och nästan direkt kallar dom på mig, fick gå in till en tjej och prata lite och sen visade hon mig (oss) upp till mitt rum och till sjuksköterskorna där. Fick tydligen det finaste rummet med utsikt ifrån båda hållen. Men sen kan man ju undra hur ska jag se de när jag bara ligger på rygg och sover mest? Plus att det blåste väldigt mycket.

Iallafall, när jag kom in där fick jag gå och duscha och sedan sätta på mig morgonrock, fick även lite lugnande medicin. Dom kom även in med inlägg så jag fick prova storleken en gång till men då hade jag nog redan bestämt mig så det blev som vi bestämde på konsultationen 700cc. Sen satt vi och väntade ännu mer tills en läkare kom in och gav mig en spruta i armen, snabbt och lätt. Sen orkade inte mamma och therese vara kvar så dom gick och fikade och lite senare kom Doktor Johan in. Han ritade på mig och svarade på mina sista frågor. Sen väntade jag ännu lite till och då kom narkosläkarna och hämtade mig, inte ett dugg nervös var jag och det var jätte skönt! Kom ner till uppvaket där en del låg. Såg inte alls för inbjudande ut.. Men sen vidare till operationssalen. Fick lägga mig och sen somnade jag in så småningom. Tyckte inte alls det var obehagligt, jag somnade och vaknade av att jag var jätte trött bara och hade ont såklart.

Efter en stund blir jag upprullad (vilket jag inte har något minne av alls) till rummet där mamma, mormor och therese väntade :) mamma och therese stannade inte länge, dom skulle bara kolla så jag vaknade upp ;) men mormor var kvar, vilket var ganska onödigt eftersom att jag bara sov hela tiden och snarkade tydligen så mormor höll på att somna själv. Sen sov jag från och till ändå fram till morgonen dagen efter då pappa skulle hämta mig. Helvete! Det var verkligen de värsta jag varit med om. Fick se mina tudor men nja ingen vacker syn, stora svullna och satt uppe i halsen (vilket dom ff gör).. Och illa mådde jag också. Men hem kom jag och jag la inte alls skönt hemma, ont hade jag och gnällde gjorde jag. Jag la bara och önskade att jag aldrig gjorde det. Men jag börjar ändra inställning lite iallafall..

Nu är jag nog på den drygaste tiden, tiden där jag kan vara uppe och röra mig men jag kan inte köra bil så kan inte ta mig någonstans ändå. Ska fråga pappa om vi kan byta bil några dagar sen så jag kan köra automatare :)

Skriver mer när det händer några framsteg här.

snart dax

Idag har jag varit ledig ifrån jobb, skulle få lite fixat här hemma men än sålänge har jag inte gjort ett dugg. Har ingen ork i kroppen känns det som. Men när emma slutar ska vi iväg och storhandla till mig så jag har något att leva på, för imorgon är det operationsdax. Känner mig inte riktigt redo än men hoppas det kommer kännas bättre imorgon, är inte ens nervös idag? usch. Men hoppas att allt kommer att gå bra. Therese ska iallafall följa med mig imorgon och såklart mamma :) Åker hemifrån kvar i åtta. kommer ju inte hem förrän på torsdag tyvärr.


ett tag sen nu

Det har ju hänt en hel del om man säger så, är tillbaka i singellivet. Och ja, det känns bättre och bättre för varje dag. Man får vända det till något positivt :) Har varit en del fester och en massa jobb så är nästan aldrig hemma iheller. Träffar och pratar med en del folk man inte har hört röken av på hur länge som helst så det är väl alltid trevligt.

Just ikväll är det bandy, så ska snart hämta upp emma så ska vi fixa mat. Annars är det ju söndag och det är alltid lika trist. Fast inte riktigt idag eftersom att imorgon är det sista dagen jag ska jobba sen ska jag vara ledig i någon vecka framöver :D Ska faktiskt bli skönt, hoppas jag. Kan kanske inte svara på de just nu.

Vet inte om jag ska ha kvar bloggen, känns skönt att skriva något ibland. Vi får se.

snart igång igen

En hel vecka har gott och jag har ändå inget kul att skriva om? måste ha världens tråkigaste liv. Nä kanske inte. Ikväll är det törringe igen, borde egentligen stanna hemma eftersom att jag blev frågad om att jobba imorgon men konstigt nog valde jag att spendera pengarna än att tjäna dom? Får iallafall se hur jag mår imorgon. Nu kommer snart Alex hem och då ska vi äta och sen klockan 7 ska jag vara hemma hos Emma för att förfesta. Är väl hemma inatt någongång.

Idag är det den 1 oktober och snart dax för operation! Längtar otroligt mycket men samtidigt är det helt sjukt vad nervös jag blir när jag tänker på det. Annars händer det inget annat kul denna månaden tror jag. Skriver mer när jag har något att skriva :)

RSS 2.0