lång dag

Skolan började kl 9 och idag går jag till 4. Usch hatar dom två sista lektionerna, Webbdesign! Riktigt tråkigt och det trodde jag inte men det var helt fel val. Hoppas verkligen att man kommer ändra sig och börjar trivas.. Ikväll ska vi förhoppningsvis fixa i annexet och sätta upp väggarna för elektrikern blev färdig igår, woho! För denna gången iallafall.

Ska snart fortsätta med samhällskunskap i en halvtimme och sen har vi inflytanderåd och sen äter vi. Är inte speciellt hungrig faktiskt med det blir väl nudlar för det är antagligen ingen god mat som vanligt.

Men det var de! Nu ska jag kolla annat.



uttråkad

Vill göra något... Ensam hemma och är riktigt uttråkad. Vad händer en sånhär dag/kväll?


måndag - igen!

Uppe imorse vid halv nio, för kl nio var Sandra här. Dax för träning igen. Usch så trött jag är nu! Har iallafall duschat och gjort mig iordning ska snart gå ner och plocka ihop sakerna för att sen ta moppen till skolan, jaaa vad jag älskar att köra moppe!! :( Just nu är elektrikern hemma hos oss och förhoppningsvis får någonting gjort. Så vi kan fortsätta mer vårt.

Måste köra tjugo i så får väl gå ner nu. Lönt med en halvtimmes lektion? Förstår inte schemat på dexter. Onödigt onödigt! men hejdå

happy fredag!

Alex har kört och jobbat och jag sitter och väntar på att Andrée och Alicia ska bli färdiga med kycklingen så dom kan komma och hämta mig för just nu har jag väldigt tråkigt. Sitter och lyssnar på musik och spelar Petville?! Aja.

Kom hem ifrån skolan och somnade, SÅKLART! Men det gör ju ingenting är ju faktiskt fredag idag. Men inte vilken fredag som helst.... En väldigt tråkig fredag, en sådan fredag där det inte händer ett piss!

Nu ringde Andrée så nu är det brott. Hej !

godmorgon

Vaken nu eftersom någon "glömde" släcka lampan och sen stack. Iallafall ska snart göra mig iordning för jag inte har något annat att göra fast jag ska inte vara i skolan förrän halv elva och sen ska jag hem direkt kl 12 och träna med sandra. Blir idag igen eftersom hon ska iväg hela helgen sen..

Igår var det som sagt malmöfestivalen, men usch vad tråkigt.. Gick bara och trängdes. Och jag vet nu, LANGOS SMAKAR SKIT!

Ska sluta klaga. hejdå

hemma

Så nu har jag slutat, och det känns skönt att jag inte åkte hem då när jag egentligen ville... Ingen speciell rolig lektion, fattar ju ingenting om det här med photoshop. Någon man kanske ska lära sig. Men iallafall, pappa kom och hämtade mig efter skolan och när jag kom hem så var elektrikern här. Hoppas nu inte han tar för lång tid på sig så vi kan börja med det andra vi ska ha gjort.

Nu väntar jag på älskling tills han har slutat, sen vet jag inte riktigt hur vi ska göra ikväll. Men ska iallafall se Nrj i Malmö. Kul när man verkligen vet hur extremt mycket folk där kommer att vara. Men man måste väl se det, har ju aldrig sett det förr så.

Nu ska jag ta och fixa frillan och kanske sätta på lite smink.



Charmig bild! Från idre förra året. Saknar vintern lite nu faktiskt, detta vädert känns väldigt meningslöst!
Och ja! det var väldigt kallt där uppe på toppen, därför jag ser ut som jag gör.

13.43

Nu har jag haft två lektioner, Samhällskunskap A och Danska. Känns skönt! Nu sitter jag och väntar på att ha Fotografisk Bild. Men får se om jag verkligen orkar.

Tränade som sagt imorse kl 9. Så var hemma vid halv elva och då var det dax att sticka in i duschen direkt! Sen skolan. Men ikväll blir det malmöfestivalen!

tisdag 24/8

Jag precis varit och ätit, blev nudlar och mackor. Usch så mätt jag är just nu.

Ska snart ha företagskonomi och jag är inte alls sugen! Vill hem och sova en stund men nej! Slutar klockan fyra och efter det ska jag och felicia ner till gymmet och träna. Och imorgon blir det träning med Sandra. Känns skönt att ha kommit igång med det fast dock känns det som att det inte gör någon nytta.. Vill bara vara smal och kunna äta precis vad jag vill.

Pappa och Alex är just nu inne och köper kyl och frys och en spis, kanske även en duschkabin. Men iallafall, jag hoppas bara att elektrikern kommer snart så vi kan bli färdiga! Känner bara för att flytta ut alla mina saker nu och köpa en massa nya roliga saker. ( Undra hur det går utan pengar? )

En sak jag också måste göra är att jag måste börja övningsköra. Men det ösregnar ju varenda jävla dag/kväll och då är det inte kul att köra, tycker jag!


skolan

Har nyss kommit till skolan. Vaknade kvart över åtta att mamma väckte mig. Då var det dax att ta på sig träningskläderna, sandra kom och hämtade mig kl 9. Var hemma vid halv elva igen, blev träning lite mer än en timme idag. Känns mycket skönt nu!

Har bara en halvtimmes lektion nu, sen ska vi ha danska i en timme sen slutar vi. Ska då panta flaskor.. Woho!

söndag igen

Dax imorgon igen, vill verkligen inte. Redan trött på skolan. Men iallafall, igår var vi hemma hos nicolina mellan 6 och lite över nio. Drack och spelade spel väldigt trevligt! Sen körde max oss in till malmö. Rätt drygt att gå runt bara, miljontals folk.. Men nu har jag äntligen provat langos, faktiskt gott! På onsdag får det bli igen.

Älskling har varit hemma på lunchen, han hade med sig bullar. Så vi åt och sen skulle han köra igen. Nu är jag så trött så jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Skulle också vilja gå ut och hjälpa pappa är ute men det finns inte så mycket för mig att göra. Nu väntar vi bara på att andra gubbar ska fixa resten. I nästa vecka kommer målaren som ska fixa andra sidan, alltså inne i annexet. Så där kan bli färdigt. Sen kan vi fortsätta med allt annat, bara elektrikern vi saknar! Äntligen börjar allt dra ihopa sig! Hoppas verkligen det kan vara klart inom en månad! Alltså kommer denna tiden att gå mycket mycket sakta. Ska försöka spara ihop pengar till garderoben jag ska köpa och lite små saker på cervera. Resten får vi väl önska oss till jul, de som inte är så viktigt just nu. Som en helt ny soffa. Det hade ju varit perfekt!

Men nu ska jag inte babbla på längre. Ska försöka att komma upp ur soffan som jag ligger i så jag inte somnar. Hej på er!

uttråkad

Då sitter man här igen. Har duschat , men inte gjort mig iordning. Ska ju inte iväg förrän kl 6. Har precis varit i "lägenheten" och tittat lite vad pappa har gjort och druckit en Cider för grannen har varit här inne. Nu vet jag inte vad jag ska göra, mycket tråkigt. Får väl vänta ut tiden helt enkelt. Har hunnit med en del idag. Klippt gräset , fixat vid utemöblerna , kört cykelen till nicolina , sopat vid dom andra utemöblerna men dock har jag inte plockat undan på mitt rum vilket som stod först på listan. Äh det är ju mitt rum så det är ju bara jag som ska vara nöjd. Inte mamma eller pappa.

Hoppas på en trevlig kväll idag. Klockan 6 kommer ju max och sandra och hämtar mig för då ska vi hem till nicolina. Där blir det grillad korv för dom som vill men ja hoppar det eftersom jag inte är speciellt glad för korv. Så istället har jag ätit ägg och räkmacka, mycket gott! Har också ätit ost & broccoli soppa. Dock var inte den så jätte omtyckt idag. Men nu ska jag kolla lite på it'slearning om det har kommit ännu mer läxor.. Och det har bara gott 2 dagar av "riktig skola".
Undra hur detta kommer sluta.

Blev rätt mycket sagt men inget speciellt intressant, har bara ingenting att göra just nu.. !




Det ända jag verkligen hatar med Malmöfestivalen, det är allt folk! Usch jag verkligen hatar att trängas. Och alla fulla idioter som beter sig som svin! Men jag ska sluta gnälla och göra det absolut bästa av kvällen. Åker dit med trevligt sällskap så!

man får aldrig sitta still!

Nu har jag dammsugat vid uteplatsen, klippt halva gräsmattan för bensinen tog nog slut.. Morfar kom också hit med kakor men ingenting jag var sugen på. Ikväll blir det Malmöfestivalen men först ska vi hem till Nicolina. Så kommer väl hem inatt någon gång. Tyvärr kan inte älskling följa med eftersom han öppnar på q8 imorgon..

Nu får jag väl gå ner och fortsätta det jag höll på med. Måste även plocka undanpå mitt rum och lägga in kläder i garderoben. Ska faktiskt bli skönt att få tvätta kläderna själv och lägga in när vi har flyttat ut. För jag tycker att mamma gör av med mina kläder hela tiden!



På tiden man var blond.

Företagsekonomi

Jaha, kul lektion. Trött och vill hem, men sen slutar inte förrän tjugo i två och sen blir det träning. Blev inte så mycket sagt, för nu ska vi ha genomgång....

Torsdag

Igår blev det som sagt träning på morgonen men inte speciellt serriöst, vi var jätte trötta och jag hade jätte ont i magen. Så vi körde hem och Sandra lämnade av mig. Lite senare fixade vi ute i annexet och efter vi hade ätit så åkte jag och mamma in till stan. Där blev det ett par nya jeans, underkläder och ett par skor. Mamma tyckte jag kunde köra ifrån Malmö och hem sen så det gjorde jag.. Usch + att det ösregna.

Men nu ska jag ta ett bad och sen ska jag klä på mig för skolan. Väldigt onödigt med en lektion, men visst jag klagar inte :)

tidig morgon...

Riktiigt trött idag och inte alls sugen på någonting. Men nu måste jag ta på mig kläder så jag kan komma iväg och träna. Hem sen igen och förhoppningvis sova, kanske.

Igår var vi i skolan och kl 1 åkte vi iväg till något som hette äventyrscampen. Så jävla tråkigt, därför bestämde jag mig för att stanna hemma idag och ta det lugnt en sista dag innan allvaret börjar! Dock har jag bara en lektion imorgon..



Hörs och ses!

16/8

Jaha, idag börjar skolan.. Men började dagen med träning vilket kändes skönt! Men nu är jag slut i kroppen och ska snart ta en dusch. För klockan 1 ska vi vara på folkets hus. Känner mig inte alls sugen på det, hade gärna haft en månad till men man ska väl inte klaga..


bingolotto!

Har duschat och nästan gjort mig iordning för idag ska vi hem till Andrée och Alicia för idag börjar Bingolotto! Blev ju storvinst sist men idag har vi nog inte samma tur... Men man kan ju hoppas :)

Har satt upp nästan alla reglar till Lägenheten och sen ska det på en massa annat. Det tar sin lilla tid men det blir nog fan bra när det är färdigt! Nu ska jag föna håret och platta det, om en halvtimme kommer älskling hem och då köper vi mat på Svea. Dock inte pizza iaf! Puss på gumpen.


någon?

Någon som har lust att göra om min blogg? Börjar tröttna och vill göra något nytt, något kul.

Torsdag kväll

Har precis ätit, ska snart börja rensa mina garderober. Eller en iallafall. Har även vatt i Malmö med pappa, kollade på dusch men den funkade tydligen inte till där vi ska ha den så får leta vidare.. Men köpte lite annat, blev ett tvättställ iaf.

Mätt och har ont i magen, det blev tacos idag. Ikväll ska jag inte göra alls för mycket, somnade innan vilket jag inte skulle göra så är väldigt trött! Nu ska jag kolla vidare lite sen få något gjort. Måste spara ihop mer pengar till garderoben jag ska köpa... Hatar att spara pengar!

Skönt!

Vaknade vid kvart över 8. Klädde på mig och väntade på Sandra för kl nio skulle vi iväg och träna och så blev det, fy vad svettigt det var! Äh inga detaljer.. Nu har jag precis kommit ur duschen och ska snart gå till sängen och kolla lite på tv men jag ska INTE somna!

Ikväll vet jag inte vad som händer men vi ska iallafall köra och beställa en duschkabin till lägenheten. Bilder kommer väl ut någon dag på hur det ser ut här hemma nu.



+ att jag är hungriiiiiig! Pizza? NEJ ALDRIG! Får väl ta och koka några ägg..

Godnatt!

Nu ska jag gå ner och ta en sista cigg för ikväll och sen ska jag ta mina "less fat" - popcorn. Eftersom jag har fått för mig jag ska bli smal?! Aja bara jag tränar så. Ja de var väl typ de, hejdå!

totalt slut

Hemma igen, har varit iväg med Sandra i torup på gymmet. Blev väl ungefär en timme. Usch man är väl bara så otränad.. Men på torsdag är det dax igen! Måste verkligen komma igång med det, känner mig som jag vet inte vad..

Orkar inte lägga in alla bilder här från Blekinge så dom kommer upp på facebook.

Blev några stora fiskar!



hemma igen

Idag gick vi upp för att åka runt lite och leta efter saker till lägenheten. Blev en bluray spelare och lite små saker.

Igår blev det ;


Lite små saker också + en sånhär;

Pengarna rullar iväg fort har jag märkt. Hittade även en billig duschkabin så pappa får köra in och handla en sådan. Mycket mer har inte hänt på bygget. Pappa har inte orkat i helgen för han har festat bort alla sina hjärn celler men idag lovade han att hjälpa till och till helgen blir det ännu mer. Men nu ska jag snart gå och lägga mig i sängen en stund.

Skriver mer någon dag när jag har något att skriva.

måndag

Och bara en vecka kvar till skolan.. Dessa sista veckorna gick fortare än jag hade hoppats på. aja, igår var vi på ikea och skulle köpa garderob men mamma och pappa hade ändrade planer om garderoben så vi är inte riktigt överens än. Men det löser sig nog. Vi köpte iallafall lite små saker till köket och skulle ha köpt en dusch kabin men där fanns ingen tror jag.

Nu ska vi iväg till media markt och kolla surround system + bluray spelare. Kanske får köpt något.. Vi får se, ska ju också till rusta så pengarna får följa med! Lägger väl in senare vad vi handlat och bilder sen vi var i hasslö!



mm tjena godmorgon!

Inte speciellt morgon pigg! Klockan är snart sju och halv åtta ska vi träffa a&a på statoil och sen kör vi till hasslö. Kommer hem igen imorgon kväll. Nä usch nu ska jag packa ihop lite, tvätta fejan och borsta tänderna!

underbart!

Nä en vecka utomlands hade ju inte skadat! Ikväll blir det en lugn kväll, ska försöka dra ut pappa i annexet och fortsätta. Vill få bort plastgolvet och lite smått skit.. Annars gör jag det själv!!!


en del iallafall!

Har rivit väggarna som ska rivas nu. Lite kvar bara. Så har hunnit med en massa idag. Imorgon ska vi städa utan en del som finns där och sen börja dra upp lite golv. Usch detta har gott fort! Började snacka om detta förra helgen och idag och igår har vi varit i full gång! Var inte meningen att det skulle börjas förrän senare precis innan vinter.

Bilder kommer upp imorgon! Nu är det dax att ta en dusch, inget bad, EN DUSCH! Man känner sig väldigt ofräsch. Så de var allt hej!

godmorgon

Vaknade för en liten stund sen. Ska snart klä på mig, vilket jag inte har orkat än. Igår kom andrée och alicia lite över elva. Fast vädert var inte så mycket att hurra för. Inte förrän lite senare. Då kom mamma och pappa också hem. Då var det dax att börja röja i hela garaget och i ett rum i annexet. Så vi har slängt en massa, soffor och små saker som inte är till någon nytta.. Men även igår så började pappa ta ner dörrarna , eftersom vi ska riva två väggar. Sen ska han bara ringa elektrikern.

Så nu kan man säga att det är igång.. Nu ska jag ut och ta frisk luft en liten stund! Puss och hej

hej hej!

Blev en tidig morgon för andree och alicia skulle komma och hämta oss, har varit på ikea cervera mio och nilssons möbler. Hittade en massa men det får bli senare.

Nu ska vi äta , blir fläskfile pommes och bearnaisesås.

godkväll!

Så nu har jag börjat friskna till. Har inte mått speciellt bra idag alls faktiskt! Var hemma hos Therese igår med 17 tjejer, först blev det fördrink och tilltugg och sen blev det tipsrunda och efter maten blev det brännboll, och usch vad det var pinsamt jobbigt.. Lite i ett åkte jag och Sandra hem, alex kom och hämtade oss för då var man lagom trött!

Vaknade vid halv tolv tror jag, och inte gjort något alls. Alex jobbar och tjänar pengar fast han hade precis lunch så då var han hemma om med Mcdonalds..... Aj aj aj. Men nu ska jag snart ta ett bad och se till att man blir lite fräsch. Bilder ifrån igår kommer nog upp på facebook, det mesta kommer upp där..

Jag vill vill vill !!

RSS 2.0