Måndag

Igår efter vi hade ätit, så ville killarna såklart sticka iväg och fiska. Och visst det var mysigt. Men bara efter tio min när dom märkte att dom inte fick fisk så skulle vi sticka till en affär och hitta andra fiskesaker. Bara precis i onödan! Får igår iallafall, man måste kanske fiska på ett ställe där det finns fisk?!!







Och såklart ↓



Nu idag, måndag. Så ska jag snart gå ner och fixa lite för felicia kommer hit idag och solar och badar! :) Verkar som vi valde helt rätt dag, vilket vi inte brukar.. Hon kommer även med bullar, mums! Puss och hej på er.

sommar och sool!

Underbart väder har det varit hela dagen, så mellan 11 halv 12 kom Andrée och Alicia för att hälsa på och sola och bada hela dagen. Alex har ju jobbat sen halv sju imorse och slutar nu halv sex. Här är några bilder ifrån idag ↓





Pappa och Andrée fick lekt av sig lite!



Sexigt mamma...

Iallafall, nu ska jag snart göra mig iordning för sen ska vi hem till andree och alicia för att äta grillat, mums! Resten av veckan ska jag bara sola och lata mig om det blir så fint väder som dom har lovat.

Torsdag 24/6

Godmorgon!

Kan man verkligen säga, förstår inte varför jag är vaken nu. Är egentligen jätte trött men kunde inte somna om när alex hade stuckit och jobbat. Men om en timme, lite till så åker jag Sandra Nicolina Emma och Julia till stranden :) Hoppas man kan få någon färg idag! Sen ikväll blir det bara att förbereda inför imorgon, musik, pool, till bordet, dricka.. en massa..

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med!


godmorgon?

Vaknade av att Alex ringde. Så det var bara att gå upp så nu sitter jag Här. SKITväder! Jag som hade tänkt sola hela dagen! :( Fast iofs nu kanske jag får gjort något här hemma. Får börja med att städa mitt rum iallafall.

Igår var Max och Sandra här hemma och snackade lite, vi bestämde att vi ska boka resa på lördag. Och som det ser ut nu åker vi den 11 september till Marmaris, turkiet. Har själv aldrig varit där. men det ska bara bli helt underbart att komma iväg en vecka. :) Såklart måste jag ta ledigt ifrån skolan, men man ska väl inte klaga?!!

inne igen

Nu har jag precis gått in, blev rastlös. Förhoppningsvis har man fått lite färg på ryggen, för det behövs!


jaha

Drog mig ut i solen ändå, men var tog solen vägen nu? Börjar bli kallt, men jag orkar inte heller gå in för där är det ännu kallare. Måste hänga ut tvätten också, en hel del jag måste göra känner jag. På torsdag måste jag klippa gräset och dammsuga poolen. Hur ska jag hinna?!!

En låt jag inte kan sluta lyssna på.


trött!

Vaknade av... vet inte vad? Sen ringde mamma iaf och jag gick upp men nu märker jag att jag inte hade behövt gå upp riktigt än. Ska snart iväg till barnmorskan. Tråkigt men sant!

Jag, alex och mormor har bestämt att den 3 juli åker jag, alex och mimmi upp till blekinge. Ska bli skönt.. lite .. kanske. Åker på lördag morgonen och kör hem under tisdagen någon gång. Som tur är ska jag pch mormor ut och shoppa kläder! Enda anledningen varför jag vill dit?!! Men nu ska jag ut och ta frisk luft.


FREDAG!

Idag är det som sagt fredag och jag och felicia skulle egentligen ligga och sola hela dagen, men såklart när hon och jag bestämmer det så är det PISS-väder. Men istället sov jag till halv två, var väldigt trött och mådde inte speciellt bra när jag vaknade vid elva..

Men nu kommer snart mormor och morfar, ska prata med dom en stund och sen ska ja ut och cykla en runda. Synd det blåser bara.

SÅ UNDERBART MED SOMMARLOV!


Hejdå på er!

Iväg igen!

Nu blir det Svalan, så det är bara in i bilen och Malmö direkt! Hejdå! Sen blir det sängen och film jag hyrde innan, usch.. Blir en sen kväll känner jag!!

Torsdag

Vaknade av att felicia ringde och då var det dax att cykla och möta henne. Sen la vi och sola i lite mer än tre timmar. Och det märks nu... Aj vad ont jag har. Ja imorgon är det dax igen får jag hoppas! Var även på mammas jobb och hjälpte till där, så nu har jag nästan alla pengar sparade till turkietresan eller iaf hälften!

Nu ikväll har jag varit och träffat felicia en stund, blev en lite runda. Och direkt när jag kom hem så ringde andree och då var det dax att sticka ner till q8 för att snacka med alex och blev nästan precis avsläppt. Skulle till svalan idag men alex mådde inte så bra.. Han kanske ändrar sig?!! Iallafall, Nu ska jag fortsätta det jag höll på med.

Visst ja, midsommar är äntligen bestämt! Blir fest hemma hos mig vid poolen. Förhoppningsvis håller vädert i sig.

Söndag = Storvinst på bingolotto

Heej! Idag är det Söndag och som vanligt har vi spelat bingolotto. Äntligen blev det STOR-vinst. Andreé ringde in för han fick bingo på 100kr. Och han kom med, så han fick spela "tärningen" usch så nervöst det var hemma hos dom. Men tillslut när han var med så vann han 50 000kr på heminredning. Vilket inte är helt fel?!

Efter det så åkte vi vidare hem till mig och år marängswiss. Sen åkte dom hem och jag & alex la oss i badet en stund, eftersom mamma och pappa ska tömma den på vatten imorgon. Så det kan bli rent och fräscht vatten igen. Iallafall nu ska vi snart hoppa ner i bingen och se om där är någon bra film på tv. Skriver kanske mer imorgon.

Lördag

Ännu en dag idag för att fira en student. Idag är det felicia. Fast hon gick ut i onsdags men inte här nere :) Så vi fem tiden ska vi vara på erlandsdalslokalen. Äta gott och dricka gott! Så när jag ändå sitter här tänkte jag lägga upp lite bilder från gårdagen!


Påväg mot Skurup, till ekens student!



Härligt väder!


Student på nisses



Grattis!!


hej hopp

Idag är det fredag och idag slutar vi skolan för att ha sommarlov! Ska bli hur skönt som helst. Men hoppas bara vädert blir bättre! Idag ska vi iallafall på en del studenter. Ska kolla frst på när mattias går ut i skurup, sen vidare till svedala och vid fyra tiden går nisses ut. Och sen redan klockan fem måste vi snabba oss till trelleborg för att se micke, efter det åker vi hem till micke igen och hälsar på. Känns som det kommer bli en stressig dag/kväll?

Sitter just nu vid datan BARA precis för jag ska födriva tiden lite. Såklart gick jag upp för tidigt? Men, nu ska jag sticka. Ha de bra!


godmorgon...

Kunde inte somna om efter alex telefon hade ringt så jag gick och satte mig vid datan. Inte speciellt kul det iheller. Men ska ändå sticka hemifrån runt halv elva föratt köra Alicia till vårdcentralen. Stackaren har ont i ryggen.. Sen blir det bråttom till trelleborg för alex ska klippa sig.

Något annat händer inte idag. Som vanligt!!

förhelvete!!

Hur fan kan man bara vilja bo här ute , mitt ute i ingenstans? Fattar inte meningen med det. Hatar detta skit stället, och snåla jävla föräldrar har man också. Låt mig bara komma härifrån! Helvetes landet, det är skit! Man kommer bara precis utanför dörren sen kommer man inte längre. Har levt såhär nu i hela mitt liv, jag kan detta nu & jag är trött på det! idioter..

måndag 7 juni

Vaknade klockan tolv tror jag. Och vid ett var jag i skolan, skulle egentligen till gymmet men såklart var där låst. Smart när dom har sagt ett det ska vara öppet den tiden? Iallafall, sen skulle jag göra prov i geografi men det blev inte så iheller. Gick till esteten en stund och snackade med P-o och Eva. Så nu har jag (eller alex) gjort klart min sista uppgift. Nu är det bara det provet i geografi som ska vara klart denna veckan sen är jag färdig med skolan för denna sommaren!

Ikväll kommer Felicia hit och då blir det jacuzzi och prat. Har redan badat en gång idag men det är fortfarande lika skönt! Idag blir det nog grillat, kanske. Är inte speciellt hungrig idag...



Sommar!

lördag morgon.

Har solat hela dagen och usch vad jag har bränt mig.. :( Andree och alicia kom på besök en stund. Tog första doppet för året idag.

Detta var ju ett måste. ↓





Nu stack alex iväg för att jobba och jag och mamma och pappa ska snart cykla ner till byn och äta Kina mat. Sen sticker jag hem till andree och alicia och väntar in alex där tills han har slutat. Ikväll/inatt blir det förhoppningsvis att vi badar mer i poolen, för det är riktigt skönt!

från igår.



Det blev en runda till stranden innan filmen började.



älskling


sooool !

Har varit ute och solat en stund, ska snart ut igen! Tänkte bara lägga in några bilder på när mimmi badar. Jag vill också bada, men det är fortfarande för kallt :(

- Vad hade mimmi gjort utan sina tennisbollar?



- Hoooppp!



Nä nu ska jag ut igen, för vid tre ska jag vara färdig fixad och vara hos Petra för hon ska fixa mina naglar. Dom börjar bli väldigt långa nu!! Ikväll ska jag och älskling på restaurang (millenium) sen vidare på bio för att se sex and the city!

sol och värme

Det gillar vi! Har solat en stund nu, fast det blev för varmt.. Idag grillar vi hamburgare och senare tar jag moppen till Felicia så ska vi gå ut och gå, en långrunda får det bli för det var längesen!





Nej vad det har börjat blåsa, hoppas vi får något mat idag bara..



ny telefon!

Lämnade ju in min iphone i förra veckan tror jag det var. Och idag fick jag en helt ny, det tackar vi för. Men nu lär jag väl aldrig få använda den eftersom alex leker med den hela tiden.. Iallafall, skulle nyss gå och lägga mig, men känner på mig att jag inte kan sova. Så sitter väl här en stund till. Det blev även en stund i jazzucin idag Igen! Känns som man kommer sitta där alltid nu. Detta inlägget gjorde jag bara för att jag absolut inte har något annat att göra.

En sak till, När fan kommer sommaren hit? Dom lovade i måndags men är ändrat till imorgon, får verkligen hoppas att det stämmer denna gången. Vill ju börja sola och bada en massa! Så blir det fint väder imorgon så hoppas jag på att få lägga mig i en solstol!

RSS 2.0